تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 129 اولاول ... 303637383940414243445090 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 1284

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Bitdefender ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

ناظر انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی aylar6888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

سلام...
    امروز 22 نوامبر 2012 بیت دیفندر رسما از نسخه 16 مخصوص ویندوز 8 پرده برداری کرد و اونو در سایت رسمی خودش قرار داد....

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
    Last edited by aylar6888; 23-11-2012 at 05:29.

2. 3 کاربر از aylar6888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی aylar6888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

لینک دانلود آنتی ویروس رایگان بیت دیفندر 9 - ورژن 12 -از سافت پدیا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Last edited by aylar6888; 25-11-2012 at 09:06.

4. 3 کاربر از aylar6888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه شهنام89's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    انگلستان

12 دانلود بی نهایت

با سلام
    مدتی است دچار مشکل عجیبی شده ام
    روی سیستمم DU METER نصبه و یکسره سیستمم درحال دانلود میباشد به طوریکه به سختی میتوانم یک صفحه وب بازکنم
    وحتی یکبار سیستمو 2شبانه روز روشن گذشتم و حدود 3گیگ هم دانلود کرده بود ولی بازم ول کن نبود که من دیگه سیستمو
    خاموش کردم!!!
    از طرفی نمیدونم چی دانلود میشه و کجا ذخیره میشه!!!

و این مشکل از وقتی که اینترنت سکوریتی بیت دیفندر نصب کردم احتمالا شروع شده چون قبلا همچین سابقه ایی نداشتم(بیت دیفیندر 2013 اینترنت سکوریتی)
    دوستان فکر می کنید مشکل سیستمم از کجاست؟
    و راه حلش چیست؟
    با سپاس

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    انگلستان

پيش فرض

کسی نیست کمک کند؟؟؟

پروفشنال mohsenking's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    سعادت آباد

پيش فرض

مشکل از بیت نیست من چند ماهه دارم
    آپدیت ویندوزم انقد نیست که بگیم واسه اونه
    به نظر من یه دیسک نجات از یه انتی ویروس خوب و اپدیت شده تهیه کن وسیستمت رو اسکن کن
    به نظرم تروجانه یا شایدم همین برنامه ای که نصب کردی !

Sent from my One X using ARHD15

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    انگلستان

پيش فرض

از دیروز که بیت و انیستال کردم مشکلم برطرف شد
    پس حتما مشکل از انتی ویروس بوده!!!

9. این کاربر از شهنام89 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

از دیروز که بیت و انیستال کردم مشکلم برطرف شد
    پس حتما مشکل از انتی ویروس بوده!!!

درود

من هم با نظر شما کاملا" موافقم. من واسه تست ( سه روز ) بیت دفندر رو نصب کردم و با کمال تعجب مشکلی رو که شما داشتین رو هم منم مشاهده کردم

البته اینو باید عرض کنم که این مشکل مواقعی که یک فایل حجیم رو دانلود میکردم بیشتر مشهود بود. اما همیشه این اتفاق نمی افتاد. ( سرعت دانلود هم کمی با افت مواجه شده بود )

ضمن اینکه عمل بوت سیستم عامل با تأخیر مواجه میشد و سرعت سیستم عامل کمی کاهش پیدا کرده بود ( برخلاف آنتی ویروس های ناد 32، آویرا و آوست که قبلا" استفاده می کردم و نورتون که الان تو سیستمم دارم )

اما برنامه های نصب شده در ویندوز بدون هیچ تأخیری بخوبی اجرا می شدند ( بر خلاف آنتی ویروس کاسپرسکی ). البته اینو هم باید در نظر گرفت که سخت افزار هم در این مقوله ها تأثیر گذاره.

دوستان توجه داشته باشند که این فقط نظر شخصی من و تجربه ای که داشتم هستش و قصد تحمیل و تخریب هیچ برنامه امنیتی رو ندارم.

و نکته آخر و بسیار جالب Removal-Test November 2012 سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است که از دوستان عزیزم خواهش می کنم که حتما" مطالعه کنند( آنتی ویروس های: بیت دفندر، کاسپرسکی و پاندا حائز بیشترین امتیازات شده و رده های اول تا سوم رو کسب کردند )

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پیروز و سربلند باشید.

11. 3 کاربر از shahram20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

و این مشکل از وقتی که اینترنت سکوریتی بیت دیفندر نصب کردم احتمالا شروع شده چون قبلا همچین سابقه ایی نداشتم(بیت دیفیندر 2013 اینترنت سکوریتی)

درود

من هم با نظر شما کاملا" موافقم. من واسه تست ( سه روز ) بیت دفندر رو نصب کردم و با کمال تعجب مشکلی رو که شما داشتین رو هم منم مشاهده کردم

البته اینو باید عرض کنم که این مشکل مواقعی که یک فایل حجیم رو دانلود میکردم بیشتر مشهود بود. اما همیشه این اتفاق نمی افتاد. ( سرعت دانلود هم کمی با افت مواجه شده بود )

ضمن اینکه عمل بوت سیستم عامل با تأخیر مواجه میشد و سرعت سیستم عامل کمی کاهش پیدا کرده بود ( برخلاف آنتی ویروس های ناد 32، آویرا و آوست که قبلا" استفاده می کردم و نورتون که الان تو سیستمم دارم )

اما برنامه های نصب شده در ویندوز بدون هیچ تأخیری بخوبی اجرا می شدند ( بر خلاف آنتی ویروس کاسپرسکی ). البته اینو هم باید در نظر گرفت که سخت افزار هم در این مقوله ها تأثیر گذاره.

دوستان توجه داشته باشند که این فقط نظر شخصی من و تجربه ای که داشتم هستش و قصد تحمیل و تخریب هیچ برنامه امنیتی رو ندارم.

و نکته آخر و بسیار جالب Removal-Test November 2012 سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است که از دوستان عزیزم خواهش می کنم که حتما" مطالعه کنند( آنتی ویروس های: بیت دفندر، کاسپرسکی و پاندا حائز بیشترین امتیازات شده و رده های اول تا سوم رو کسب کردند )

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پیروز و سربلند باشید.
    توی تستهای سایتهای مختلف،آنتی ویروس بیت جزو بهترینهاست و امسال در اکثر اونها اول هست ولی فایروال بیت در این حد نیست.
    شما هم مثل ایشون internet security نصب کرده بودید یا فقط آنتی ویروس؟
    شهرام عزیز،لطفا این سوالم رو جواب بدید چون من هم می خواستم آنتی ویروسش رو دانلود کنم.
    Last edited by mohammad_87; 04-12-2012 at 03:16.

13. این کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

توی تستهای سایتهای مختلف،آنتی ویروس بیت جزو بهترینهاست و امسال در اکثر اونها اول هست ولی فایروال بیت در این حد نیست.
    شما هم مثل ایشون internet security نصب کرده بودید یا فقط آنتی ویروس؟

بله حق با شماست فایروال اون چنگی به دل نمی زنه. من آنتی ویروس پلاس بیت دیفندر و فایروال رایگان کمودو رو نصب و تست کردم. به نظر من ترکیب ایده آل و مطمئن تری از خود اینترنت سکیوریتی بیت دیفندر بود.

منم مثه اون دوستمون ابتدا اینترنت سکیوریتی رو نصب و تست کردم ولی روز سوم تست، آنتی ویروس پلاس رو. و نتیجه رو توی پست بالاتر دادم

با تشکر

15. 2 کاربر از shahram20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه PNC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

متاسفانه منم مشکلی که دوستان گفتن رو دارم.اشکال اصلیشم اینه که این نرم افزار امنیتی با download manager ها مشکل داره.
    هنوز راه چاره ای که کامل مشکل رو حل کنه پیدا نکردم.
    در ضمن لایسنس 3 ساله اینترنت سکیوریتی این نرم افزار رو من دارم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •