Last edited by YAHYA-PRO; 15-05-2012 at 10:20.
تکراری نیستش؟
چرا بچه ها دارن عکس های تکراری می زارن؟![]()
می شه آپلود کنید اوون setup شو و بزارین؟ آخه وسط دانلود نمی دونم چی می شه هی قطع می شه..
فک کنم مشکل از هاست اوون سروره باشه.
اگه آپلود کنید بزارید ممنون می شم.
چرا ترول ها از جاستین بیبر بدشون میاد؟؟؟؟؟؟؟؟
فکر کنم به خاطر اینه که میگن مردونگی ندارهچرا ترول ها از جاستین بیبر بدشون میاد؟؟؟؟؟؟؟؟
ترولن دیگه نمیشه ازشون انتظار غیر از این داشت
آره مال منم همینجوری میشه هی قطع میشه دوباره رزیوم میکنم دوباره قطع میشه. تازه بعد از جند بار کلا قطع میشه میره تا یه ساعت دیگه باید دوباره سعی کنیمی شه آپلود کنید اوون setup شو و بزارین؟ آخه وسط دانلود نمی دونم چی می شه هی قطع می شه..
فک کنم مشکل از هاست اوون سروره باشه.
اگه آپلود کنید بزارید ممنون می شم.
الان داشت دانولدش تموم میشد که رو 98 درصد قطع کامل شد . یه لحظه احساس یکی از عکس های ترولی بهم دست داد همون که میگه فاااااااااااااااااااااااا اااااااااککککککککک
بچه ها بازی ماریو ای که یه ترول طراحیش کرده باشه اینجوری میشه . توصیه میکنم حتما دانلودش کنید. طرف واقعا ترول بوده آخه حتی دقیقا میدونه کجاهای بازی می پرید
بازی فلش:
بازوهای ترول (متحرک):
یع عکس البته نیازی به ترجمه نداره:
-
-
-
ابتکار یه ترول تو دعوا:
متحرک:
نمیدونم چرا بعضی از عکس ها رو که میزارم نشون نمیده مثلا ابتکار ترول تو دعوا رو نشون نداد مجبور شدم دوباره تو پرشین گیگ آپلود کنم!
Last edited by iraaaaan; 15-05-2012 at 13:47.
Last edited by YAHYA-PRO; 15-05-2012 at 18:04.
سلام
دوستانی که با دانلود پک عکسای ترولی مشکل داشتن از این لینک استفاده کنن:
یه ثانیه شمار اون بالا می بینیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وقتی صفر شد روی رد کردن تبلیغ کلیک کنید و دانلود
ضمن تشکر فراوان از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز که برامون آپ کردن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)