تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 468 اولاول ... 303637383940414243445090140 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 4675

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky ← راهنمای تاپیک در پست دوم

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

شرمنده پست های بالایی رو ندیدم
    ممنون دارم دانلود میکنم.
    Last edited by s.j-rez; 10-07-2012 at 14:40.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض «پاد» جوایز Champion Award کسپرسکی را در غرب آسیا درو کرد

ایتنا- جایزه موثرترین توزیع‌کننده از بین سه توزیع کننده دیگر به پارس آتنا دژ تعلق گرفت.

به گزارش ایتنا شرکت پارس آتنا دژ (پاد) توزیع‌کننده رسمی محصولات کسپرسکی، جایزه Champion Award کسپرسکی و جایزه توسعه موثر و مفید کانال فروش را برای سه ماهه نخست سال ۲۰۱۲ در منطقه غرب آسیا دریافت کرد.

طبق اعلام کسپرسکی، ارزیابی برای اهدای این جوایز، بعد از بررسی کیفیت و عملکرد در یک بازه زمانی مشخص ۵ ماهه انجام شد.
    معیارهای این ارزیابی براساس کیفیت و عملکرد فاکتورهایی از قبیل میزان فروش، گسترش کانال نمایندگان فروش و کنترل کانال نمایندگی برای جلوگیری از تخلف بود.

همچنین ایجاد ارزش افزوده، آموزش و پروموشن‌های مختلف برای توسعه برند کسپرسکی در این بازه زمانی از دیگر عوامل تعیین کننده جوایز بود.
    شرکت پارس آتنا دژ در این رقابت و ارزیابی توانست از سه توزیع‌کننده دیگر کسپرسکی در منطقه غرب آسیا پیشی بگیرد و جایزه موثرترین توزیع‌کننده و کانال فروش موثر را از آن خود کند.

گلمر بحری، مدیرعامل شرکت پارس آتنا دژ در این‌باره گفت: ما معتقدیم داشتن کانال فروش موثر صرفا فروش بیشتر نیست، بلکه باید به طرق مختلف با کانال فروش همراه بود و از نمایندگان حمایت کامل را به جا آورد.
    وی با بیان اینکه شرکت پاد سعی کرده ارتباط نزدیکی با نمایندگان خود برقرار کند افزود: شرکت پاد به طور مستمر برای نمایندگان خود در هر فصل یک دوره آموزش فروش و یک دوره آموزش فنی کامل کسپرسکی برگزار می‌کند.

بحری با اشاره به اینکه پاد هر آنچه نماینده برای فروش بی‌دغدغه نیاز داشته است فراهم کرده است افزود: ارایه تخفیفات ویژه برای نمایندگان پاد، حضور مشترک با نمایندگان در نمایشگاه‌های شهرستان، انتشار و ارایه اطلاعات فنی و بروشور با زبان فارسی و دریافت ریالی در درگیری نوسانات ارز که از ضرر نماینده جلوگیری می‌کند از دیگر فعالیت‌هایی است که پاد برای حمایت از کانال فروش خود انجام می‌دهد.

مدیرعامل شرکت پاد گفت: در مدت زمانی که شرکت پارس آتنا دژ به عنوان Value Added Distributor کسپرسکی در منطقه غرب آسیا در آمده است سه نماینده این شرکت توانستند به رده PBP که بالاترین سطح از نمایندگی کسپرسکی قبل از توزیع‌کننده محسوب می‌شود ارتقا پیدا کنند.
    به گفته وی شرکت نوژن رایانه نماینده مشهد شرکت پاد برای فروش محصولات کسپرسکی که جزو این سه نماینده بوده است جایزه بزرگ‌ترین پروژه سه‌ماهه نخست سال ۲۰۱۲ کسپرسکی را دریافت کرده است.

بحری گفت: موفقیت‌های پاد در زمینه توسعه کانال فروش تلاش‌های این شرکت را برای حمایت همه‌جانبه نمایندگان بیشتر می‌کند و باعث می‌شود انگیزه شرکت پاد برای برطرف کردن نیازهای نمایندگان برای توسعه و فروش موثرتر بیشتر شود.
    وی افزود: تثبیت کیفیت و کانال فروش قدم بعدی پاد برای کسپرسکی است که تا پایان سال ۲۰۱۲ تحقق خواهد یافت.

itna.ir

3. 3 کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ممنون علی جان
    خوب من با این روش امروز ابدیتها رو جمع کردم ولی هنوز امتحان نکردم که کار می کنن یا نه
    یک سئوال
    خوب من تا امروز ابدیتها رو دارم حالا اگه 4 روز دیگه دوباره بخوام ابدیتها رو جمع کنم باز از اول شروع میکنه به جمع اوری یا فقط ابدیتهای این 4 روز رو به ابدیتهای قبلی اضافه میکنه ؟
    با تشکر
    سلام جواد جان

با مشورتی که با دوست عزیز20 karkas داشتم به نظر میاد ادامه دانلود میشه دریافت کرد حالا شما تست کن ببین چی میشه و خبرشو اینجا اعلام کنید

5. این کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت

پيش فرض

جشن معرفی نسخه فارسی ضدویروس کسپرسکی روز یکشنبه 18 تیر ماه 1391 در نشست خبری و با حضور خبرنگاران برگزار شد.

منبع : ایتنا

7. 6 کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز K1lou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

سلام جواد جان

با مشورتی که با دوست عزیز20 karkas داشتم به نظر میاد ادامه دانلود میشه دریافت کرد حالا شما تست کن ببین چی میشه و خبرشو اینجا اعلام کنید
    با سلام
    علی جان فکر می کنم درست باشه
    من حجم پوشه temp رو نگاه کردم امروز 342 مگ بود . بعد برنامه رو اجرا کردم و حالا شده 376 مگ . خوب این برای حجم ابدیت از دیروز تا الان زیاد به نظر میرسه
    داخل پوشه رو که چک کردم دیدم پوشه ای retranslation داخلش ایجاد شده . نمی دونم شاید هم از قبل بوده

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    و در خود برنامه هم این retranslation رو داره
    با تشکر

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

امان از اینهمه مشکل:d
    یه کرک درست حسابی برای نسخه pure 2 finalهست؟ من اون کرکی رو دارم که ریست میکنه و اینا ولی جواب نمیده. چی کار کنم؟

آخر فروم باز pedram_01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

این کاسپر هم که شورشو در اورده یک سریال 90 روزه گرفتم و 70 روز دیگه ازش مونده بود مجبور شدم کاسپر رو پاک کنم و 1 ساعت بعد دوباره ریختم کلید رو بهش دادم قبول نکرد گفت تمام شده

بعد زدم تریال 30 روزه 2 روز گذشت از کار افتاد بدون هیچ دلیل

جالبه چون اپدیت میشه
    Last edited by pedram_01; 11-07-2012 at 12:12.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان عزیز
    خواهشا یه لطفی بکنید به ما بندگان خدا
    من الان نسخه Pure 2 رو دانلود و نصب کردم . از الان عزا گرفتم که 30 روزه دیگه چیکار باید بکنم ؟!!
    دوستان عزیز و اساتید گرامی ، خواهشا یه تریال ریست یا یه مرجع جهت دریافت کلید های معتر مربوط به Pure 2 به ما معرفی کنید . بخدا ثواب داره عزیزان
    با تشکر

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت

پيش فرض

دوستان عزیز باید اینجا برای کرک یا هر چیزی که لازم دارند پست بدهند :

قدرت پیور با اینترنت سکیوریتی هیچ فرقی نداره ، نمیدونم چرا شما پیور نصب کردید؟؟

13. 2 کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    کرماشان

پيش فرض

دوستان عزیز
    خواهشا یه لطفی بکنید به ما بندگان خدا
    من الان نسخه Pure 2 رو دانلود و نصب کردم . از الان عزا گرفتم که 30 روزه دیگه چیکار باید بکنم ؟!!
    دوستان عزیز و اساتید گرامی ، خواهشا یه تریال ریست یا یه مرجع جهت دریافت کلید های معتر مربوط به Pure 2 به ما معرفی کنید . بخدا ثواب داره عزیزان
    با تشکر
    امان از اینهمه مشکل:d
    یه کرک درست حسابی برای نسخه pure 2 finalهست؟ من اون کرکی رو دارم که ریست میکنه و اینا ولی جواب نمیده. چی کار کنم؟

15. 2 کاربر از AMIR.KIK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •