خب برای اینکه کول پد هوای گرم لپ تابو بکشه باید زیر دریجه های هوا قرار بگیره دیگه.![]()
خب برای اینکه کول پد هوای گرم لپ تابو بکشه باید زیر دریجه های هوا قرار بگیره دیگه.![]()
این که انگیلیسه فارسی معرفی کن![]()
سلام دوستان
بخدا گیج شدم
دو هفته است دارم تحقیق میکنم.اول خواستم ایسر بگیرم.بعدش سامسونگ.الان ایسوس/بودجم از 1/300 به 2 میلیون افزایش دادم تا یک چیز خوب و عالی گیرم بیاد.
الان از برند ایسوس این مدلا رو پسندیدم:
n43sl
n53sl
n55sf
ولی بازم شک دارم.کانفیگا خیلی متنوعه و این مسخرست.همین n43 ده تا مدل داره.sf/sl/sm/sn/jn , .........اینا در اصل تفاوتشون در چیه؟فقط بخاطر گرافیکه؟
بالاخره تصمیم گرفتم n55 رو بگیرم.ولی باز نمیدونم کدوم کانفیگش باشه.رو هرکدوم که دست میذارم بگیرم گیر نمیاد.
ممنون میشم بهترین گزینه با قیمت تقریبیش رو بهم بگید و یک توضیع کلی در باره این همه تنوع و سردرگم کردن ما مشتریا بدید.acer و apple از این حیث بهترینن چون مدلاشون محدود و کلی تر هستند
اول.این که تولید کننده ها میان مدلای خودشونو با کانفیگای مختلف ارائه می کنند برای راضی کردن تمام مشتری هاست و باید هم اینطور باشه.اگر قرار N55 فقط با وضوح Full HD عرضه بشه من مجبور بودم به خاطر چیزی که برام مهم نیست پول اضافی بدم.بگذریم.
n55 دو مدل sf و sl داره.
sf کارت 555 و sl 630 هست.از نظر قدرت یکی هستن ولی خب 630 چون جدیدتره بگیری بهتره.
هر دو مدل دارای cpu های مختلفی هستن که فکر کنم تو اینجا فقط i7 2670 و i7 2630 رو گیر بیاری.
sf دارای صفحه شفاف هست ولی تو همین سایت خوندم sl صفحه مات داره.البته شاید شفاف هم داشته باشه.تو سایت notebook check میزان روشنایی SF بیشتر از SL اندازه گیری شده که البته ناچیزه.
کلا فکر نکنم خیلی تفاوت داشته باشن.
در مورد کانفیگای مختلف هم خودت باید تصمیم بگیری.باید ببینی چه نیازایی داری
سلام دوستان من 3 روز هست که یه ایسوس n55sl خریدم ولی هر کاری میکنم نمیتونم با برنامه music now کار کنم تو کنترل پنل نشون میده نصب هست ولی نمیدونم چه طوری برنامه رو run کنم و هرچی هم گشتم ایکنوش رو نتونستم پیدا کنم دوستان لطفا راهنمای کنید
این برنامه توی ویندوز اجرا نمیشه .سیستم را خاموش کن بعد دگمه قبل از esc را بزن.
به طور خلاصه چی گفته؟؟
بعضی ها می گن باتری رو باید ازش به طور کامل استفاده کنی و دوباره به شارژ بزنی.این قضیه در مورد باتری های جدید صادق نیست.
در مرود سوال شما.اگر استفاده شما از لپتاب طوری هست که باعث تولید گرمای زیاد توسط لپتاب می شه حتما باتری رو در بیارید ولی اگر از لپتاب استفاده سنگینی نمی کنید باقی موندن باتری در لپتاب باعث کاهش کارایی باتری نمیشه.گرما قاتل باتری ها است.اگر هم می خواهید باتری رو در بیارید میزان شارژ اون باید نزدیک 40 درضد باشه.البته باقی موندن باتری در لپتاب یه مزیتیم داره و اونم اینه که در هنگام قطع ناگهانی برق احتمال صدمه دیدن لپتاب کمتر میشه.
باتری باید در جای خشک و خنک نگهداری بشه.
باتری به مرور زمان شارژ خودشو از دست می ده بناراین اگه باتری رو از لپتاب جدا کردید هر چند وقت یکبار باتری رو دوباره به لپتاب وصل کنید و یه مقدار از باتری استفاده و دوباره اونو به میزان 40 درصد شارژ و از لبتاب جدا کنید.
اجازه ندید میزان شارژ باتری کمتر از 25 درصد بشه.سعی کنید قبل از اینکه میزان شارژ باتری به این میزان برسه باتری رو دوباره شارژ کنید.
بد از اینکه 30 بار باتری discharge شد یکبار باتری رو Calibrate کنید.
هر چند ماه یکبار هم جایگاه باتری و نقطه اتصال باتری به لپتابو تمیز کنید.
Last edited by PersianLoverMRB; 05-09-2012 at 19:21.
منم این مشکل داشتم یک بار دیگه امتحان کردم این بار یک مقدار فیش ساب ووفر را محکمتر گرفتم نزذیک به اون نوار زرد رنگ و تا انتها فرو کردم داخل این بار صدای یک تیک ظریف داد و پیغام اتصال دستگاه به پورت خارجی را به من نشون داد. صداش همینطور عالی بود الان فضایی شده فکر نکنم دیگه بدون ساب ووفرش صداش بهم بچسبه
این کار را چجوری میشه انجام داد؟بد از اینکه 30 بار باتری discharge شد یکبار باتری رو Calibrate کنید
Last edited by albous; 06-09-2012 at 22:14.
از داخل realteck audio hd manager اکولایزرش را تنظیم کن تا فضاییش بر طرف شه.
//ایقدر خروجی صداش توی headphone زیاده که کر میشی.
headphone مدل somic ev-50 وصل کردم بهش و با نرم افزار sonicmaster کیفیت دادم صداش واقعا عالیه.مطمئن باش دیگه از اسپیکر و ووفر استفاده نمیکنی!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)