تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 74 اولاول ... 3036373839404142434450 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 739

نام تاپيک: ارز و سکه

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

البته فکر کنم یه قانونی تصویب کردن که بعد از سال 86 هر چی سکه ضرب کنن باید تاریخ رو همون 86 بنویسن تا فرقی بین سکه امسال و 2 سال قبل نباشه و ارزش برابر داشته باشن

داره خودمونی میشه ok's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

آقا من پولی که دستم میاد کم کمه، مثلا یه بار میبینی 400 تومنه، یه بار میبینی 250 تومنه، یه بار 600 تومنه
    واسه همین نمیتونم هر دفعه یه کار بکنم و اگرم بخوام نگه دارم که زیاد بشه خرجش میکنم
    به نظر شما اگر طلای دست دوم بخرم خوبه؟ بازار در اینده به ضرر من میشه یا سودم؟
    و اینکه واسه سودش این کارو نمیکنم بیشتر دلم میخواد اینجوری بتونم ولامو به باد ندم در عین ال که دلمم نمیخواد ضرر کنم
    و یه سوال تکمیلی اینکه مثلا با 300 تومن میشه طلا دست دوم گرفت یا نه؟ و چه چیزی میتونم بگیرم؟

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

من حساب کردم اگر سکه زیر 750 بیاد اونایی که پیش فروش ثبت نام کردن میوفتن تو ضرر .
    با احتساب 5 درصد ارزش افزوده-سود 6 ماه سپرده گذاری و اختلاف قیمت خرید با فروش صرافیها حداقل باید 750 فروخت تا یر به یر بشه.کمترش ضرره.

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آقا من پولی که دستم میاد کم کمه، مثلا یه بار میبینی 400 تومنه، یه بار میبینی 250 تومنه، یه بار 600 تومنه
    واسه همین نمیتونم هر دفعه یه کار بکنم و اگرم بخوام نگه دارم که زیاد بشه خرجش میکنم
    به نظر شما اگر طلای دست دوم بخرم خوبه؟ بازار در اینده به ضرر من میشه یا سودم؟
    و اینکه واسه سودش این کارو نمیکنم بیشتر دلم میخواد اینجوری بتونم ولامو به باد ندم در عین ال که دلمم نمیخواد ضرر کنم
    و یه سوال تکمیلی اینکه مثلا با 300 تومن میشه طلا دست دوم گرفت یا نه؟ و چه چیزی میتونم بگیرم؟
    سلام

همونطور که دوستمون در ص قبلی گفتند طلای دست دوم چون اجرت ساخت بهش نمیخوره ، ارزونتو از طلای نو در میاد و موقع فروش در صورت افت شدید قیمت طلا ( که بعیده این اتفاق بیفته ) ضرر کمتری متوجه شما خواهد شد .

با بودجه ای که گفتید میتونید زنجیر های نازک با وزن پایین ، و یا اینکه انگشتر و حلقه های طلای اسپرت 4-5 گرمی خریداری کنید ( برند Dior نمونه های خوبی در حلقه های اسپرت و نگین دار داره ) که قابل استفاده هم باشه برای شما .

نکته : اگر خواستید حلقه و یا انگشتر خریداری کنید ؛ یادتون باشه که حلقه و انگشتر با نگین اتمی بهتر از نگین های برلیان هست در موقع فروش ،

در موقع خرید شما از طلا فروشی ، انگشتر رو با وزن کلی اون ( شامل طلا و نگینها ) به قیمت طلا حساب میکنند ، ولی در موقع فروش نگین ها رو جدا میکنند و وزن خالص طلا رو حساب میکنند /

از اونجایی که وزن برلیان در یک اندازه ی برابر با نگین اتمی ، از اندازه ی بیشتری برخوردار هست ، بنابراین انگشتر های برلیان در موقع فروش کاهش قیمت شدیدی دارند و از این رو خریدن نگین اتمی توصیه میشه .

5. 4 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vahid javani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

درود
    دوستان به نظرتون اگه این پیش فروش سکه حالا حالا ها ادامه داشته باشه با خرید سکه ضرر نمیکنیم
    یه سوال دیگه هم داشتم به نظرتون این پیش فروش تا کی ادامه داره؟؟

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

درود
    دوستان به نظرتون اگه این پیش فروش سکه حالا حالا ها ادامه داشته باشه با خرید سکه ضرر نمیکنیم
    فعلا فقط منتظر می مونیم تا سری اول (29 فروردین)سکه ها رو بدن و تو این مدت فقط دعا بکنید که اتفاق بدی نیوفته

تا 29 فروردین فقط همین............

8. این کاربر از E.G_band بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

درود
    الان که فروش متوقف شده و مدتش هم که 9 ماهه هست و تا اون موقع معلوم نیست چی بشه

10. 2 کاربر از mmf66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ok's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

بازم سلام
    من امروز رفتم یه زنجیر خریدم که پولم طبق معمول الکی خرج نشه، تو فاکتور وزن رو زده 6.950 و کلاً برام 525/000 تومان تموم شد
    بعد ازش پرسیدم گرمی چند حساب کردید؟ گفت 79/666 تومان، حالا میخواستم بدونم با توجه به اینکه نرم طلا امروز حدود 76/000 تومان بود، ایشون به من خوب دادن؟
    البته طلا رو دست دوم گرفتم که پول اجرت ندم
    اینم بگم که فروشنده یکی از دوستامه و گفت من مالیات رو فقط کشیدم رو جنس که 4 یا 5 % بود
    Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تو قلب خدای مهربون

پيش فرض

العان ربع سکه چنده؟بعد موقع خرید سکه باید فاکتور از فروشنده بگیریم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه dirt road's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض ثبات قیمت طلا تا پایان فروردین

رئیس اتحادیه کشوری طلا و جواهر در گفت وگو با فارس خبر داد
    کد خبر: ۲۳۶۷۴۰
    تاریخ انتشار: ۲۰ فروردين ۱۳۹۱ - ۱۴:۵۰

رئیس اتحادیه طلا و جواهر با بیان اینکه تا پایان ماه جاری قیمت طلا تغییر چندانی نخواهد داشت،‌ گفت: در 10 روز آینده اتفاقات مهمی مانند عرضه سکه‌های پیش‌فروش شده و مذاکرات صلح سوریه بر قیمت‌ها تاثیرگذار خواهد بود.

محمد کشتی‌آرای در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس، با اشاره به عدم تغییر قیمت‌های جهانی طلا از روز چهارشنبه هفته گذشته اظهارکرد: در چهار روز اخیر قیمت‌ها تغییر چندانی نداشته و روند با ثباتی را طی کرده است.

وی با بیان اینکه تا پایان فروردین ماه قیمت طلا تغییر چندانی نخواهد داشت، افزود: در 10 روز آینده اتفاقات مهمی در حوزه سیاسی مانند نشست‌های سیاسی صلح سوریه روی می‌دهد که می‌تواند بر قیمت طلا تاثیر‌گذار باشد.

رئیس اتحادیه کشوری طلا و جواهر در پاسخ به این سوال که با توجه به توقف پیش فروش سکه احتمال افزایش قیمت‌ها در آینده به این دلیل وجود دارد، گفت: توقف پیش‌فروش به دلیل نبود تقاضا صورت گرفت و با توجه به اینکه سکه‌های پیش فروش شده تا پایان ماه جاری عرضه خواهد شد، تاثیر خود را با توجه به روند قیمتی بازار جهانی در آن زمان قابل تحلیل خواهد بود.

به گفته وی، قیمت سکه تمام بهار آزادی امروز 746 هزار تومان به فروش رسید که نسبت به روز گذشته سه هزار تومان افزایش قیمت داشته است.

کشتی‌آرای تصریح کرد:‌ نیم سکه با نرخ 376 هزار تومان، ربع سکه 197 هزار تومان و یک گرم طلای 18 عیار 76 هزار و 200 تومان و سکه یک گرمی هم 105 هزار تومان به فروش رسید.

وی افزود: قیمت هر اونس امروز هزار و 634 دلار به فروش رسید و به دلیل تعطیلی بازار‌های بورس جهانی تغییری نداشت.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •