تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 122 اولاول ... 303637383940414243445090 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 1218

نام تاپيک: Resident Evil 6

آخر فروم باز MR.CART's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

راستی چرا با وی پوینت مشکل دارید؟مگه ا نشون دادن مسیر مشکلی داره؟

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

خوب من هم امروز دمو رو تجربه کردم.....نظر مو در چند بند میگم :

• re5 در زمان خودش از لحاظ گرافیک یکی از بهترین ها بود ولی این شماره اصلا اینطور نیست.......مشکل کمبود تکسچر و بریده بریده شدن تصویر خیلی رو مخه.....مخصوصا بریده بریده شدن تصویر که فکر کنم اگه تا زمان عرضه رسمی بازی فکر به حالش نکنن به طرز فجیعی از امتیاز گرافیکی بازی کم می کنه در کل فکر کنم برش تصویر تا زمان عرضه تا حد قابل توجهی بهتر بشه ولی مشکل تکسچر رو فکر کنم باید سوخت و ساخت
    • نورپردازی هم در حد خوبیه و محشر واینا نیست
    • قیافه و کات سنس ها هم خوب کار شده و زیبان
    • یه چند مورد مثه waypoint اینا هم اضافه شده که دوستان گفتن(و به نظر من چیز بدی نیس چون استفاده ازش چیز اجباری نیس)
    • melee هایی هم که اضافه شده برای کارکترها تا حد زیادی خوبن ولی گاها زیاده روی میشه درشونولی در کل خوبه.
    • یه بهبودایی هم در انتخاب سلاحها و inventory اینا بوده که اکثرا واسه زمان مبارزات اینا موثر واقع میشن.

قسمت کریس:
    کاملا اکشن مثل شماره 5 ......البته مشکل دوربین و نداشتن توانایی برای کاور گرفتن در همه جا(یعنی کلا یه چیز تزیینیه کاور تو این بازی)همچنان مثل شماره 5 اذیت کنندس......

قسمت جیک :
    تقریبا مثل قسمت کریس اکشن با این فرق که دشمناتون و نوع مبارزتون کمی فرق داره........

قسمت لین:
    به نسبت اون یکی قسمتها خیلی خوبه....ولی مشکل راه رفتن و دویدن خودکار بازی در این قسمت یه جورایی خیلی نمودا پیدا می کنه و اعصاب خرد کنه.....در کل درسته قسمت لیان شاهکار نبود و در حد خوب بود ولی اگه بتونن همین ریتمو تا آخر قسمت لیان حفظ کنن به نظرم چیز خیلی خوبی میشه.

+

هیچ کدام از سه قسمت داستانی در حد بهترین فعلی بازار نیستن(از سناریوی کریس گرفته تا لیان بهترش رو میشه در بازیهای دیگه پیدا کرد)و در هیچ کدوم از 3 سناریو چیزی به نام ترس(از هیچ نوعش) وجو نداره و در کل با بازی کردن دمو من خودم به شخصه شاید بازی اصلی رو تهیه نکنم(چون فکر می کردم به ریشه ها برمی گردن که اینطوری نشده)
    ولی اگه کسی بیس و پایه رو re5 و re4 قرار بده به نظرم خوب میتونه با بازی ارتباط برقرار کنه.
    موفق باشید.................... .

.
    Last edited by halflife g; 07-07-2012 at 18:54.

3. 15 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

برای نسخه کامپیوتر کنترل بازی فقط با کیبورد خواهد بود یا مثل 5 می شه با جویستیک هم بازی کرد؟ اگه فقط کیبورد باشه به درد نمی خوره و به نظر می رسه براش امکان بازی با جویستیک نزارند. ممنون می شم اگه کسی در این مورد اطلاع داره توضیح بده.

5. این کاربر از ali_n2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه kingmohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من از طرفداران اویل هستم. اما راستش گیم پلی بازی رو که توی e3 دیدم حسابی نا امید شدم. حرکات شخصیت بازی خیلی تند وسریع شده و کاملا اون حالت ترس توی راه رفتن ها از بین رفته. به یک سرعتی کاورش رو عوض میکنه که خنده داره. کلا اون طوری که من توی پیش نمایشش دیدم بسیاربسیار بسیار نا امید شدم.
    خیلی هم فیلم هندی شده صحنه های اکشنش.
    واقعا بهترین سری بازی 4 بود و 5هم بد نبود. حداقل گرافیکش آدم رو جذب میکرد

من که چشم آب نمی خوره چیز خوبی از آب دربیاد و فکر کنم بدترین سری بازیها باشه.

چون کاملا مشخصه اومدن تمامی کاراکترهای محبوب بازی رو کنار هم گذاشتم که طرفدارها رو بوسیله اونها جذب کنن نه با خود بازی.
    تجربه این رو ثابت کرده که همیشه اینطور بازیها حسابی گند میزنن
    ترس که دیگه توی بازیش نیست. فیفا یا پی اس ترسناکتره ازون چون حداقل میترسی که گل بخوری

7. 3 کاربر از kingmohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

تصاویری جدید از لوکیشن ها سه شخصیت بازی Chris ، Leon و جیک :

CHRIS:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    JAKE:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    LEON:

9. 10 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

این عکس عالی بود
    کمی تا حدی همچنان به قسمت لیان امید داریم

11. 4 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

منم موفق شدم این دموی شکیل رو بازی کنم...

گفتنی هارو دوستان گفتن فقط با این وضعیت که دنیای گیم جلو میره انصافا من یکی که اصلا لذت نمی برم...همه چی تکراری شده من از طرفداران Capcom هستم ولی دیگه واقعیت اینه که نیازی نیست که Capcom این سری رو ادامه بده اقا مگه Valve الان یک نسله دیگه نیمه جان رو ادامه نمیده فکر میکنید برا چیه...؟ خب این دلیلش واضحه Valve هم از این اوضاع متشنج بازی ها ناراضیه نمی خواد عنوانشو الکی خراب کنه مثلا بده بیرون که چی بشه ...وقتی میبینه اشوبی این چنینی هست حتما ارزش های نیمه جان رو انقدر بالا میدونه که نسخه ای ازش منتشر نمیکنه دو نوع بازی با سبک های مختلف داد بیرون در این نسل که هر دو عالی بودن ...خب جیگر Capcom اقا کسی زور نکرده که نساز برادر نساز...این بازی ترس نداره نساز...چرا به زور باید این شخصیت های فوق العاده رو خراب کنی اقا به خدا همون evil 3 دیگه ته کارت بود ترسش تموم شد تو 4
    چرا خاطراهای مارو می خوای خراب کنی...اقا من دوس دارم لیون رو مثل اویل 2 ببینم...میکامی رو هم که حساب نمیکنید باز اون برگرده میتونه کاری بکنه...
    Capcom اگه خیلی دلش می خواد بازی بسازه بهتره یک سر به ND بزنه ببینه امید به تحول در دنیای گیم رو چجوری میشه ایجاد یاد بگیره..

13. 11 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

Capcom اگه خیلی دلش می خواد بازی بسازه بهتره یک سر به ND بزنه ببینه امید به تحول در دنیای گیم رو چجوری میشه ایجاد یاد بگیره..
    آفرین اتفاقا دیروز با یکی از دوستان صحبت می کردیم که چجوری میشد re رو بعد شماره 4 اش ادامه داد که با هم به این تفاهم رسیدیم که the last of us جواب سوالمون بود......یعنی خیلی راحت میتونست با ساخت بازی به شکل "آخرین ما" اونم مثلا تو راکون سیتی هر طیفی رو راضی کنه و خوبم بفروشه... .

+

این دلیل کپکام برای تغییر سبک re برای فروش بیشتر هم ناشی از عدم توانایی و تبحر در ساخت بازی هستش.....چرا که بازی مثل portal 2 با اون سبک بسیار عجیب و غریبش(که خیلی هم از سبک re های اولیه کم فروشتر)تونسته نزدیک به 5 میلیون فروش داشته باشه...... .
    پس این نشون میده میشه با ایجاد تحول در خور هر زمان هر سبک رو طوری ساخت که خوب فروش بکنه(نه اینکه بازی رو کن فیکون کنی و دست هر کارکتر یه مسلسل تمام خودکار بدی)

در کل امیدوارم the last of us بیاد و موفق بشه و فروش زیادی هم بکنه تا هم کپکام سرش به سنگ بخوره و هم بشه اونو به عنوان یه جانشین تپل واسه دنیای فرسوده re قرار داد....

.

15. 6 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

این سازنده ها به این سری COD نگا میکنن و باخودشون میگن : WOW !بعد شروع میکنن یه اکشن تماما خطی میسازن به امید فقط و فقط فروش بیشتر...

درکل به نظر من اگه امثال Naughty Dog نبودن فاتحه صنعت گیم خیلی وقت بود ک ...!

17. 4 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دنیای مبارزه با زامبیها دیگه زیادی از حد خودش فراتر رفته...چه تو سینما که همین رزیدنت اویل فاتحش بعد از قسمت 2 و 3 خونده شده هم تو گیم که اصلآ معلوم نی چه خبره...
    به نظر من یکی از ترسناک ترین و بهترین کارکترهای صنعت گیم همین زامبیها بودن که به لطف یه سری سازنده ی بی عقل کلآ دارن از ذهن و خاطراتمون فراموش میشن.
    بعد هی بیاین بگین بازیا چرا اکشن شدن...خو بلد نیستن دیگه بترسونن,دارن با میخ چوبی میکوبن رو آهن مجبورن از جنبه ی اکشنش جذب مخاطب کنن!الان re6 این بلا سرش اومده 2 روز دیگه هم نوبت ds3...

19. 4 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •