فایل شما رو هم جایگزین کردم درست نشد
نرم افزار x360ce تمام دکمه ها درست تنظیم شده
فقط داخل بازی مشکل داره![]()
فایل شما رو هم جایگزین کردم درست نشد
نرم افزار x360ce تمام دکمه ها درست تنظیم شده
فقط داخل بازی مشکل داره![]()
نرم افزاري كه دسته ي PS3 رو وصل مي كنه و بگيريد
اينجا همه چي توضيح داده شده در پست دوم اموزش ويديويي هم هست اگه رو XBOX دسته رو تنظيم كنيد از همه بهتر كار مي كنه
نرم افزار اين جا هم هست و به صورت جامع به همه ي مشكلات پاسخ داده شدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پست تكميلي مشكلات FIFA12
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هورررررررراااا بالاخره تونستم با فیفا12 بازی کنمدانلود پس2012 تموم شد تازه ما کاربا فیفارو یاد گرفتیم
خیلی هیجان زده شدم که بعد از چند روز درگیری با این دسته های مسخره الان دیگه راحت میتونم بازی کنم اونم بدون فلاکت و مشکلات گرافیکی و کرش کردن که واسه خیلیا پیش اومده
دوست من مشکل شما هم مثل من هستش اگر شما هم صفحه های قبل رو میخوندید حتما واسه شما هم حل میشد ولی اگر نخوندید ایت پست رو نگاه کنید:
فقط اون دوتا فایلو کپی کنید بعدش درست میشه و مشکل حلهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــ
راستی الان اومدم لیگ گذاشتم ولی چون عجله داشتم بیام اینجا بگم که دسته درست شد از بازی اومدم بیرون که دیدم نتیجه3-0 اعلام شدخیلی حال کردم واقعا جالبه...
فقط توی این بازی مسترلیگش کجاشه که میشه بازیکن خریدو...؟
فرناندو تورسم هنوز تو چلسی بود؟؟!!
آها جام جهانی هم که انگاری نمیشه گذاشت
یک چیز دیگه هم اینه که من اول بازی که میپرسه حرفه ای باشه یا نه گزینه ی بیگینر رو زدم ولی خیلی راحت گل میزنم!! آخه شنیده بودم تو فیفا بابای آدم در میاد تا گل بزنه و باید حرفه ای مربی گری کنه و فرقی هم نمیکنه توی چه سطحی بازی کنی جون همش سخته ولی این که اصلا سخت نبود و توی یک نیمه3تا گل به بارسا زدم![]()
خوب بعد از اینهمه کش و قوص خوشحالم که جواب گرفتی
در مورد سه سوال اولتون بهتره به تاپیک خود بازی مراجعه کنید واونجا از بچه ها بپرسید چون اصولا مربوط به اون تاپیک میشه ولی در مورد سوال آخرت باید بگم شما قبل از ورود به بازی اونجا که گزینه play game میاد اگه بری توی قسمت game setting و در قسمت difficalty level گزینه legendary رو انتخاب کنی تازه میفهمی هوش مصنوعی یعنی چه!!!
++++++
ضمنا این رو هم محض اطلاع دوستان بگم این بازی به گرافیک خیلی خفن احتیاج نداره و شما با یه 8600 هم به شرطی که یه CPU_ی خوب داشته باشید مشکل افت فریم نخواهید داشت ولی برخلاف گرافیک به شدت خوره_ی CPU هست و اگه یه CPU_ی سه یه چهار هسته ای نداشته باشید هرگز به فریم خوب نمیرسید به نحوی که میتونم بگم مشکل افت فریم اکثر دوستان هم از این مسئله نشئت میگیره!!!
موفق باشید![]()
مرسی از شما واسه ی جوابهاتون...
مسترلیگشو یافتم...
در مورد فرناندو تورس و اسم ورزشگاهها و...هم یک پچ توووووپ پیدا کردم...
فقط جام جهانی رو فکر نکنم داشته باشه ولی از اون تاپیک هم میپرسم...
در مورد cpu هم زیاد شنیده بودم ولی خوشبختانه چندوقته پیش که میخواستم سخت افزار کامپیوترمو آپدیت کنم یک cpu خیلی خیلی خفن گرفتم و بهترین قطعه ی کامپیوترم الان سی پی یوش هست و واسه همین خوشبختانه راحت بازی رو اجرا میکنم...
راستی واسه ی اون هوش مصنوعی باید برم به محل نصب بازی و ازونجا اون گزینه رو بزنم؟
اون گزینه ای که اول بازی میپرسه (منظورم همون بیگینر و...هست) چه فرقی با این داره؟
اون گزینه ای که اول مسترلیگ و.. از آدم میپرسه که گزینه های آماتور و... داره چه فرقی با دوتای بالا داره؟
(فکر کنم اگه همشونو سخت کنم دیگه باید یک کاغذ بزارم جلوم فقط گل هایی که میخورمو بشمارم)
2. After doing that you still can't save the game. What you need to is change the fifa.exe (origin games/fifa12/game) activation.exe, eacoreserver.exe, patchprogress.exe (origin games/fifa 12/game/core) and fifaconfig.exe (origin games/fifa 12/game/fifasetup) to run this program as administrator (right click the .exe -file, go to properties and tick the box). Don't know which one is the crushial one. I also changed the origin.exe, just try every .exe file related to the game in any matter.
اون چیزی که خودم فهمیدم این بود که میگه فایل های activation.exe, eacoreserver.exe, patchprogress.exe
رو باید روشون کلیک راست کنم و Run as adminstrator بزنم ولی وقتی این کار رو میکنم از من پسورد میخاد درصوتی که هیچ پسوردی تنظیم نکردم
ممنون از راهنماییتون دوستان
ولی یه نکته ای رو متوجه شدم
نرم افزار x360ce رو با تنظیماتش پاک کردم هیچ فرقی توی کنترل بوجود نیومد انگار که من برنامه رو تو پوشه ی اشتباه ریختم
x:\Program Files\Electronic Arts\FIFA 12\Game
x:\Program Files\Electronic Arts\FIFA 12
من این 2 تا پوشه رو تست کردم
یه مشکل دیگم اینه که بازی روی 60 فریم اجرا میشه ولی خیلی کنده انگار که رو صحنه آهستست![]()
Generic Adboards رو دانلود کردم و طبق دستور العملش که گفته بود اگه آنلاین بازی نمیکنید گزینه 1 باشه نصبش کردم ولی هیچ ادبوردی اضافه نشده . . .
---------- Post added at 01:23 PM ---------- Previous post was at 01:20 PM ----------
البته یکی از دوستام هم با این که سی پی یوش 5700 بود(مثل خود من) ولی چون رمش 4 گیگ و گرافیکش 2 گیگ بود بازی رو روی بالاترین رزولوشن و AA 4x بدون کوچکترین افت فریمی اجرا کرد . . .ضمنا این رو هم محض اطلاع دوستان بگم این بازی به گرافیک خیلی خفن احتیاج نداره و شما با یه 8600 هم به شرطی که یه CPU_ی خوب داشته باشید مشکل افت فریم نخواهید داشت ولی برخلاف گرافیک به شدت خوره_ی CPU هست و اگه یه CPU_ی سه یه چهار هسته ای نداشته باشید هرگز به فریم خوب نمیرسید به نحوی که میتونم بگم مشکل افت فریم اکثر دوستان هم از این مسئله نشئت میگیره!!!
خوب اون که اول بازی میپرسه برای اینکه حودش به طور پیشفرض تنظیمات کلی بازی رو روی چی بگذاره و اگه شما بخوای مشکلترین حالت رو انتخاب کنی باید گزینه experience رو بزنی ولی برای تنظیم دستی قسمت manager mode شما درست وقتی تیمت رو انتخاب کردی قبل از انتخاب گزینه advance درست زیر اون نوشته game difficulty که اگه گزینه legendary رو انتخاب کنی واقعا بازی برات شکنجه میشه!
(ولی همینطور که گفتم اگه به تاپیک اصلی بازی مراجعه و این سوالات رو از خوره هایاین بازی بپرسی بهتر جوابت رو میدن چون من بیشتر در زمینه_ی اجرای بازی میتونم به شما راهنمایی بدم
)
چرا دوست من اگه شما توی بازی دقت کنید باز هم گاها شاهد گیر یا همون تیک های لحظه ای در بازی خواهید بود مخصوصا اگه تموم تنظیمات هوش مصنوعی بازی رو تا ته بگذارید!
البته منظور من هم از روونی فریم بالای 40 هست که توی بازی نظیر فوتبال برای اجرای کاملا لدت بخش بازی بهش احتیاج هست....
شما هم طبق این پستها به ترتیب عمل کن به احتمال 99% باید مشکلت حل شه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mehdy.z; 15-10-2011 at 13:34.
منم مثل شما هستم ، و این راه حل هایی که دوستان می دن برای ati دردی رو دوا نمی کنه! و بیشتر برای nvidia کاربرد داره!
اما باز اون پچ حذف تماشاگرا (فکر کنم صفحه 23 باشه ) یه ذره تاثیر می ذاره!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)