پسورد دانلود:
3dtv.mihanblog.com
پسورد دانلود:
3dtv.mihanblog.com
پس چرا لینکها حذف شدن
طرف سایتشو کلا داره میفروشه واسه همینه
منم مشکل شما را داشتم![]()
10 گیگ تایتانیک رو دانلود کرده بودم !!!!!!
لعنتی !!!![]()
یه فیلمی هست که توی سینما 5بعدی پارک ملت مشهد پخش میشه. حدودا 15-10 دقیقه هست و به نظر ژاپنی میاد. توی فیلم زلزله میشه و بعد سونامی و یه سری میره زیر دریا و ... کلا متنوعه. کسی اسم این فیلم رو میدونه، یا لینک دانلودشو داره؟
Last edited by Unknown12; 30-10-2012 at 23:54.
باسلام
من سونی ex-720 3Dدارم وفیلم سه بعدی آواتار باحجم21 گیگ دانلود کردم و روی هارد 500 گیگ ریختم وپسوند ISOدارد چطور میتونم فیلم ر ا بصورت 3بعدی ببینم؟باتشکر jafar01
اینی که شما دانلود کردی، یحتمل ایمیج کل بلوری هست، که در اینصورت یا باید رایت بزنی روی بلوری، یا اینکه به طریقی ریپ کنی، یعنی به صورت یه فایل تکی استخراج کنی، که فکر نکنم کار ساده ای باشه. شما فعلا نرم افزار Power IُSO رو دانلود کن، ببین داخل این ISO چی داره.
به نظر من اگر بلور رایتر و بلوری پلیر نداری این رو با یه درایو مجازی مثه همون نرم افزاری که دوستمون گفتم باز کن بعد با پلیر های مربوطه مثل پاور دی وی دی پخش کن ! یه کابل خروجی از پشت کارت گرافیک بزن به تلوزیون یا اگه لپ تاپ داری با کابل HDMI بهم وصلشون کن !
برای زیرنویس فیم های 3 بعدی چه کار باید کرد تا بهتر باشه ؟
من بطور معمول که زیرنویس میزارم از صفحه ی چپ باید بخونم بعد صفحه ی راست. همینه ؟ یا کار خواصی میشه انجام داد؟
دوستان یه سری عکس برای نمایش کیفیت تصویر تلویزیون سه بعدی xvision مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] براتون تهیه کردم .امیدوارم براتون مفید باشه .
![]()
Last edited by alilosting; 05-11-2012 at 16:08.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)