با سلام
این ادم هایی که با ما مسابقه میدن یکی هست که از همه جلوتره و طرف راست همونجا که اسما رو نشون میده سبز هست این کیه؟
اگر میخواهین که بازی تون از این مشکلایی که میگین نداشته باشه یه dvd rom بخرین و dvd بازی رو بگیرین
با سلام
این ادم هایی که با ما مسابقه میدن یکی هست که از همه جلوتره و طرف راست همونجا که اسما رو نشون میده سبز هست این کیه؟
اگر میخواهین که بازی تون از این مشکلایی که میگین نداشته باشه یه dvd rom بخرین و dvd بازی رو بگیرین
mohammad2010 جان اونا Crew Member هستن که کار بعضی هاشون نشون دادن راه و میون بزاس و بعضی هاشون هم بقیه ی ماشین ها رو بلوک می کنن!.
اگه اونا اول بشن یعنی شما اول شدی فرق نداره.
همون تنظیماتی که روی اسپویلر یا هود و ... انجام میدیمنوشته شده توسط sAsAn.K
مثلا بلندش می کنیم و ...
من تو دمو این تنظیمات رو دیدم
rb97 جان بله من همرو باز کردم Autosculpt ها رو.
اتفاقاً دریفت تو این شماره از همه شماره ها آسون تره. سر پیچ فقط کافیه فرمونتو بپیچونی ! البته باید سعی کنی به دیوار نخوری. وقتی که دیدی داری میخوری به دیوار گاز رو ول کن بهتر میپیچه. بیشتر باید کومبو بزنی. یعنی سه چاهار تا پیچ رو با دریفت کردن رد کنی (یا بیشتر) هی لیز بخوری رو زمین ، تا برسی به پیچ بعدی دوباره سری ماشینو بدی اونطرف به کومبوهات یه دونه اضافه میشه. هر کومبو یه بار امتیازات رو ضرب میکنه. مثلا کومبوی X4 یعنی امتیازی که دروردی ضربدر چار میشه. امیدوارم کافی بوده باشه!آقا من با Drift خیلی مشکل دارم ... یه نفر میشه یه آموزش بزاره ؟ خیلی سخته ...
اصلا اینکار لازم نیست اگه در حال دور زدن تند تند دکمه ی ترمز دستی رو فشار بدی این ضربدرها در بعضی مواقع به 16 و 17 هم میرسه
يه سيو مي خواهم كه مرحله اخر رو خودم برم يعني با او پسره خودم مسابقه بدم ممنون
ميتوني بري از سايت cheathappens.comب بگيري
ساسان جان آیا تو توی CAREER هم تنظیمات AutosCulpt رو داری یا فقط توی MyCars ؟!!!...نوشته شده توسط sAsAn.K
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)