یه سئوال امسی برنامه ایی در آینده داره
که فقط از موتورای خودش استفاده کنه
جی دیتا و بیت دفندر بودن؟ یا یکی حذف شده
یه سئوال امسی برنامه ایی در آینده داره
که فقط از موتورای خودش استفاده کنه
جی دیتا و بیت دفندر بودن؟ یا یکی حذف شده
درود، نه
امسی سافت از موتور خودش و بیت دیفندر استفاده می کنه و برنامه ای برای حذف بیت دیفندر نیست.
سرعت رشد و فراگیری مخرب ها به گونه ای شده که به نطر من، داشتن دو موتور قدرتمند در تامین امنیت نقش مهمی داره.
در مورد حجم آپدیت ها، به زودی شاهد کاهش 95 درصدی در حجم آپدیت ها خواهیم بود!![]()
خدا کنه چون الان حداقل روزی 20-30 مگ آپدیت رو داره راستی یه سوال اگه امسی سافت دقیقا از موتور بیت و آپدیت هاش استفاده می کنه پس چرا تو تست av-comparatives نرخ شناسایی بیت بالاتره؟؟؟![]()
کجا بالاتر هست عزیز ؟؟؟
یه تست شناسایی داشته که امسی و بیت برابر بودند که البته مدیر عامل امسی سافت اشاره کرده بود نمونه ها جدید نبودند و قدیمی زیاد داشته به همین خاطر موتور خود امسی چیزی در واقع شناسایی نکرده
توی تست Real World هم امسی سوم شده بعد از کسپر و ترند میکرو و بالاتر از همه دو موتور های بیت دیفندری قرار گرفته
درسته امسی سوم شده اما بیت به خاطر فالس پوزیتیو رتبش پایین تره(real word) تشخیص بیت رو زده 99.9امسی رو زده 99.4سوال من اینه که چه فاکتورهایی هست که با وجود یکسان بودن موتورها و چون امسی موتور خودش رو هم داره حداقل باید نرخ تشخیص امسی اگه بیشتر نیست برابر باشه اما گاهی اینطور نیست؟
سلام
دوست عزیز تست های Real کلا با تست ها شناسایی متفاوت هست :
در این تست تعدادی سایت های آلوده مورد وب گردی قرار میگرند ( سایت آلوده سایتی هست که میخواهد یه فایل آلوده را به سیستم شما وارد کنه و در کل خرابکاری کنه )
حالا آنتی ویروس ها باید جلوی این خرابکاری ها را بگیرند
1- آنتی ویروس سایت را بلاک میکند
2- آنتی ویروس موقع دانلود مخرب را تشخیص میدهد
3- آنتی ویروس موقع نصب و اجرا مخرب را شناسایی میکند
در مورد اول امسی سافت ارتباطی با بیت دفندر نداره و دیتابیس خود را داره
در مورد دوم دیتابیس بیت را هم داره
در مورد سوم هم گارد تدافعی خودش را داره
در نتیجه این صحبت ها نشون میده که حتما نباید نتایج بهتر یا مساوی بیت باشه در صورتی باید برابر و یا بیشتر باشه که فقط با دیتابیس سر و کار داشته باشه
ضمنا فالس بالای بیت در این تست نشون میده که دیتابیس های وبگردی این دو آنتی ویروس اصلا بهم ارتباطی ندارند
ضمنا شما نتایج بولگارد و جی دیتا را نگاه کنید بد بوده در صورتی که موتور بیت را دارند
اساتید اگر اشتباه گفتم بگید تا اصلاح کنم سواد ما یه مقدار کم هست![]()
Last edited by xman681; 30-07-2013 at 20:18.
کاهش 90% در حجم آپدیت ها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8.1.0.1 with BETA updates enabled:
- جدید: بروزرسانی ترکیبی جدید که به طور قابل توجهی ترافیک بروزرسانی آنلاین را کاهش می دهد (بیش از 90%)
- بهبود سازگاری با screen readers.
کی از حالت بتا خارج میشه؟
سلام
امیدواریم طی هفته آینده نهایی شود![]()
سلام چند تا سوال از دوستان :
1-چرا وقتی امسی رو باز می کنیم و روی مثلا ارسال فایل مشکوک کلیک می کنیم جایی نمیره؟(از نسخه تریال استفاده می کنم علتش اینه؟)
2-اینترنت سکییوریتی امسی نسبت به آنتی مالویر باعث کاهش سرعت نمیشه؟(مخصوصا وبگردی وسرعت دانلود)
3-چرا امسی با اینترنت سکیوریتی تو تستا شرکت نمی کنه؟
4-آنتی مالویر با فایروال کومودو سازگاره؟
5-تاریخچه آپدیت ها رو کجا میشه پیدا کرد؟
Last edited by holyboy; 01-08-2013 at 17:04.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)