تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 43 اولاول ... 303637383940414243 آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 425

نام تاپيک: فوتبال فانتزی جام ملت های اروپا ۲۰۱۲ | UEFA Euro 2012 Fantasy Football

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

چه موقعی نجاتم داد اوزیل.
    اگر گل نزده بود بازی هد تو هد رو باخته بودم
    ولی حیف که المان حذف شد.

2. 2 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

عجب پنالتي مفتي گرفت!!
    تو فوتبال فانتزي هم بايد از دست داوري بكشيم!

ولي اشكال نداره به به برد ايتاليا ميچسبيد. حاضرم تيمم امتياز نگيره ولي ايتاليا قهرمان شه

4. 3 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

آقا پدر من امشب در اومد!
    اولاً که دیشب یه بار نانی رو کشیدم بیرون و پیرلو را جاش گذاشتم داخل که دکمۀ کانفرم عمل نمیکرد. دوباره این کار رو انجام دادم باز نشد. از سایت لاگ آوت کردم و دوباره لاگ این کردم. اومدم دیدم بله پیرلو بیرونه. باز با نانی عوضش کرد و کانفرم کردم و انجام شد. بعد دیدم اِ یادم رفت بزارمش کاپیتان و باز دوباره کاپیتانی رو از رونالدو گرفتم دادم به پیرلو که باز هم انجام شد و قشنگ پیرلو رفت تو ترکیب و اون علامت کاپیتانی هم اومد زیرش و امتیاز هم ازم کم کرد.
    اما .... امشب بین دو نیمه اومدم ببینم بازیکن هام چند امتیاز گرفتن که دیدم پیرلو بیرونـــــــ] و رونالدو کاپیتانه. آخه این چه وضعشه؟ دو بار کانفرم شد. یه بار تعویض و مجدداً تغییر کاپیتان. خدا میدونه چند امتیاز از دست دادم. بعدشم که این پنالتی مسخره رو گرفت داور و امتیاز مدافعینم هم پرید!!! اصلاً یهو .... زد به اعصابم.

6. 2 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

آقا پدر من امشب در اومد!
    اولاً که دیشب یه بار نانی رو کشیدم بیرون و پیرلو را جاش گذاشتم داخل که دکمۀ کانفرم عمل نمیکرد. دوباره این کار رو انجام دادم باز نشد. از سایت لاگ آوت کردم و دوباره لاگ این کردم. اومدم دیدم بله پیرلو بیرونه. باز با نانی عوضش کرد و کانفرم کردم و انجام شد. بعد دیدم اِ یادم رفت بزارمش کاپیتان و باز دوباره کاپیتانی رو از رونالدو گرفتم دادم به پیرلو که باز هم انجام شد و قشنگ پیرلو رفت تو ترکیب و اون علامت کاپیتانی هم اومد زیرش و امتیاز هم ازم کم کرد.
    اما .... امشب بین دو نیمه اومدم ببینم بازیکن هام چند امتیاز گرفتن که دیدم پیرلو بیرونـــــــ] و رونالدو کاپیتانه. آخه این چه وضعشه؟ دو بار کانفرم شد. یه بار تعویض و مجدداً تغییر کاپیتان. خدا میدونه چند امتیاز از دست دادم. بعدشم که این پنالتی مسخره رو گرفت داور و امتیاز مدافعینم هم پرید!!! اصلاً یهو .... زد به اعصابم.
    اشتباهات سایت هم جز از بازی فوتبال فانتزیه

8. 2 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

اشتباهات سایت هم جز از بازی فوتبال فانتزیه
    ها ها ! آره فقط میتونم همچین چیزی بگم.
    مگه وقتی من اشتباه میکنم سایت چیزی میگه؟ ... راستش میگه ها! اون اسیستنت منیجره هم یه قسمت از سایته دیگه ولی حیف شد.
    روزی که داشتم ترکیب انتخاب میکردم نزدیک 1 ساعت به مانیتور خیره شده بودم و داشتم در مورد نانی و یا بالوتلی فکر میکردم. اشتباه اصلی انتخاب نانی بود.

10. 2 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

ببین من فکر کنم شـــــــــــــــــــاید یه اشتباهی کردی که من خودم چند روز اول زیاد سرم میومد
    شما وقتی میخوای امتیازات رو نیگاه کنی حتما برو تو قسمت لست پوینت چون صفحه اولی که برات میاد موقع لاگ این ترکیبت واسه هتفه اینده هست

12. 2 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

جدول لیگ پی سی ورلد در پایان دور پنجم

# Team Manager MD TOT
    1 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] AMIR 49 252
    2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Rastin 54 248
    3 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Hamid 44 244
    4 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Se7en 50 243
    5 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Ali Ahmadi 44 237
    6 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Masoud Barani 50 233
    7 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Alireza Mousavi 44 232
    8 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Powerslave 43 229
    9 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] la masia 45 227
    10 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Babak Gen 34 227
    11 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Amir Farzanian 50 221
    12 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] hadi sh 45 218
    13 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Hodjat 45 217
    14 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Milad 32 215
    15 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Esrafil Fazli 47 213
    16 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] iman RV 41 210
    17 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Ashkan 47 209
    18 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] King Visage 31 205
    19 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Kurosh 38 202
    20 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ehsan zamani 28 201
    21 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] vahid z 40 199
    22 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] A M I R 23 187
    23 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Mahmood Ahmadzadeh 13 177
    24 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] hamed.medium 50 174
    25 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] myiranover 19 165
    26 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Mostafa Ranjbar 17 164
    27 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] farshad ayazi 13 163
    28 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Javad Ta 20 163
    29 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] David Beckham 13 151
    30 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] mehrdad moradi 19 149
    31 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] mohsen m 42 99

اتفاق مهم این بود که امیر تونست از صدرنشینی خودش دفاع کنه مجددا تبریک میگم
    اما واقعا باید منتظر بازی فینال بود تا قهرمان نهایی لیگ پی سی ورلد مشخص بشه
    جناب راستین هم آهسته و پیوسته به مکان دوم رسید و با فاصله کمی از امیر قرار گرفت البته بیشترین امتیاز(54) توی این دور رو هم به دست اورد که جای تبریک داره

مسعود هم جهش خوبی داشت و به مکان ششم رسید که به مسعود عزیز هم تبریک میگم

نتایج نیمه نهایی جام هد تو هد پی سی ورلد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با شکست دادن حریفاشون به بازی فینال رسیدن که بهشون تبریک میگم و امیدوارم فینال خوب و هیجان انگیزی داشته باشیم

به تیمای بازنده هم خسته نباشید میگم در هر صورت یه سمت فوتبال باخته

تیم لاماسیا هم داره پیشاپیش خودش رو برای ucl فصل پیش رو آماده میکنه اونجا دیگه از این ریسکای خانمان برانداز نمیکنه

14. 6 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

من که قهرمانی رو از دست دادم
    بیشتر روی پرتغال و المان سرمایه گذاری کرده بودم که هر دو حذف شدن . حالا باید امتیاز بدم تا تعویضشون کنم .

16. این کاربر از AMIR-AIRGUNNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mohsen19871366's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

قابلیت wildcard رو چطور باید فعال کنیم؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

Perspolis و iran & 5+1 با شکست دادن حریفاشون به بازی فینال رسیدن که بهشون تبریک میگم و امیدوارم فینال خوب و هیجان انگیزی داشته باشیم
    علیرضا دعا کن من قهرمان بشم بعد میتونی ادعا کنی که تیم قهرمان رو توی دور اول بردی؟!!!

19. این کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •