تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 61 اولاول ... 3036373839404142434450 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 608

نام تاپيک: Watch Dogs

اگه نباشه جاش خالی می مونه emad_rowan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

توی این که رانندگی واچ داگز بهتر از بقیه ی بازی های اپن ورد یوبی سافته هیچ شکی نیست !! (در مقایسه با درایور و واچ من)
    رقابت بین سلیقه ی سازنده هاس ! gta حال میکنه اونجوری بسازه، واچ داگز اینجوری میسازه و فید بک میگیره واسه نسخه های بعدی.
    من اصا با رانندگی بازی مشکلی ندارم، با همه ماشینا خیلی خوب و راحت رانندگی میکنم تازه لایی هم میکشم
    شاید شماها هنوز گواهینامه تونو نگرفتید
    داداش من چرا انقدر تلاش میکنی بازی رو از اونچه هست ببری بالاتر؟!
    قبول کن بازی اصلا در حد نام R* نیست! یوبیسافت اشتباهش این بود open world ساخت و ناخودآگاه مقایسه میشه با GTA و اینجاست که باید گفت یوبی سافت: آب قطعه ، آفتابه هم این دورو بر نیست!
    رانندگیش افتضاحه! بک چیزی درحد PS2! خرابی های ماشین در حد Driver 2!!!! باورکنین!! نمیدونم چجوریه که خرابی های ماشین فقط توی راند درست کار میکنه! وقتی توی شهر دور میزنی با 200مایل میکوبی به دیوار بتونی میبینی شیشه شکسته!!!!!
    پول در آوردن که از ماست خوردن اسون تره!! تو خیابون راه برو هرکی رو خواستی -- کن... -- کردناش خیلی زیاد اسونه اصلا حس هکر بودن بهت دست نمیده!
    گرافیکش هم که بیخیال... خودت چطوری؟؟؟؟!!!!!

2. 8 کاربر از emad_rowan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdiporbaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    great IRAN

پيش فرض

کرک برای اجرا روی 32 بیت هم اومد

پروفشنال king_darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

قبول کن بازی اصلا در حد نام R* نیست! یوبیسافت اشتباهش این بود open world ساخت و ناخودآگاه مقایسه میشه با GTA و اینجاست که باید گفت یوبی سافت: آب قطعه ، آفتابه هم این دورو بر نیست!
    رانندگیش افتضاحه! بک چیزی درحد PS2! خرابی های ماشین در حد Driver 2!!!! باورکنین!! نمیدونم چجوریه که خرابی های ماشین فقط توی راند درست کار میکنه! وقتی توی شهر دور میزنی با 200مایل میکوبی به دیوار بتونی میبینی شیشه شکسته!!!!!
    پول در آوردن که از ماست خوردن اسون تره!! تو خیابون راه برو هرکی رو خواستی -- کن... -- کردناش خیلی زیاد اسونه اصلا حس هکر بودن بهت دست نمیده!
    اشتباه یوبی سافت این بود که خودش بحث مقایسه با gta وسط کشید!!!
    دقیقا به مشکلاتی که براش حدس زده میشد گرفتار شد

5. 2 کاربر از king_darkness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

یعنی شماها واقعا فکر می کردین یوبی سافت میتونه یک open world در سطح rock star بسازه؟؟؟؟

تنها دو سه تا شرکت مثل valve یا nau**thy dog یا nintendo در سطح این شرکت هستند و بقیشون مطمینا در سطحی نیستن که بتونن بازی مشابه این شرکت بسازن......

+

این بازی هم از همون اول عمده تمرکزشو رو گرافیک گذاشته بود(که اونم بعد انتشار دیدیم چقدر فرق داشت با نمایشای اولیه) و تو بقیه جنبه ها چیز درخشانی نداشت و قابل حدسم بود امتیازاش(اتفاقا چند روز قبل از منتشر شدن امتیازای بازی با یکی از بچه های انجمن خودمون صحبت می کردم و اونم پیش بینی های خیلی خوبی در مورد میانگین امتیازاش کرد و 80 گفت که تقریبا هم زد تو خال)

.

7. 6 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

من حرف غیر منطقی ای نزدم!! اینکه بگم من با رانندگیش مشکلی ندارم دلیلی نمیشه که دارم بازی رو میبرم بالاتر.
    در کل بازی خوبیه منتهی ماها عادت کردیم ایرادای بنی اسرائیلی بگیریم
    من اصا حرفی زدم سر این که این بازی بهتره یا gta ؟ میخوام بگم کلا سلیقه ایه تو نمیتونی ماشین سواری واچ داگزو با gta مقایسه کنی چون کلا با هم فرق دارن.
    یعنی شما sleeping dogs یا saint row هم با gta مقایسه میکنی ؟

. -- کردناش خیلی زیاد اسونه اصلا حس هکر بودن بهت دست نمیده!
    اره خداییش خیلی آسونه -- کردناش اتفاقا امروز داشتم بهش فک میکردم
    گرافیکش رو ultra خوبه ولی خب بهینه نشده نمیشه بازی کرد.

9. 2 کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال king_darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

در کل بازی خوبیه منتهی ماها عادت کردیم ایرادای بنی اسرائیلی بگیریم
    دقیقا
    درسته که بازی مثل نمایش هاش نبوده و سطحش خیلی پایین تره
    ولی اینکه طرف میگرد کل بازی زیر رو میکنه تا یه بافت بی کیفیت پیدا کنه و عکس بگیره بذاره تو نت واقعا عجیبه
    اگه از بازی بدت میاد shift + delete
    اگر حال کردی با بازی بی خیال این صحبتا شو
    آخرش نفهمیدیم از این فن بازی ها چی بهشون میرسه
    منظورم تنها این بازی و با کسی خاصی تو این انجمن نیست و کلی گفتم (فروم ها همسایه )

11. 4 کاربر از king_darkness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال The Rover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

خب اینو هم مثل assassin's creed های اخیر تا آخرش رفتم تا صرفا ببینم داستان چطوری پیش میره،
    داستان نکته جالب یا اوج یا چیزی نداشت.
    در مجموع یوبی سافت داره درجا میزنه و هیچ پیشرفتی نداریم،
    اگه نهایتا یه گیمر قرار باشه جذب گرافیک نسبتا خوب بازی بشه، خب یه چند وقت دیگه اکثر بازیا به همین سظح کیفی میرسن، اونوقت ارزش اصلی اینجور بازیا (که تنها نکته مثبتشون داشتن یه گرافیک نسبتا خوب تو یه برهه زمانیه) معلوم میشه و کسی 2-3 سال دیگه اصلا رغبتی واسه دوباره بازی کردنشون نداره.
    کلا این بازی از نظر من:

+
    اما یه چند موردو تو حرفای بچه ها دیدم که نظر خودمو میگم.
    حامد گفت یوبی سافت میخواد نظر طرفدارای بازیایی مثل اساسین و gta و اپلینترسل رو جلب کنه، لکن شاید اینطور نباشه.
    یوبی سافت از بجربیاتش تو این بازی استفاده کرد، یا ویژگی هایی که تو بازیای دیگس.
    که به خودی خود بد نیس، مثل سیستم کاورگیری.
    اما وقتی چیز جدیدی اضافه نشده باشه و همه چی "توهم تازگی" داشته باشه خب این بی محتوا بودن و تکراری شدن بیشتر به چشم میاد.
    دوم درباره رانندگی بازی برخلاف نظر مجید سه یعدی، سلیقه با کیفیت متفاوته، البته همین تعریف کیفیت خودش یه چیز نسبیه و به قول بعضیا سلیقه ایه،
    اما تفاوت سبک و سلیقه ای بودن هم با آزاردهندگی فرق داره، وقتی گیمر از هندلینگ بد بعضی ماشین ها آزرده میشه و با فشردن کلید گاز، ماشین یهو در میره یا دور خودش میچرخه خب نمیشه اینو سلیقه ای درنظر گرفت. و یه نکته منفی محسوب میشه.

13. 6 کاربر از The Rover بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Karistias's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شهریار

پيش فرض

دوستان خیلی فاز منفی زیاد شده تو تاپیک وگیر دادین به نقاط ضعف کوچک و ایرادای بنی اسرائیلی که راحت میشه جشم پوشی کرد( البته به جز حامد و 3Dmajid که سعی کردند نکات مثبت بگن تامنفی)

در صورتی که اگه متای بازی مثلا 92_93 میشد دیگه این جوری نمیشد...
    Last edited by Karistias; 01-06-2014 at 22:38.

15. 2 کاربر از Karistias بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

دقیقا
    درسته که بازی مثل نمایش هاش نبوده و سطحش خیلی پایین تره
    ولی اینکه طرف میگرد کل بازی زیر رو میکنه تا یه بافت بی کیفیت پیدا کنه و عکس بگیره بذاره تو نت واقعا عجیبه
    اگه از بازی بدت میاد shift + delete
    اگر حال کردی با بازی بی خیال این صحبتا شو
    آخرش نفهمیدیم از این فن بازی ها چی بهشون میرسه
    منظورم تنها این بازی و با کسی خاصی تو این انجمن نیست و کلی گفتم (فروم ها همسایه )
    من نمیدونم چرا ما اینجوری ایم !!
    شما برو تو فرومای خارجی نگاه کن و نظراتشون رو بخون ببین چقد خوب دارن از بازی ها لذت میبرن.
    بابا هدف از بازی لذت بردنه، خیلی راحت میتونی بی خیال ایرادای بنی اسرائیلی بشی و از بازی لذت ببری.
    به نظر من اگه بخوای بدونی یه بازی موفق هست یا نه باید ببینی سرگرم کننده هست یا نه.
    واچ داگز واقعا سرگرم کننده س پس یه بازی خوبه.
    حالا من بیام گیر بدم چرا فلان جا فلان آبجکت تکسچرش اینجوری بود ....

دوستان خیلی فاز منفی زیاد شده تو تاپیک وگیر دادین به نقاط ضعف کوچک و ایرادای بنی اسرائیلی که راحت میشه جشم پوشی کرد( البته به جز حامد و 3Dmajid که سعی کردند نکات مثبت بگن تامنفی)
    واقعا برام عجیبه ... گیمر های ایرانی حتی 1 دلار هم توی سود فروش بازی سهیم نیستن که هیچ !! فقطم بلدن گیر بدن

وقتی گیمر از هندلینگ بد بعضی ماشین ها آزرده میشه و با فشردن کلید گاز، ماشین یهو در میره یا دور خودش میچرخه خب نمیشه اینو سلیقه ای درنظر گرفت. و یه نکته منفی محسوب میشه.
    من واقعا تا حالا همچین مشکلی ندیدم، نمیدونم شماها چه جوری میرونید
    فک کنم عادت نکردین هنوز ... یادمه وقتی sleeping dogs بازی میکردم اولاش حالم از هندلینگ ماشیناش بهم میخورد ولی بعد از یکی دو روز عاشق بازیش شدم.
    طوری که دو سه ساعت میشستم پشت پی سی بازی میکردم

به نظرم اگه بچه ها sleeping dogs, saint row رو بازی کرده باشن حتما از هندلینگ واچ داگز خوششون میاد.

17. 3 کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

ماها عادت کردیم ایرادای بنی اسرائیلی بگیریم
    مجید تو که خودت سر بازی اسپلینتر سل یاور ایراد بنی اسراییلی رو استاد کردی الان چی شده متحول شدی سر این بازی

19. 3 کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •