تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 602 اولاول ... 303637383940414243445090140540 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

12

سلام دوستان.خوب هستید؟
    میخواستم ببینم کسی قیمت AKG K77 و K44 را دارد؟هدفون های خوب و راحتی هستند؟بیسشون چطور هست؟
    میشه با 50 تومان یک هدفونی که خیلی خراب نباشه خرید؟؟کاربردم همه چیز هست.فیلم ، گیم ، از همه مهمتر موزیک همه سبک
    و ....(بنده خدا هدفونه ازش چه انتظاری داریم)
    فقط یک چیزی این هدفون هایی که فول سایز هستند با اونایی که روی گوش هستند از نظر بیرون دادن صدا فرقی دارند؟چون برای خیلی مهمه صدای کمی بره بیرون.فکر کنم فول سایز بهتر باشه.
    ویرایش: اگر هدفونی بهتر هم با کمی قیمت بیشتر هست اونم معرفی کنید ممنون میشم.
    با سپاس فراوان و وقتی که می گذارید
    Last edited by ArashMiniStar; 07-07-2012 at 10:52.

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

دوستان ضمنا میشه یک فروشگاهی که پستی میفرسته معرفی کنید؟ چون ظاهرا اینطوری که از پست ها خوندم k44 اینا با گارانتی متفرقه عرض میشه و ممکنه تقلبی باشد!

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

ینی واسه یه هدفون 130 تومنی ، 200 تومن هم بدم واسه کارت صدا؟ این آمپ که می گین قیمتش چجوریاس ؟ کلا واسه همچین هدفونی خروجی استاندارد چیه؟
    نکتۀ اول اینکه فعلاً تا 2 هفته باهاش موزیک گوش بدین و اقدامی نکنی
    نکتۀ دوم این که قضیه قیمت نیست، ممکنه هدفون داخل گوشی 1000$ هم بخرین و کسی بگه نیازی به کارت صدا ندارین و با آیپاد به خوبی جواب میده
    حتی شما روی سایت akg هم نگاه کنین این سری هدفون های akg جز سری های on-the-go نیستن، یا حتی اگر توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سورستون رو Portable Players انتخاب کنین، هیچوقت به شما هدفون فول سایز پیشنهاد نمیده
    وقتی کسی هدفون فول سایز می گیره باید لااقل کارت صدا داشته باشه یا دیگه یدونه پلیر مناسب داشته باشه؛ نه گوشی موبایل یا سوکت هدفون لپ تاپ (البته این نظر بنده براساس اطلاعات بنده هستش)

من میترسم که اون آمپ به درد شما نخوره، چونکه آمپ های در این حد، اولین تأثیرشون توی بهتر کردن (دقیقتر و بیشتر کردن) بیس هستش که شما اتفاقاً می گین مقدار بیسش زیاد هم هست؛ پس اگر آمپ اضافه کنین، هم بیس دقیقتر میشه و هم مقدار بیس بیشتر میشه؛ که احتمالاً این امر باعث میشه که صدای مورد نظرتون رو بدست نیارین؛ پس من فکر می کنم این آمپ چارۀ مشکل نیست

از اونطرف کارت صدا های موجود در ایران هم اکثراً از برند کریتیو هست که فکر کنم کلاً صدای گرمی داشته باشن (کسی از دوستان که تجربه ایی با این کارت صداها دارن لطف کنن نظر بدن.) پس انتخاب با ریسک کمتر اینه که پلیری انتخاب کنین که صدای سردی داشته باشه؛ تا اونجا که به خاطرم هست، اگر اشتباه نکنم پلیرهای کوون صدای گرمی دارن و به نسبت پلیرهای سونی صدای سردتری دارن پس سونی مناسب تره؛ در مورد آیریور اطلاعی ندارم البته

4. 3 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ksksks's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    avare am

پيش فرض

اقا قیمت eclips 4s الان چنده؟

داره خودمونی میشه SiavElClassico's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سلام من قبلا تصمیم گرفتم بیر اودیو DT880 250 ohm بخرم اما برای لطمه نخوردن به کار ها و درسم اون رو به بعد از امتحانات موکول کردم که به لطف دلار همه چی گرون شد. میخواستم بدونم الان این هدفون با چه قیمتی خوبه؟
    تهران ملودی که میده 520 تومن، از لحاظ قیمت پشیمونم که صبر کردم هر چند نتایج امتحاناتم عالی شد.

با تشکر

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

ممنون میشم اگر کسی منو راهنمایی کنه.یکم عجله دارم.چون شاید بدم کسی برام از تهران بفرسته...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام دوستان.خوب هستید؟
    میخواستم ببینم کسی قیمت AKG K77 و K44 را دارد؟هدفون های خوب و راحتی هستند؟بیسشون چطور هست؟
    میشه با 50 تومان یک هدفونی که خیلی خراب نباشه خرید؟؟کاربردم همه چیز هست.فیلم ، گیم ، از همه مهمتر موزیک همه سبک
    و ....(بنده خدا هدفونه ازش چه انتظاری داریم)
    فقط یک چیزی این هدفون هایی که فول سایز هستند با اونایی که روی گوش هستند از نظر بیرون دادن صدا فرقی دارند؟چون برای خیلی مهمه صدای کمی بره بیرون.فکر کنم فول سایز بهتر باشه.
    ویرایش: اگر هدفونی بهتر هم با کمی قیمت بیشتر هست اونم معرفی کنید ممنون میشم.
    با سپاس فراوان و وقتی که می گذارید
    من خودم akg k99 رو خریدم ، راحتی که اره ، بیسش هم بقیه میگن معمولی هست ولی واسه یکی مثل من یه کم بلند هم هست نمیدونم شاید زیادی حساسم
    از تهران ملودی تهیه کنید اصله یکسال هم گارانتی داره
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9. این کاربر از ali7777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

خب با این شرایط آمپ که بدرد نمیخوره کارت صدا هم اولن که گرونه بعد نشه بیس اش رو کنترل کرد چه فایده ، رو خرید پلیر فکر میکنم ولی قبلش سعی میکنم حتما رو پلیر های مختلف تتست کنم تا نتیجه همونی باشه که انتظار دارم
    از لطفتون ممنونم

11. این کاربر از ali7777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

ممنون میشم اگر کسی منو راهنمایی کنه.یکم عجله دارم.چون شاید بدم کسی برام از تهران بفرسته...
    سلام هدفونهاي akg سري k44,k77 ,k99 هدفونهاي مانيتور با صداي بسيار خوبي هستن كه براي مصارفي كه نام بردين بسيار مناسب هستن.هدفونهاي ديگه اي هم هستن كه ميتونين تهيه كنين ولي به كيفيت و مناسب بودن akg ها نخواهد بود.مثل sennheiser hd 201.بنظر من k77 رو تهيه كنين بهتر هست.و براي خريد اينترنتي سايتهاي زيادي هستن مثل تهرام ملودي كه دوستمون معرفي كردن.

13. 4 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من هم امروز AKG K99 به قیمت 130 خریدم.

نمیگم هدفون بدیه، از تمام هدفون هایی که تا حالا داشتم بهتر بوده.
    ولی راستش به اون شفافیت، تفکیک پذیری و جزئیات صدایی که دنبالش بودم، اصلا نرسیدم! ای کاش یکم بیسش ضعیفتر بود ولی به جاش یکم صدای شفاف تری داشت.
    نمیدونم، شایدم انتظارات من بالاست...
    اتفاقا لپ تاپ من هم 1510 هست.

یعنی یه لپ تاپ سری مولتی مدیا Asus بخرم، صدای هدفون اون چیزی که دلم میخواد، میشه؟ واسه به دست آوردن صدای دلخواه موسیقی چه کارا که آدم نباید بکنه!!!
    چون به خاطر نوع فعالیتم، امکان استفاده از PC و یک کارت صوتی خوب رو به هیچ وجه ندارم؛ از طرفی من موقعی میتونم موزیک گوش کنم که پای کامپیوتر باشم!
    ای بابا...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •