تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 69 اولاول ... 3036373839404142434450 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 688

نام تاپيک: مشاوره خرید پرینتر و اسکنر

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلمبرداری payma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

دوستان یه لطفی کنن این یه سوال منم جواب بدن دیگه قول میدم اینورا نیام

از بین سه تا سه کاره زیر به نظرتون کدوم رو بگیرم بهتره؟ تا سر ماه حتما یکیش رو میخرم بدبختانه قیمت ها هم ترکید باز!

HP LaserJet M1132
    Canon i-SENSYS MF4410

Canon i-SENSYS MF4430

راستش نظر خودم رو HP هست اما ممنون میشم راهنمایی کنید
    فرق 4410 با 4430 چیه؟ اگه فرق خاصی ندارن 4410 که ارزون تره اولویته از کنون خوب!بودجم دور و ور 500 هست حالا یکم بیشتر

آخر فروم باز Pedram_mrn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Somewhere I hate

پيش فرض

سلام

دنبال یه پرینتر ارزون میگردم واسه کارای دانشجویی داستان جوهر افشان و لیزری چی هست کلا؟
    این طور که متوجه شدم لیزری ها جوهر نمیخوان ولی گرون ترن و جوهر افشانا براشون باید جوهر خرید دردسر تعویض جوهر و اینا + هزینش اما قیمت دستگاه کمتر درسته؟

من شاید هفته ای 4 5 تا ورقه پرینت کنم کپی و اسکن هم احتمالا به دردم بخوره...
    کمترین هزینه ای که باید بکنم چقدره؟
    اگه یه مدل خوب بخوام که عکس های خونوادگی رو هم بخوام گاها چاپ کنم چقد باید هزینه کنم؟
    یه مدلی هست به اسم اچ پی اسمارت پرمیوم که روش اپلیکیشن هم میشه نصب کرد و اینا امکاناتش کارایی داره؟
    مثلا میشه مستقیم از یه گوشی اندورویدی باهاش کار کرد و یه چیزی پرینت کرد؟

میشه یه مدل بیسیک و ساده و یه مدل با امکانات بیشتر وقیمت مناسب پیشنهاد کنید.
    نهایت 300 میتونم هزینه کنم.

نظرتون راجع به این چیه دیجی کالا میده 170
    HP Deskjet D2050

مرسی ممنون که وقت میذارید

کاربر فعال انجمن سخت افزار Hamed DC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

با تشکر از شما
    پس تک کاره لیزری بخوام از بین این دو تا فقط انتخاب کنم؟ گارانتی پرینترهای کنون چه شرکتی هست؟چطور میشه کارتریج اصلش رو تشخیص داد؟
    میشه چند تا سه کاره لیزری سیاه و سفید خوب هم پیشنهاد بدین؟

یه توضیحی هم در مورد کیفیت پرینت تک کاره و سه کاره ها بدین ممنون میشم میخوام ببینم کیفیت پرینت اگه خیلی فرق داره خوب تک کاره بگیرم بیخیال سه کاره بشم
    پرینترهای چند کاره بدلیل استحلاک بالا، هم مصرف جوهر بیشتری دارن و هم ممکنه وقتی خراب میشن، یا بسختی درست بشن و یا اینکه هزینه زیادی رو براتون به همراه داشته(تجربه شخصی!). در مورد اصل بودن کارتریج هم باید بگمک که کارتریجهای فله ای معمولا هیچ پک و وکیومی ندارن، ولی کارتریجهای اصل رو داخل پاکتهای پلاستیکی محکم وکیوم میکنن. البته شاید تقلبی رو هم این بلا رو به سرش بیارن. ولی من هر چی تقلبی تا حالا دیدم، همه فله ای و بدون بسته بندی بوده. رنگ اونها هم معمولا کمی روشنتر تر از سایر کارتریجهاست!!!
    خرید سه کاره رو زیاد توصیه نمیکنم!!!

4. این کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

سلام

دنبال یه پرینتر ارزون میگردم واسه کارای دانشجویی داستان جوهر افشان و لیزری چی هست کلا؟
    این طور که متوجه شدم لیزری ها جوهر نمیخوان ولی گرون ترن و جوهر افشانا براشون باید جوهر خرید دردسر تعویض جوهر و اینا + هزینش اما قیمت دستگاه کمتر درسته؟

من شاید هفته ای 4 5 تا ورقه پرینت کنم کپی و اسکن هم احتمالا به دردم بخوره...
    کمترین هزینه ای که باید بکنم چقدره؟
    اگه یه مدل خوب بخوام که عکس های خونوادگی رو هم بخوام گاها چاپ کنم چقد باید هزینه کنم؟
    یه مدلی هست به اسم اچ پی اسمارت پرمیوم که روش اپلیکیشن هم میشه نصب کرد و اینا امکاناتش کارایی داره؟
    مثلا میشه مستقیم از یه گوشی اندورویدی باهاش کار کرد و یه چیزی پرینت کرد؟

میشه یه مدل بیسیک و ساده و یه مدل با امکانات بیشتر وقیمت مناسب پیشنهاد کنید.
    نهایت 300 میتونم هزینه کنم.

نظرتون راجع به این چیه دیجی کالا میده 170
    HP Deskjet D2050

مرسی ممنون که وقت میذارید
    سلام.
    مدلهای لیزری از پودر استفاده میکنن. یک درام و یک محفظه نگهداری پورد. پودر با گرم شدن به کاغذ میپسبه و میشه متن یا تصویر پرینت شده! ولی جوهر افشان، صرفا جوهره و از هدهای متعددی برای چاپ استفاده میکنه. برای شما که مصرف مداوم ندارین، جوهر افشان اصلا مناسب نیستش. چون با کمی وقفه در مصرف ممکنه که هد کارتریجها اسیب ببینه و اونوقته که باید کلی هزینه کنید برای خرید کارتریج نو. ولی لیزری این برتری رو داره که با فواصل طولانی در عدم استفاده، هیچ اسیبی نبینه. برای چاپ عکس پرینترهای اسمارت زیاد جالب ظاهر نمیشن! چون اصولا حجم کوچیکشون باعث پایین اومدن کاراییشون میشه. بنظر من برای چاپ فقط باید روی پرینترهای جوهر افشان تمرکز کرد. چون برای چاپ خانگی خرید و نگهداری این دست پرینترهای زیاد صرفه اقتصادی نداره، پیشنهاد میکنم که عکسهاتون رو بدین به عکاسی برای چاپ. پرینترهای لیزری رنگی با کیفیتی در حد پرینترهای جوهر افشان، بسیار بسیار گرانقیمت هستن! برای کاربرد شما مدل Canon 6000LBP مدل مناسبی هستش که کارتریج مناسبی و بی دردسری برای شارژ کردن داره.

6. این کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

پرینترهای چند کاره بدلیل استحلاک بالا، هم مصرف جوهر بیشتری دارن و هم ممکنه وقتی خراب میشن، یا بسختی درست بشن و یا اینکه هزینه زیادی رو براتون به همراه داشته(تجربه شخصی!). در مورد اصل بودن کارتریج هم باید بگمک که کارتریجهای فله ای معمولا هیچ پک و وکیومی ندارن، ولی کارتریجهای اصل رو داخل پاکتهای پلاستیکی محکم وکیوم میکنن. البته شاید تقلبی رو هم این بلا رو به سرش بیارن. ولی من هر چی تقلبی تا حالا دیدم، همه فله ای و بدون بسته بندی بوده. رنگ اونها هم معمولا کمی روشنتر تر از سایر کارتریجهاست!!!
    خرید سه کاره رو زیاد توصیه نمیکنم!!!
    ممنون اما وسوسه شدم یکی بخرم انشالا که دووم بیاره

این دو مدل کنون مخصوصا 4430 امکانات بهتری نسبت به HP دارن کارتریجشون هم پرینت بیشتری میگیره فقط یه سوال دیگه که برام پیش اومده روی این دو مدل کنون کارتریج استارتر گذاشتن یا کارتریج 728 رو روش داره؟
    توی مشخصاتش کارتریج 728 قید شده اما تو یکی از سایت های فارسی خوندم کارتریج استارتر روشه!
    اگه استارتر باشه 1000 برگ بیشتر پرینت نمیگیره اصلا ارزش خرید نداره کارتریج 728 هم گرونه

کارتریج استارتر رو چند بار میشه شارژ کرد؟ مثل بقیه کارتریج ها امکان تعویض درام دارن؟ درام کنون هم مثل HP روی کارتریجه ؟

شرمنده سوالام زیاد شد
    Last edited by payma; 25-01-2013 at 13:17.

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

ممنون اما وسوسه شدم یکی بخرم انشالا که دووم بیاره

این دو مدل کنون مخصوصا 4430 امکانات بهتری نسبت به HP دارن کارتریجشون هم پرینت بیشتری میگیره فقط یه سوال دیگه که برام پیش اومده روی این دو مدل کنون کارتریج استارتر گذاشتن یا کارتریج 728 رو روش داره؟
    توی مشخصاتش کارتریج 728 قید شده اما تو یکی از سایت های فارسی خوندم کارتریج استارتر روشه!
    اگه استارتر باشه 1000 برگ بیشتر پرینت نمیگیره اصلا ارزش خرید نداره کارتریج 728 هم گرونه

کارتریج استارتر رو چند بار میشه شارژ کرد؟ مثل بقیه کارتریج ها امکان تعویض درام دارن؟ درام کنون هم مثل HP روی کارتریجه ؟

شرمنده سوالام زیاد شد
    باید روی اون 728باشه! حالا هر چی غیر این باشه مشخصه که تعویض شده. ون هم برای سود بیشتر!!!
    سایت فارسی رو ملاک برای بررسی قرار ندین. چون همهشون به نفع خودشون دستکاری شده هستش! کارتریج اسارتر یک کارتریج پیشنهادی هستش. وگرنه کارتریج اصلی قطعه همون 728هستش که درام رو هم همراهش داره و میشه شارژش کرد. کارتریج هم بصورت Free Charges هستش. اما کارتریجهای HP معمولا چیپ محدودکننده دارن. بله. دارم و کارتریج باهمه و معمولا باهم بفروش میرسه. ولی شما کن نسخه استارتر رو نخری. چون توی اکثر جاها این نسخه رو FC ندونستن. باز هم میگم، اگر احتیاج مبرمی ندارین، اسکنر و چاپکر رو جدا تهیه کنید.

9. 2 کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه error403's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام
    دنبال یه پرینتر لیزری رنگی چندکاره هستم
    مد نظرم سامسونگ CLX-3185 هست یا HP OJ M275 NW هست
    کسی تا حالا با اینا کار کرده ؟ چطوره؟ قیمت هفته پیش هر دو حدود1تومن بوده !
    راستی من اطلاعاتی در مورد پرینترهای جوهرافشان ندارم ، آیا به صرفه هست خریدشون
    من زیاد پرینت و کپی ندارم حداکثر هفته ای 50برگ

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

سلام
    دنبال یه پرینتر لیزری رنگی چندکاره هستم
    مد نظرم سامسونگ CLX-3185 هست یا HP OJ M275 NW هست
    کسی تا حالا با اینا کار کرده ؟ چطوره؟ قیمت هفته پیش هر دو حدود1تومن بوده !
    راستی من اطلاعاتی در مورد پرینترهای جوهرافشان ندارم ، آیا به صرفه هست خریدشون
    من زیاد پرینت و کپی ندارم حداکثر هفته ای 50برگ
    سلام.
    مدل HP شناخته شده تر و نسبتا بهتر هستش. سامسونگ معمولا چیپ محدود کننده شارژ داره شدیدا اذیتت میکنه. پرینترهای جوهر افشان زیاد برای مصارف خانگی مناسب نیست. چون اگر مدت محدودی ازش استفاده نکنید، هد اونها اسیب میبینه.

12. 3 کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Joaquin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام
    من میخوام بدونم از بین سه مدل زیر کدوم رو بگیرم(این دقیقا سوال یکی دیگه از دوستان تو بالا بود اما چون جوابی ندیدم گفتم دوباره پست بزنم)
    HP LaserJet M1132
    Canon i-SENSYS MF4410
    Canon i-SENSYS MF4430

و دلیل بهتر بودن یک مدل نسبت به بقیه هم بگید لطفا!

14. این کاربر از Joaquin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

سلام
    من میخوام بدونم از بین سه مدل زیر کدوم رو بگیرم(این دقیقا سوال یکی دیگه از دوستان تو بالا بود اما چون جوابی ندیدم گفتم دوباره پست بزنم)
    HP LaserJet M1132
    Canon i-SENSYS MF4410
    Canon i-SENSYS MF4430

و دلیل بهتر بودن یک مدل نسبت به بقیه هم بگید لطفا!
    با تشکر از آقا حامد عزیز
    من یه سرچی کردم 4430 از جفتش بهتره
    HP که کارتریج استارتر داره 700 برگ بیشتر هم نمیزنه ADF هم نداره
    4410 قابلیت ADF نداره اما اونم استارتر روشه ولی 1000 برگ میزنه
    4430 قابلیت ADF و مکش خودکار برای پرینت تا 99 برگ داره اما بدبختانه اینم استارتر روشه و 1000 برگ میزنه!

آقا حامد عزیز من سایت های سازنده این دو پرینتر رو سرچ کردم مدل های زیر که مینویسم همشون کارتریج استارتر دارن بدبختانه!!!
    خوره این سه کاره افتاده به جونم آخرشم خراب میشه پشیمون میشم
    HP 1102 کارتریج استارتر قابلیت چاپ 700 برگ
    HP 1132 کارتریج استارتر قابلیت چاپ 700 برگ
    کنون LBP6000 کارتریج استارتر چاپ 700 برگ
    و 4410 و 4430 هم با کارتریج استارتر قابلیت چاپ 1000 برگ

گویا تمام پرینترهای ارزان قیمت کارتریج استارتر دارن!
    یاد 2035 بخیر عجب غولی بود لامصب من باهاش بالای 1000 برگ پشت سر هم زدم آخ نگفت!!!

16. این کاربر از payma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •