C:\Users\<User>\AppData\Local\SKIDROW\205100\Stora ge
یک سوال :
چرا هر وقت این آدرس رو پست میکتم آخرش بین a و g فاصله میافته .. ؟؟ ( تو صفحه ویرایش پست درست نشون میده )
C:\Users\<User>\AppData\Local\SKIDROW\205100\Stora ge
یک سوال :
چرا هر وقت این آدرس رو پست میکتم آخرش بین a و g فاصله میافته .. ؟؟ ( تو صفحه ویرایش پست درست نشون میده )
Last edited by virus2009; 06-01-2013 at 22:16.
دوستان من این بازی رو روی PC دارم انجام میدم
هیچ جوری به صورت تصویر کامل انجام نمیشه منظورم MAXIMIZE هست
اعصابم ترکیده ممنون میشم راهنمایی کنید
Alt +Enter بزن فول میشه.
کشتن انسان های دیوانه و حالت زامبی دارند در روند پایان داستان تغییر ایجاد می کنه؟
کشتن این اساسین ها که مثل خودمون هستند چطور؟
بعضی وقت ها واقعا نمیشه اینا رو نکشت؟
کمک به مردم و مامورت های فرعی باید بیشتر باعث کشتن میشه؟ماموریت های فرعی که باعث کشتن میشه بریم یا نه؟
یک سوال دیگه اینکه اگر به طور مخفیانه بکشی یعنی یکی از قابلیت ها قدرت ها اینکه افراد کشتی تبدیل به خاکستر می کنه اون وقت چی؟
اومدم جمله وحید گیم رو نقل قول کنم , این محتوای مخفیش تابلو شد مجبور شد با چشمانی درویش سریع صفحه رو عوض کنم
Last edited by Khan gholi; 27-01-2013 at 03:08.
کلا کشتن باعث افزایش بیماری و طاعون در شهر میشه چون موشا میان سر جنازه و افزایش موش صورت میگیره.
البته بیهوش کردن با کشتن فرق داره !
میتونی بیهوششون کنی. اون موقع خاکسترم بشن مشکلی ناره.
اگه بیهوش بشن دیگه خاکستر نمیشن که !!
در ضمن اگه بیهوش بشن و بعد در هر صورتی بمیرند مثلا موشا بخورنشون یا از بلندی سقوط کنند بازم کشتن حساب میشه.
+
قبل از اینکه بازی رو شروع کنم متاسفانه دوستان اشتباه راهنمایی کردند که باعث شده بود از بازی دلسرد بشم...در کل کشتن در حد کم اشکالی نداره(برای Low Chaos).
خب خیلی وقته بازی کردم یادم نیس، ولی فک کنم بیهوشم میکردی خاکستر میشدن
آره در حد کمش که مشکلی نداره ولی آخرش برات بدون کشتن هیچ کس و مارک نمیکنه دیگه.![]()
والا من که گیج شدم. این همه ابزار بازی میده و باید فقط نگاشون کنی! یعنی چی کمتر بکشی. بعضی وقتا واقعا نمیشه. من که بعضی وقتا راحتش میکنم. یه تیر میزنم همه میریزن سرم. منم با تفنگم پذیرایی حسابی ازشون میکنم
من نزدیک آخراشم و تازه می فهمم chaos برای چی هست. نباید اول بازی به بازیکن یه تذکری چیزی میدادن که کمتر باید بکشی؟
باید این همه راه رو از اول برم![]()
Last edited by pcsoft; 28-01-2013 at 16:28.
خیلی ممنون از دوستانی که پایان بازی رو تو پست هاشون لو میدهند.واقعا بعضی وقت ها ادم جرئت نمیکنه بیاد تو فروم مبادا ته داستان لو بره
Last edited by Khan gholi; 28-01-2013 at 18:12.
اخه سبک بازی همینه "مخفی کاری".
خیلی راحته که یک جا واستی و همه رو بکشی.
اگه قدرتای مناسب رو اپگرید کنید کار براتون راحت تر میشه و در حد لازم هم میشه از ابزارها استفاده کرد و لذت برد.
حتما می خواستن ببنند ذات هرکس چطورهمن نزدیک آخراشم و تازه می فهمم chaos برای چی هست. نباید اول بازی به بازیکن یه تذکری چیزی میدادن که کمتر باید بکشی؟
باید این همه راه رو از اول برم
در ضمن چیزی از دست ندادید برای chaos ها پایان متفاوتی هست... حتی روی آب و هوا ، محیط و حتی دیالوگ ها هم تاثیر داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)