سلام من هنوزم روی تشکر زدن مشکل دارم هر وقت روش کلیک میکنم از صفحه ای که هستم میپرم بیرون بعد از دوباره باید وارد انجمن بشم![]()
سلام من هنوزم روی تشکر زدن مشکل دارم هر وقت روش کلیک میکنم از صفحه ای که هستم میپرم بیرون بعد از دوباره باید وارد انجمن بشم![]()
.............در مورد ریفرش شدن بعد از تشکر کردن ، حتما یکبار کوکی ها و هیستوری مرورگر خودتون رو پاک کنید ! مشکل حل میشه![]()
درسته برخی مشکلات با ورژن 4 پدید اومدن ولی همشون فراگیر نیست و فقط عده ای دارن ازین مشکلات![]()
مشکل دکمه تشکر برای من، دیروز به محض خوندن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سینا و اجرایی کردنش، حل شد:
در مورد ریفرش شدن بعد از تشکر کردن ، حتما یکبار کوکی ها و هیستوری مرورگر خودتون رو پاک کنید ! مشکل حل میشه![]()
......................... خیلی تغییر کرده ..... لحظه اول فک کردم اشتباهی اومدم!
امکان ویرایشرا در پروفایل بگذارید...
قالب دیفالت خوب شده فقط اگه لوگو بره سمت چپ و خوش امدید و پروفایل و... همه بره سمت راست خیلی بهتره
Last edited by FC.Barcelona; 23-05-2012 at 15:40.
گزینه مدیریت پیامها به بالای پیغامها انتقال پیدا کنه یا هم بالا و هم پایین باشه خیلی بهتره
باکس تشکر هم بطور کلی مشکل داره، بعضی اوقات وجود داره و چیزی داخلش نیست و صفحه رو بیخود بزرگ میکنه
گاهی هم دکمه تشکر وجود نداره،
و همونطور که گفتم با وجود پروندن کوکیها برای من همچنان رفرش میکنه...
سلام.
بسیار زیبا شده انجمن.. درحقیقت میشه گفت از اولشم بهتر شده..
چیزی که جز با زحمت های بی دریغ بدست نمیاد. منم به نوبه ی خودم از مدیریت تشکر و قدردانی میکنم که با حوصله و سعه ی صدر توانستند همه ی دوستان رو رضایتمند کنند.
ان شالله چرخ این فاروم بهتر از قبلتر میچرخه.
بهترین هارو براتون آرزومندم.
سلام
خیلی خیلی ممنون
فوق العاده ست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)