تنها وقتی این مشکل پیش میاد که شما حواست به هیروت نباشه یا این که بیکار وایستاده باشی که خوب غلطن این کارا . همیشه باید یه دستوری هیروت داشته باشه ، مثلا وقتی بهش بگی برو فلان جا دیگه تو مسیرش به کسی اتک نمیده .
تنها وقتی این مشکل پیش میاد که شما حواست به هیروت نباشه یا این که بیکار وایستاده باشی که خوب غلطن این کارا . همیشه باید یه دستوری هیروت داشته باشه ، مثلا وقتی بهش بگی برو فلان جا دیگه تو مسیرش به کسی اتک نمیده .
سلام , Rune ها کیا میان و از کجا بدونیم کدوم Rune کی میاد ؟ بعد این که میاد فقط واسه تیم خودمون قابل نمایشه یا دشمنم میتونه بگیرشون و فقط 1ـه ؟
تا جایی که یادمه سر دقایق زوج میومدن .
هر کی بره طرفش اگه Rune اونجا باشه می بینش و واسه تیم خاصی نیست . اگه برداشته شه هم برداشته شده و دیگه میره از اونجا .
دوستان سلام
من یک تورنت 2.6 گیگ برای Dota 2 نصب کردم و نیاز به آموزش نحوه پیدا کردن match و غیره از صفر دارم
میشه یه جا معرفی کنین که قشنگ توضیح داده باشه از اول؟ مرسی
برای این که بتونید ازش استفاده کنید باید بک-آپ باشه و Restore کنیدش تو استیم .(یه سرچ بزنید آموزش این کار هست)
(البته مسلما باید اکانتتون بازی رو داشته باشه یعنی تو صفحه دوتا2 تو استیم Get Dota2 رو زده باشید)
بعد از وارد شدن به بازی و رفتن مراحل تمرینی(اجباری این کار) ، در تب Play بالاترین گزینه در منوی سمت چپ رو میزنید و بعد در صفحه ای که هست اول سرور ، زبان و مود هایی که میخواید بازی کنیدو انتخاب کرده و بعد هم Find Match رو می زنید .
دستت درد نکنه ولی منم لینک همون آموزش رو میخواستم دیگه یه چیزی که خودتون مطمعنید![]()
سر دقایق زوج میاد
واسه همه قابل نمایشه و هر کیزودتر برسه ور میداره
واسه همینه که وارد میذارن اونجا
جهت ادامه دادن به این بحث
سلام به همه دوستانم
بعد از مدتی غیبت، اومدم![]()
امروز بعد از 3 هفته مشکل نتم که تایم اوت وحشتناک داشت برطرف شد ! دیگه جدا داشتم میمردم این آخریا و به موقع مشکل حل شد و یه دست زدم بالاخره . واقعا لذتی که این بازی داره هیچ چی نداره : دی
امیدوارم مشکل برنگرده در آینده !
سلام من تازه دیروز Dota2 رو دانلود کردم . یه چند دست هم با bot بازی کردم . البته 1 سال هست که LOL بازی می کنم ولی خب خیلی تفاوت داره. حالا یه چند تا سوال :
مثل LOL مستری پیج و rune page داره ؟
Ranked game ؟
آیتم جدید میشه قبل بازی خرید یا اینکه فقط تو بازی باید میشه آیتم خرید ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)