تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 102 اولاول ... 303637383940414243445090 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 1015

نام تاپيک: آنالـیز و پاکسازی سیستم های آلوده(ابتدا پست اول را ببینید و فایل گزارش را آماده کنید)

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

حالا چیزی هم پیدا کرد ؟
    فیکسشون کرد؟
    راهکارهای دیگه ای هم که جدیدا دیدم خیلی از این هم سریعتر میتونه مشکلات را لاگ گیری گنه و تیکتش هم خیلی راحته یافتم.
    بله، فقط کرک Nero که تو درایو D بود!

اگه رو دستکتاپ کپی کردیدو بعد اسکن کردید که رو دسکتاپ فولدری به نامش درست میکنه ولی اطلاعات را خودش آپلود میکنه موقع اسکن و یه شناسه برای گروه پشتیبانی میده که میتونید باهاش تیکت بزارید.
    چیزی نداره که مثل HiJack This به خودمون گزارش بده؟

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

گذاشتم اگه نگاه کنید
    یه فایل برای گزارش گیری البته تو همین هم گزارشا را میتونی تو لاگهاش که ذخیره میکنه ببینی ولی زیاده حال به هم میخوره همشا ببینی . اون کمپانی ها با نرم افزار های خاصی این گزارشها را بررسی میکنند که بیرون نمیدند.

'گزارش گیری از سیستم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ارسال تیکت برای پشتیبانی با ایمیل گزارش گیری

آنالیز سیستم

مشکلاتشون را سریعتر و از راه های ساده تر و مطمئن تر حل کنند.
    لاگا گرفتید فایل روی دستکتاپ اجرا بشه و تیکتش هم بگید میزاریم فقط ایمیلی که میدید یادتون باشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام..

امکان تغییر ویندوز ( لپتاپتون ) ندارین ؟ ویندوزتون که خیلی قدیمیه ، احتمالا Home basic هم باشه ، ویستا شاید مشکلاتش از Xp هم بیشتر باشه.

این کارهای پایین مشکل اصلی شما ( پریدن آیکان ها و لینکهای منوی استارت ) رو حل نمیکنه ، بلکه فقط ویندوز شما بهینه تر میشه.
    راه اصلی در دست تعمیر ویندوز هستش. اگه هم برات امکان داشت یک عکس از وضعیت منوی استارت بزار.

برنامه رو مجدد اجرا کنید گزینه های پایین رو تیک بزنین و گزینه ی Fix checked رو بزنید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ممنون دوست عزیز.
    خیر حدالامکان نمیخوام ویندوز رو عوض نکنم چون اصله و dvd نصب رو ندارم.
    این وضعیت منوی استارت:
    مثلا روی Winrar کلیک که میکنم میگه: The item you selected is unavailbale. It might have been moved, renamed, or removed
    All programs هم فقط سه چهار تا برنامه رو نشون میده و بقیه ناپدید شدن.. برنامه ها رو میشه از محل نصبشون تو درایو ویندوز اجرا کرد.

اینم پیغام خطا بعد از fix checked:
    Last edited by siiina2; 15-08-2012 at 10:26.

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

ممنون دوست عزیز.
    خیر حدالامکان نمیخوام ویندوز رو عوض نکنم چون اصله و dvd نصب رو ندارم.
    این وضعیت منوی استارت:
    مثلا روی Winrar کلیک که میکنم میگه: The item you selected is unavailbale. It might have been moved, renamed, or removed
    All programs هم فقط سه چهار تا برنامه رو نشون میده و بقیه ناپدید شدن.. برنامه ها رو میشه از محل نصبشون تو درایو ویندوز اجرا کرد.

اینم پیغام خطا بعد از fix checked:
    نه بیخیال اصل و اینا بشو عزیزم من اول که لپتاپمو گرفتم به قول شما دیدم یه ویندوز اورجینال روشه دقیقا ویستا مث شما.

اتفاقا دی وی دی اورجینال با سریال نامبر پلمب شده هم روش هست. ولی باور کن همون اول زدم یه دونه 7 روش نصب کردم اصلا

ویستا سرعتش رو گرفته بود. گرافیک کمتر Share میکرد روی ویستا ، روی 7 تقریبا 400 مگابایت بیشتر فضا برای رم گرافیک رزرو

شد و خیلی چیزای دیگه. جدی میگم حیفه.

به هرحال الان برای تعمیر لینک برنامه ها کار خاصی برات باقی نمیمونه که انجام بدی مگه اینکه برنامه هارو نصب کنی یا اینکه شانس

آورده باشی System restoreت روشن بوده باشه و بتونی از طریق بک آپ ها برگردی به قبل. برنامه ی HijackThis رو هم به محل نصبش

برو و روش اینبار راست کلیک کن و گزینه ی Rus as administrator رو بزن و بازش کن و دوباره امتحان کن.

ولی بازم میگم حیف هست که الان ویستا داری که نمیتونه ماکزیمم قابلیت های لپتاپت رو مهیا کنه.

5. 3 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

نه بیخیال اصل و اینا بشو عزیزم من اول که لپتاپمو گرفتم به قول شما دیدم یه ویندوز اورجینال روشه دقیقا ویستا مث شما.

اتفاقا دی وی دی اورجینال با سریال نامبر پلمب شده هم روش هست. ولی باور کن همون اول زدم یه دونه 7 روش نصب کردم اصلا

ویستا سرعتش رو گرفته بود. گرافیک کمتر Share میکرد روی ویستا ، روی 7 تقریبا 400 مگابایت بیشتر فضا برای رم گرافیک رزرو

شد و خیلی چیزای دیگه. جدی میگم حیفه.

به هرحال الان برای تعمیر لینک برنامه ها کار خاصی برات باقی نمیمونه که انجام بدی مگه اینکه برنامه هارو نصب کنی یا اینکه شانس

آورده باشی System restoreت روشن بوده باشه و بتونی از طریق بک آپ ها برگردی به قبل. برنامه ی HijackThis رو هم به محل نصبش

برو و روش اینبار راست کلیک کن و گزینه ی Rus as administrator رو بزن و بازش کن و دوباره امتحان کن.

ولی بازم میگم حیف هست که الان ویستا داری که نمیتونه ماکزیمم قابلیت های لپتاپت رو مهیا کنه.
    خیلی خیلی ممنون دکتر جان.
    والا لپتاپم یه مدل نسبتا قدیمی و کمیاب توشیباست می ترسم اگه ویندوز رو عوض کنم برای درایورهاش به مشکل بربخورم. از درایورها بک آپ هم گرفتم و می رفتم که ویندوز رو عوض کنم ولی باز گفتم چه تضمینی هست که این درایورها توی ویندوز جدید ری استور بشن... خلاصه بیخیال شدم گفتم شاید راه دیگه ای هم باشه. شما پس میگی عوض کنم ویندوز رو؟ :|

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

خیلی خیلی ممنون دکتر جان.
    والا لپتاپم یه مدل نسبتا قدیمی و کمیاب توشیباست می ترسم اگه ویندوز رو عوض کنم برای درایورهاش به مشکل بربخورم. از درایورها بک آپ هم گرفتم و می رفتم که ویندوز رو عوض کنم ولی باز گفتم چه تضمینی هست که این درایورها توی ویندوز جدید ری استور بشن... خلاصه بیخیال شدم گفتم شاید راه دیگه ای هم باشه. شما پس میگی عوض کنم ویندوز رو؟ :|

اونم هست ! ببین مدل لپتاپ رو به من بگو.. ببینم اصلا درایور مخصوص 7 براش اومده یا نه.

حالا لپتاپ خودم که برای 7 رو داشت. یا اینکه یه کار هوشمندانه تر بکن اصلا هم نیاز به ریسک نداری. یه درایو خالی کن
    و داخلش ویندوز 7 نصب کن در کنار ویستا اگه دیدی با درایورهای ویستا مشکلی نداره که بسم الله..

به نظرم این راه خوبیه ، نظرت چیه ؟

8. این کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    روشهای پیشنهادی وقت گیره ولی امتحان میکنم و جواب میدم
    خیلی لطف کردید-ممنون از راهنمایی تون

دوست خوب نود مشکل نداره مشکل از سیستمتونه . یا آنتی ویروس دیگه هنوز روشه یا ویروسی و باید پاکسازی و لاگ انجام بشه که اگه مشکل زیاد باشه نهایتا پارتیشن بندی مجدد و تعویض ویندوز.
    با این یه لاگ بدید مشکلا بررسی میکنیم البته قبلش یه اسکن با این آنتی ویروس بزنید.
    یه اسکن

یه لاگ
    ایمیل بنده را بدید.
    من با کسپراسکی هم تست کردم و مشکلی نداشت و الان هم فقط نود دارم
    اون لاگ رو هم براتون میفرستم
    این چی هست؟:
    اگه آنتی ویروسه آدرس کاملش رو بگید
    ضمنا ایمیل شما چی هست؟ من پیداش نکردم
    ممنون لطف کردید.

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام
    روشهای پیشنهادی وقت گیره ولی امتحان میکنم و جواب میدم
    خیلی لطف کردید-ممنون از راهنمایی تون

من با کسپراسکی هم تست کردم و مشکلی نداشت و الان هم فقط نود دارم
    اون لاگ رو هم براتون میفرستم
    این چی هست؟:
    اگه آنتی ویروسه آدرس کاملش رو بگید
    ضمنا ایمیل شما چی هست؟ من پیداش نکردم
    ممنون لطف کردید.
    باید ببخشید ایمیلم
    لینک صحیح برای نصب آنتی ویروس

تموم هم شد نگران نباشید کدش هست . ولی بزارید باشه ریل تایمش فعال میمونهبعد اکسپایر .

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام و خسته نباشید
    چند وقتی هست که فلش به کامپیوتر وصل میکنمو فایل از کامپیوتر به فلش انتقال میدم، بعد از وصل مجدد میبینم که حجم فلش پر میشه(و حتی وقتی properties میگیرم حجم فلش 32GB رو تا 10ترابایت هم نشون میده!) و به جز صفحه اصلی درایو فلش، داخل فولدرها پر از فولدرها و فایلهایی با اسم های چینی هست!
    این هم فایل log: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ویندوز: XP SP3
    آنتی ویروس: ESET Smart Security 6 کاملا به روز
    ضد جاسوسی هم ندارم

ضمنا داخل کامپیوتر این اتفاق نیفتاده و فقط روی فلش اینجوری میشه!
    با تشکر
    اینا فایلهای مشکوکند که میزارم از رو سیستم حذفشون کن یا برنامه هایی که بهشون وصل میشه را پاک کن.

دو تاش ------ فیره . از خود اکسپورر هم میتونی پراکسی را ست کنی نیاز به این نرم افزارها نیست. برو تو stting > conection > lan setting

ولی سیتمت ظاهرا ویروس فعال نداره ولی شاید ویروس غیر فعال داشته باشه . با اسکن میشه فهمید.

12. این کاربر از maminsafari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه M343's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •