منم ديروز اينو ديدم . يادم نيست كدوم سهمه. چيزي نيست از عوارض خراب بودن بازارهکدوم سهمه ؟ معنیش چیه ؟![]()
امروز با جمع شدن بعضي از صفهاي فروش و حركت آخر وقت شپنا به نظر مياد فردا بازار كمي سبز يا لاقل كمتر منفي باشه.
منم ديروز اينو ديدم . يادم نيست كدوم سهمه. چيزي نيست از عوارض خراب بودن بازارهکدوم سهمه ؟ معنیش چیه ؟![]()
امروز با جمع شدن بعضي از صفهاي فروش و حركت آخر وقت شپنا به نظر مياد فردا بازار كمي سبز يا لاقل كمتر منفي باشه.
Last edited by bache pooldar; 27-01-2014 at 18:04.
بله بله متوجه شدم
امروز جمع شدن صفهای فروش در نوع خودش ظلم به بازار بود ، چون نوید بازار متعادل بود نه بازار مثبت ، این منفی کردن صبح و متعادل کردن اخر وقت ، یعنی زجر کش کردن شاخص ...
Last edited by کاربر شماره ی یک; 27-01-2014 at 22:45.
خب یه احتمال هم هست ، نفر آخری حجم بالا باشه و خودش عدد رو عمدا رند کرده باشه ...
تو دوران تحصیل درسی به نام امار احتمالات داشتی ؟ اگر داشتی چند گرفتی ؟
دوست من اگر یکسال به تمام سهام ها نگاه کنی محال هست عددی به این رندی پیدا کنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکته :
درپایان این جلسه که حدود دو ساعت با بیان انتقادها و راهکارها به طول انجامید، مقرر شد سرمایه گذاران حقوقی ضمن عدم عرضه سهام در روزهای منفی ، اقدام به جمع آوری سهام و بازارگردانی و در مجموع حمایت همه جانبه از زیرمجموعه ها تا رسیدن به تعادل کنند.
حس خوبی به این حمایت ندارم
حجم بازار رو نگاه کنید حقیقی ها فقط خریدارن حقوقی دستش رو از رو ماشه برداشته !!
19 گرفتم
خب میگم شاید یه نفر عمدا رندش کرده![]()
بستگی داره که صف چقدر به این حالت دوام داشته![]()
برنمیداشت که میشد جریان دوهزار و هزار وهفتصد ، دیروز هم ترمز بازار رو کشیدن ، امروز هم ، اینا میخوان حقیقی رو دوباره به بازار بیارن ...
امروز باید توجه کرد که نمادهای بیشتری در این سبز بودن شرکت داشتن ، فقط شرکتهای بزرگ نبود مثل چند روز پیش . بازار رو دارن متعادل نگه میدارن و غیر قابل پیش بینی ، همون چیزی که شما گفتی ، دارن مقاومت میکنن![]()
پیش بینید روند بازار طی دو هفته ی آینده از نظر شما ؟
بورس نيست كه سفته بازاره . نبايد به اين صورت باشه كه همه گروهها باهم بالا برن با هم پايين بيان. بالاخره بايد فرقي بين سهم بنيادي و حبابي باشه يا نه؟با اين تفاسير من دو سناريو متفاوت رو پيش بيني ميكنم.
1- شاخص دوباره بي حساب و كتاب بالا ميره و تو هفته سوم دوباره اصلاح ميشه و اين اصلاح تا اواخر اسفند ادامه داره.
2- شاخص به روند صعوديش كم وبيش تا پايان سال ادامه ميده
الان دوستان شاكي ميشن ازم ميگن چشم بسته غيب گفتيولي خب تو اين آشفته بازار يكساعت بعد هم نميشه پيش بيني كرد چون بازار براساس شاخص هاي علمي رفتار نميكنه.به هر حال اين نظر من بود تا ببينيم بقيه دوستان چه نظري دارن
موفق باشيد
با سلام
می خواستم ببینم سود کارگزاریهای بورس از انجام یک معامله چقدر هست؟؟
مثلا من 10 ملیون به کارگزاری می دم و اون مثلا 1000 سهم یه شرکت رو برای من میخره؟؟
سودش کارگزاری چقدر هست؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)