به نظرم اگه به 850-800 برسه بهترین گزینه تو این رنج قیمته نظر شما چیه ؟
راستی از نظر سخت افزاری این بهتره یا اکسپریا s ? ( فقط از نظر سخت افزاری )
به نظرم اگه به 850-800 برسه بهترین گزینه تو این رنج قیمته نظر شما چیه ؟
راستی از نظر سخت افزاری این بهتره یا اکسپریا s ? ( فقط از نظر سخت افزاری )
پارسا صبر داشته باش ... تو که انقدر صبر کردی ... اونقدر دیگه هم روش : دی
چقدر حولی تو بابا !!! : دی
همیشه صبر کردن جواب داده عجیب ... خدارو چه دیدی ... شاید یهو یه چیزی شد قیمتا اومد پایین یه چیز بهتر گرفتی !
هر دو تا سخت افزار خوبی دارن
بنچ مارکایی که هست فعلاً نمیتونن ملاک باشن چون نکسوس اندروید 4 روشه و اکسپریا 2.3
اینجا اکسپریا از اس2 و حتا از گلکسی R ضعیفتره
اینجا عملکردش خیلی خوب بوده
gpuش متوسطه
اینجا بازم برتری با نکسوسه
با اختلاف زیادی نکسوس جلوه
تستای بروزر واسه نکسس vs. بقیه زیاد قابل اعتماد نیستن ، وب بروزینگ توی ICS خیلی پیشرفت داشته...
+
حسن من دارم از بی گوشی ــی پر پر میشم ، کی بگیرم خو؟! موندم میتونم تحمل کنم حتی 1 هفته صبرو یا نه : ))
منم یکی از اینا رو میگیرم بالاخره :
سنسیشن xl - نکسوس - آیفون 4
منم موندم کدومو بگیرم ؟
فعلا منتظرم ببینم تا 1 ماه دیگه قیمتاشون چی میشه
من که تا الان هر چی صبر کردم خاک (با فـ البته) بر سر شدم... S II میخواستم بگیرم از 600 تومن شد 750 + نایاب شد :|
+
هدف اصلیم از این که میخوام سریع تر بگیرم اینه که مدل جدید نیاد باز بمونم تو تصمیم گیری :| میخوام بیافتم تو سیکل نکسس ها ، فعلا گلکسی نکسس ، بعد نکسس بعدی و بعدش بعدی و اینا![]()
داشتم تاپیکو از اول میخوندم اینو دیدم :
چی شد آقا ؟من بین اینا رازر رو ترجیح میدم ، بعد GS2 ، بعد نکسوس![]()
یه سوال :
به نظر شما تا 3-4 ماه دیگه قیمتش چه حدودی می شه؟بدون در نظر گرفتن بالا رفتن دلارو از این جور مسائل.
ممنون.
جوونیهیه زمانی S II میخواستم بگیرم ، بعد یه مدت وسوسه شدم پولمو بزارم آیپادم بفروشم بزارم روش نوت بگیرم ، بعد دیدم سایز نوت بالاست به نکسس فک کردم ، عاشقش شدم
![]()
یادش به خیر اون اوایل ما خود زنی میکردیم که پارسا گلکسی نکسوز بخر ... میگفت نه ... ریزر ضد گلولست ، میخوام بخرمش
حالا دیدی ؟ : دی
ولی واقعا هر کی S II خرید موقع ارزونی الان عروسیشه هااا ...
و باید بهت بگم که داره اتفاق های بدی میفته ( اقتصادی ) ... که جاش نیست اینجا بگم . فقط بگم حرفمو پس گرفتم . هر چه زود تر بخر گوشی رو .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)