تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 1421 اولاول ... 3036373839404142434450901405401040 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

اگه نباشه جاش خالی می مونه keyvan13611361's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام و عرض ادب

بنده بازم اومدم با سوالهاي عجيب و غريبمشرمندم

عرض شود که تو هفته اي که گذشت، در اکثر روزها، لينکهاي هيپ فايل و آپلودباز و رودفايلم قابليت رزيمشون را از دست داده بودند، يعني امشب يه مقداري دانلود ميکردم، فردا شب آي دي ام پيغام ميداد ارتباط قطع شد، يا دي ان اس شما تغير کرده.

و در عين حال خبر دارم، که تو هفته جاري يه ويروس جديد اومده بود که کارش اينه که دي ان اس ها را تغير ميده، خواستم بدونم شما هم دچار اين مشکل شديد يا نه؟

اگه شما هم دچار اين مشکل شده باشيد مطمئنم که اشکال از مخابرات بوده، والّا شک ميکنم که اين ويروس به جونم افتاده باشه

ضمناً اين مشکل را با لينکهاي مستقيم ندارم

ارادتمندم
    موفّق باشيد

آخر فروم باز ruzbeh1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

کلیه اطلاعاتی که گفتی در مورد ساری هم صدق میکنه. مرسی
    دوست عزیز می تونم سوال کنم منظور شما از غیر قابل اعتماد بودن چیه؟

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

فردا دیگه می رم آسیاتک و جمع می کنم،فقط ببینید سرویس 512 دیشب ساعت 2:15 بامداد ، زمان دانلود رایگان:

4. این کاربر از ruzbeh1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

روزبه جان شما از اسیاتک دارید یا مخابرات کدوم شهر هستید برام جالبه که سرعتتون اینقدر کمه اخه مخابرات و اسیاتک هیچ کدوم دیگه اینقدر افتضاح نیستن با پشتیبانی در میون گذاشتی مشکل از خود سیستمت مطمعنی نیست

6. این کاربر از maskot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

روزبه جان شما از اسیاتک دارید یا مخابرات کدوم شهر هستید برام جالبه که سرعتتون اینقدر کمه اخه مخابرات و اسیاتک هیچ کدوم دیگه اینقدر افتضاح نیستن با پشتیبانی در میون گذاشتی مشکل از خود سیستمت مطمعنی نیست
    آقا سرعتم از ساعت 8 غروب تا 12 شب به 3 مگ می رسه، اما از 12 شب به بعد داغون.شهر نوشهر

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

اگه در طول روز چند ساعت سرعتت به 3 مگ میرسه پس اشکال از طرف شما نیست احتمال داره مخابرات نوشهر اون منطقه که شما هستید شلوغ باشه یا تجهیزات مخابراتی شهر کلا داغون باشه در هر صورت مشکل از مخابراته یه کار کن ببین کلا تو شهرتون همه این مشکل رو دارن یا خط شما فقط این مشکل رو داره اگه فقط برا شما این مشکل است برید پشتیبانه کنه بشید اینقدر برید بیاد تا کلافه شن مشکل خطتون رو حل کنن

9. این کاربر از maskot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه keyvan13611361's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

عرض شود که تو هفته اي که گذشت، در اکثر روزها، لينکهاي هيپ فايل و آپلودباز و رودفايلم قابليت رزيمشون را از دست داده بودند، يعني امشب يه مقداري دانلود ميکردم، فردا شب آي دي ام پيغام ميداد ارتباط قطع شد، يا دي ان اس شما تغير کرده.
    و در عين حال خبر دارم، که تو هفته جاري يه ويروس جديد اومده بود که کارش اينه که دي ان اس ها را تغير ميده، خواستم بدونم شما هم دچار اين مشکل شديد يا نه؟
    اگه شما هم دچار اين مشکل شده باشيد مطمئنم که اشکال از مخابرات بوده، والّا شک ميکنم که اين ويروس به جونم افتاده باشه

ضمناً اين مشکل را با لينکهاي مستقيم ندارم

سلام و عرض ادب خدمت دوستان بزرگوار

دوستان کسي از شما تو اين هفته دچار اين مشکل نشده؟

ممنونم

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اگه در طول روز چند ساعت سرعتت به 3 مگ میرسه پس اشکال از طرف شما نیست احتمال داره مخابرات نوشهر اون منطقه که شما هستید شلوغ باشه یا تجهیزات مخابراتی شهر کلا داغون باشه در هر صورت مشکل از مخابراته یه کار کن ببین کلا تو شهرتون همه این مشکل رو دارن یا خط شما فقط این مشکل رو داره اگه فقط برا شما این مشکل است برید پشتیبانه کنه بشید اینقدر برید بیاد تا کلافه شن مشکل خطتون رو حل کنن
    قبلا" از یک جا دیگه داشتم،اصلا" این طور نبود،مشکل از آسیاتک هستش تو کله استان این مشکله آسیاتک هستش.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز

من الان از پارس انلاین سرویس 256 دارم که روزا رو 190 فیکس اما شب 20 30 اما امشب 100 بود

خلاصه دیگه کلافه شدم دانلود هم زیاد میکنم . واسه همین میخوام برم از مخابرات سرویس بگیرم

مرکز مخابرات ما انقلاب 4راه فرهنگ بابله

کسی از این مرکز سرویس داره ؟؟ سرعت تو بابل چه جوریاست ؟؟؟

من تو روز زیاد کار ندارم فقط وب گردی ولی شب میزارم واسه دانلود تا صبح

رهنمایی لطفا

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

دوست عزیز بابل غیر بابل نداره من خودم مرکز کشاورز بابل هستم که خلوت ترین مرکز تو بابله ولی در طول روز مثل همه افت سرعت دارم سرعت تو روز 450 و شب هم 450 میشه ولی باید 8-9 تا لینک همزمان بزاری دانلود تا صبح که پا میشی 7.5 گیگ دانلود کرده باشی اگه دانلودر هستی تو حالت افتضاحش باز از پارس انلاین 2-3 برابر بهتره خیالت راحت ولی از نظر وب گردی تو روز ممکنه اذیت بشی گفتم که افت سرعت زیاد داره

14. 2 کاربر از maskot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •