گوکل مپ اش مسیر میده ولی خیلی خنگه.
wisepilot تو شهر من که جواب نداد.
واسه نقشه هم ، نقشه ی هیچ جارو دیفالت نداره باید کم کم لود کنه.
گوکل مپ اش مسیر میده ولی خیلی خنگه.
برای نصب نرم افزارهای متفرقه ، گوشی باید روت بشه؟
اسم فایل منیجر مناسب براش چیه ؟
برای همه ی نرم افزار ها روت لازم نیست بعضی نرم افزارهای خاص. فایل منیجرهای مختلفی وجود داره:
Astro file manager
X-plore
root explorer
دوستان کیف مخصوص live کسی خریده؟
1-یعنی بدون اینترنت امکانش نیست؟؟؟ مثل جی پی اس های مخصوص ماشین-مارشال و مگافورس- که خودشون نقشه تهران رو دارن و فقط اولش چند لحظه طول میکشه تا با ماهواره ارتباط برقرار کنن و بعدش مقصد رو میدی و خودشون مسیر یابی میکنن و تازه به فارسی هم حرف میزنن.گوکل مپ اش مسیر میده ولی خیلی خنگه.
2-برنامه ای وجود نداره که نقشه تهران رو پیش فرض بریزه تو جی پی اس این گوشی و کار کنه بدون نیاز به اینترنت؟
برای گوشی ها نوکیا هست وبخوبی کار میکنه و حتی فارسی هم راهنمایی میکنه ولی من میخوام گوشی آندرویدی باشه![]()
Last edited by dr-ali; 14-03-2012 at 16:08.
اول باید نقشه ها رو با کامپیوتر دان کنی بعد بریزی تو گوشی :-یعنی بدون اینترنت امکانش نیست؟؟؟ مثل جی پی اس های مخصوص ماشین-مارشال و مگافورس- که خودشون نقشه تهران رو دارن و فقط اولش چند لحظه طول میکشه تا با ماهواره ارتباط برقرار کنن و بعدش مقصد رو میدی و خودشون مسیر یابی میکنن و تازه به فارسی هم حرف میزنن.
2-برنامه ای وجود نداره که نقشه تهران رو پیش فرض بریزه تو جی پی اس این گوشی و کار کنه بدون نیاز به اینترنت؟
برای گوشی ها نوکیا هست وبخوبی کار میکنه و حتی فارسی هم راهنمایی میکنه ولی من میخوام گوشی آندرویدی باشه![]()
برنامه Navitel Navigatorخیلی خوبه
http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=108930
نخیر امکانش نیست
ولی نرم افزار maverick هستش
شما اول نقشه هارو دانلود میکنی بعد میریزی توو گوشیت و کار میکنه
ولی من از مال خود گوشی راضیم
به نظرتون من این گوشی رو الان بخرم یا بعد از عید؟ امکانش هست ارزونتر بشه؟
سلام
قیمت گوشی؟بازیها ونرم افزارهای hd رو ساپورت میکنه؟دوام باطری خوبه؟
حدود 370
میگن که میکنه
دو روز در بهترین حالت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)