دوست عزیز میشه بفرمایید این پچ چه چیزی به بازی اضافه میکنه ؟؟؟ ایا کرک پچ هم تو همین لینک همراه پچ هستش یا خیر ؟
دوست عزیز میشه بفرمایید این پچ چه چیزی به بازی اضافه میکنه ؟؟؟ ایا کرک پچ هم تو همین لینک همراه پچ هستش یا خیر ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا این مجسمه ها و نامه ها و مموری کارت ها غیر اینکه signature weapon ها رو باز میکنه یا اسلحه های مجانی میده به درد دیگه ای هم میخوره ؟ چیکارشون میشه کرد ؟
من تازه اونجايي هستم كه با اون دوستي كه تو سربازي بود ميخاد تازه بره دنبال بقيه دوستاشون...هر چي ميرم check point نميشه چرا؟
سلام
من آپدیت رو میخوام نصب کنم این ارور رو میده!
چرا؟
![]()
آقا این شارک رو چطور میشه شکار کرد
من چند بار رفتم تو آب و شارک بهم حمله میکنه و فرار میکنه
وقتی هم نزدیکش میشم هیچ کاری نمیتونم بکنم . هیچ گزینه ای واسه کشتنش هم نمیاد
با قایق برید,بعدش رو قایق با تفنگ بکشیدش،برید زیر اب پوستشو بکنید.
اقا دستت درد نکنه من اینو دانلود و نصبش کردم . فکر کنم نسخه من بلک باکس هستش و به خوبی هم بازی بعدش برام اجرا شد![]()
دوست سربازی؟ تو بازی چنین شخصیتی وجود نداره. آلمانیه رو میگی؟ Sam ؟
این ارور یعنی نتونسته محل نصب بازی رو پیدا کنه، یحتمل شما داری از نسخه ی Repack استفاده میکنی. مال من و اغلب دوستانی که احتمالا دانلود کردن ستآپ اوریجینال بوده.
شما آپدیت رو کپی کن پیش فایل اجرایی بازی ببین بازم ارور میده؟
اگر بازم نشد و احیانا خواستی در آینده بصورت آنلاین یا شبکه ای بازیش کنی حتما برو دنبال نسخه ی ستآپ اوریجینالش چون اکثرا بازی رو آپدیت میکنن برای شبکه.
یه روش دیگه هم هست که با قایق برید رو کوسه ها، یعنی زیرشون کنید، یه صدای برخورد بلندی میاد و کوسه می میره.![]()
نسخه شما از قبل نصب شده هست
باید یه فایل 10 مگی رو نصب کنی که مقادیر ریجستری رو بازنویسی کنه تا بتونی پچ رو نصب کنی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)