تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 48 اولاول ... 30363738394041424344 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 474

نام تاپيک: کلوپ Asus N55sf

داره خودمونی میشه PersianLoverMRB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام
    اول یه چیزی بگم . دوستانی که مشکل گرم شدن زیاد لپ تاپ رو دارن از تنظیمات پاور حداکثر استفاده cpu رو بکنن 40 یا 50 درصد لپ تاپ خیلی کمتر داغ میشه . من چند باری امتحان کردم و جواب داده

یه سوال : من کارم طوریه که لپ تاپ اکثر اوقات رو میز ثابته و به برق وصله . به نظرتون باید باطیش رو در بیارم؟ چون فعلا از باطری هیچ استفاده ای نمیکنم
    بعدش باطریش رو باید خالی شده در بیارم؟
    خب برای اینکه کول پد هوای گرم لپ تابو بکشه باید زیر دریجه های هوا قرار بگیره دیگه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

این که انگیلیسه فارسی معرفی کن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    بخدا گیج شدم
    دو هفته است دارم تحقیق میکنم.اول خواستم ایسر بگیرم.بعدش سامسونگ.الان ایسوس/بودجم از 1/300 به 2 میلیون افزایش دادم تا یک چیز خوب و عالی گیرم بیاد.
    الان از برند ایسوس این مدلا رو پسندیدم:
    n43sl
    n53sl
    n55sf
    ولی بازم شک دارم.کانفیگا خیلی متنوعه و این مسخرست.همین n43 ده تا مدل داره.sf/sl/sm/sn/jn , .........اینا در اصل تفاوتشون در چیه؟فقط بخاطر گرافیکه؟
    بالاخره تصمیم گرفتم n55 رو بگیرم.ولی باز نمیدونم کدوم کانفیگش باشه.رو هرکدوم که دست میذارم بگیرم گیر نمیاد.
    ممنون میشم بهترین گزینه با قیمت تقریبیش رو بهم بگید و یک توضیع کلی در باره این همه تنوع و سردرگم کردن ما مشتریا بدید.acer و apple از این حیث بهترینن چون مدلاشون محدود و کلی تر هستند

تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    بخدا گیج شدم
    دو هفته است دارم تحقیق میکنم.اول خواستم ایسر بگیرم.بعدش سامسونگ.الان ایسوس/بودجم از 1/300 به 2 میلیون افزایش دادم تا یک چیز خوب و عالی گیرم بیاد.
    الان از برند ایسوس این مدلا رو پسندیدم:
    n43sl
    n53sl
    n55sf
    ولی بازم شک دارم.کانفیگا خیلی متنوعه و این مسخرست.همین n43 ده تا مدل داره.sf/sl/sm/sn/jn , .........اینا در اصل تفاوتشون در چیه؟فقط بخاطر گرافیکه؟
    بالاخره تصمیم گرفتم n55 رو بگیرم.ولی باز نمیدونم کدوم کانفیگش باشه.رو هرکدوم که دست میذارم بگیرم گیر نمیاد.
    ممنون میشم بهترین گزینه با قیمت تقریبیش رو بهم بگید و یک توضیع کلی در باره این همه تنوع و سردرگم کردن ما مشتریا بدید.acer و apple از این حیث بهترینن چون مدلاشون محدود و کلی تر هستند
    اول.این که تولید کننده ها میان مدلای خودشونو با کانفیگای مختلف ارائه می کنند برای راضی کردن تمام مشتری هاست و باید هم اینطور باشه.اگر قرار N55 فقط با وضوح Full HD عرضه بشه من مجبور بودم به خاطر چیزی که برام مهم نیست پول اضافی بدم.بگذریم.
    n55 دو مدل sf و sl داره.
    sf کارت 555 و sl 630 هست.از نظر قدرت یکی هستن ولی خب 630 چون جدیدتره بگیری بهتره.
    هر دو مدل دارای cpu های مختلفی هستن که فکر کنم تو اینجا فقط i7 2670 و i7 2630 رو گیر بیاری.
    sf دارای صفحه شفاف هست ولی تو همین سایت خوندم sl صفحه مات داره.البته شاید شفاف هم داشته باشه.تو سایت notebook check میزان روشنایی SF بیشتر از SL اندازه گیری شده که البته ناچیزه.
    کلا فکر نکنم خیلی تفاوت داشته باشن.
    در مورد کانفیگای مختلف هم خودت باید تصمیم بگیری.باید ببینی چه نیازایی داری

5. این کاربر از PersianLoverMRB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام دوستان من 3 روز هست که یه ایسوس n55sl خریدم ولی هر کاری میکنم نمیتونم با برنامه music now کار کنم تو کنترل پنل نشون میده نصب هست ولی نمیدونم چه طوری برنامه رو run کنم و هرچی هم گشتم ایکنوش رو نتونستم پیدا کنم دوستان لطفا راهنمای کنید

پروفشنال satrianism's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    نجف آباد

پيش فرض

سلام دوستان من 3 روز هست که یه ایسوس n55sl خریدم ولی هر کاری میکنم نمیتونم با برنامه music now کار کنم تو کنترل پنل نشون میده نصب هست ولی نمیدونم چه طوری برنامه رو run کنم و هرچی هم گشتم ایکنوش رو نتونستم پیدا کنم دوستان لطفا راهنمای کنید
    این برنامه توی ویندوز اجرا نمیشه .سیستم را خاموش کن بعد دگمه قبل از esc را بزن.

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    نجف آباد

پيش فرض

شما اینجا رو بخون.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من طبق همین توصیه ها عمل کردم و درصد فرسودگی باتریم 0 هست.
    به طور خلاصه چی گفته؟؟

تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

بعضی ها می گن باتری رو باید ازش به طور کامل استفاده کنی و دوباره به شارژ بزنی.این قضیه در مورد باتری های جدید صادق نیست.
    در مرود سوال شما.اگر استفاده شما از لپتاب طوری هست که باعث تولید گرمای زیاد توسط لپتاب می شه حتما باتری رو در بیارید ولی اگر از لپتاب استفاده سنگینی نمی کنید باقی موندن باتری در لپتاب باعث کاهش کارایی باتری نمیشه.گرما قاتل باتری ها است.اگر هم می خواهید باتری رو در بیارید میزان شارژ اون باید نزدیک 40 درضد باشه.البته باقی موندن باتری در لپتاب یه مزیتیم داره و اونم اینه که در هنگام قطع ناگهانی برق احتمال صدمه دیدن لپتاب کمتر میشه.
    باتری باید در جای خشک و خنک نگهداری بشه.
    باتری به مرور زمان شارژ خودشو از دست می ده بناراین اگه باتری رو از لپتاب جدا کردید هر چند وقت یکبار باتری رو دوباره به لپتاب وصل کنید و یه مقدار از باتری استفاده و دوباره اونو به میزان 40 درصد شارژ و از لبتاب جدا کنید.
    اجازه ندید میزان شارژ باتری کمتر از 25 درصد بشه.سعی کنید قبل از اینکه میزان شارژ باتری به این میزان برسه باتری رو دوباره شارژ کنید.
    بد از اینکه 30 بار باتری discharge شد یکبار باتری رو Calibrate کنید.
    هر چند ماه یکبار هم جایگاه باتری و نقطه اتصال باتری به لپتابو تمیز کنید.
    Last edited by PersianLoverMRB; 05-09-2012 at 19:21.

10. این کاربر از PersianLoverMRB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلامنوت بوکم ایسوس مدل n55sl است.ولی وقتی میخوام از ساب ووفر اون استفاده کنم .صدا ازش بیرون نمیاد؟چکار کنم ؟
    منم این مشکل داشتم یک بار دیگه امتحان کردم این بار یک مقدار فیش ساب ووفر را محکمتر گرفتم نزذیک به اون نوار زرد رنگ و تا انتها فرو کردم داخل این بار صدای یک تیک ظریف داد و پیغام اتصال دستگاه به پورت خارجی را به من نشون داد. صداش همینطور عالی بود الان فضایی شده فکر نکنم دیگه بدون ساب ووفرش صداش بهم بچسبه
    بد از اینکه 30 بار باتری discharge شد یکبار باتری رو Calibrate کنید
    این کار را چجوری میشه انجام داد؟
    Last edited by albous; 06-09-2012 at 22:14.

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    نجف آباد

پيش فرض

فکر نکنم دیگه بدون ساب ووفرش صداش بهم بچسبه
    از داخل realteck audio hd manager اکولایزرش را تنظیم کن تا فضاییش بر طرف شه.
    //ایقدر خروجی صداش توی headphone زیاده که کر میشی.
    headphone مدل somic ev-50 وصل کردم بهش و با نرم افزار sonicmaster کیفیت دادم صداش واقعا عالیه.مطمئن باش دیگه از اسپیکر و ووفر استفاده نمیکنی!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •