تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 113 اولاول ... 303637383940414243445090 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 1125

نام تاپيک: طرفداران لپ تاپ قدرتمند xps L502

داره خودمونی میشه moh3en_6886's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام،کسی راهنمایی نمیکنه؟لطفا بگین چجوری کد تگشو چک کنم. ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

بازم یک مشکل جدید ؟؟؟

سیسم هایبرنت نمیشه - وقتی هایبرنت میکنم انگار ریستارت کردم - یعنی هایبر میشه ولی بلافاصله بعدش دو باره رو حالت هایبر روشن میشه میاد بالا . . .
    یه مشکلم با language bar دارم - همون fa/En کنار ساعت - هر کاری میکنم نمیاد - همجوره تیکاشو تو کنترل پنل تغییر دادم نشد . قشنگیش اینکه وقتی ویندوز تو اجارای exe ها اجازه میگیره - مانیتور یخورده تیره میشه اونوقت میشه دیدش که یجایی تو دسکتاپه - بعد هر چی مینیمایزشو میزنی بره پایین نمیره
    .
    میگم من با این مشکلا یی که با ویندوزم دارم با ریکاوری که ازش رفتم میشه یه ویندوز معمولی بازار رو نصب کنم - بعد هر موقع خواستم این دیسکای ریکاوری کار میکنن همه چیو برمیگردونن به همین ویندوزه اورجینال ؟؟
    . کسی بلده یکم توضیح بده چجوری یه بک آپه مطمئن تر بگیرم و این که ویندوزی که نصب میکنم نکته ای نداره تو نصبش ( نمی خوام ویندوز اورجینالرو از دست بدم )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سیسم هایبرنت نمیشه - وقتی هایبرنت میکنم انگار ریستارت کردم - یعنی هایبر میشه ولی بلافاصله بعدش دو باره رو حالت هایبر روشن میشه میاد بالا . . .
    یه مشکلم با language bar دارم - همون fa/En کنار ساعت - هر کاری میکنم نمیاد - همجوره تیکاشو تو کنترل پنل تغییر دادم نشد . قشنگیش اینکه وقتی ویندوز تو اجارای exe ها اجازه میگیره - مانیتور یخورده تیره میشه اونوقت میشه دیدش که یجایی تو دسکتاپه - بعد هر چی مینیمایزشو میزنی بره پایین نمیره
    .
    میگم من با این مشکلا یی که با ویندوزم دارم با ریکاوری که ازش رفتم میشه یه ویندوز معمولی بازار رو نصب کنم - بعد هر موقع خواستم این دیسکای ریکاوری کار میکنن همه چیو برمیگردونن به همین ویندوزه اورجینال ؟؟
    . کسی بلده یکم توضیح بده چجوری یه بک آپه مطمئن تر بگیرم و این که ویندوزی که نصب میکنم نکته ای نداره تو نصبش ( نمی خوام ویندوز اورجینالرو از دست بدم )

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

چرا یهو قیمتا گرون شد؟ زیگورات1660 میده .........2هفته پیش گفت طرفای 1500
    جای قابل اطمینان کسی سراغ داره که همین کانفیگ رو ارزونتر بده؟
    مطمئن ترین جا و گارانتی همنجاست. قیمت کل اجناس تو بازار کامپیوتر رفته بالا. قیمت قبلی هم حدود 1600 بوده.

---------- Post added at 12:41 PM ---------- Previous post was at 12:39 PM ----------

.
    دوست عزیز خودش بک آچ آپ داره. اگه f9 رو قبل بالا اومدن ویندوز رو بزنی میبینیش. البته اول مطمئن شو چون بعضی وقتا میبینی بک آپ خراب شده.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

مطمئن ترین جا و گارانتی همنجاست. قیمت کل اجناس تو بازار کامپیوتر رفته بالا. قیمت قبلی هم حدود 1600 بوده.

---------- Post added at 12:41 PM ---------- Previous post was at 12:39 PM ----------

دوست عزیز خودش بک آچ آپ داره. اگه f9 رو قبل بالا اومدن ویندوز رو بزنی میبینیش. البته اول مطمئن شو چون بعضی وقتا میبینی بک آپ خراب شده.
    از چی مطمئن شم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    آقا راحتتون کنم من یکم دیر از ویندوز تو دی وی دی بک آپ گرفتم هیچ راهی نیست خودش برگرده به لحظه ی اولی که ویندوز واسه اولین بار بالا اومد
    توی ریستور تا زمان نصب اولین برنامه رو داره
    help

داره خودمونی میشه moh3en_6886's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

بابا چرا هیچکس ما تازه واردارو تحویل نمیگیره
    پستای قبلیرو خوندم ولی حق بدین گیج بشم
    اخه واسه اولین باره لپ تاپ میخرم و اصلا تجربه ندارم.احساس میکنم قیمتا داره بالا میره فردا یا پس فردا میخوام بخرمش.
    لطفا توضیح بدین قبل از باز کردن کارتن لپ تاپ چه چیزایو باهاش شرط کنم،نمیخوام تو اولین خریدم سرم کلاه بذارن
    ممنون از پاسخی که میدین

داره خودمونی میشه Behzad-pax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    هریس

پيش فرض

اقا من ویندوز اوریجینالمو از دس دادم یه درایو ریکاوری رو سیستم هست با اون میشه ویندوز رو برگردوند اگه میشه چه جوری؟و اگه نمیشه این درایو به چه دردی میخوره؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اقا من ویندوز اوریجینالمو از دس دادم یه درایو ریکاوری رو سیستم هست با اون میشه ویندوز رو برگردوند اگه میشه چه جوری؟و اگه نمیشه این درایو به چه دردی میخوره؟
    شما موقع بالا اومدن سیستم f9رو میزنید وارد محیط ریکاوری نمیشید؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بابا چرا هیچکس ما تازه واردارو تحویل نمیگیره
    پستای قبلیرو خوندم ولی حق بدین گیج بشم
    اخه واسه اولین باره لپ تاپ میخرم و اصلا تجربه ندارم.احساس میکنم قیمتا داره بالا میره فردا یا پس فردا میخوام بخرمش.
    لطفا توضیح بدین قبل از باز کردن کارتن لپ تاپ چه چیزایو باهاش شرط کنم،نمیخوام تو اولین خریدم سرم کلاه بذارن
    ممنون از پاسخی که میدین
    این چه حرفیه داداش.
    ببین داداش اول اینکه با گارانتی اصلی بگیر. کسی که میگه گارانتی خودم بهش بگو گارانتی خودت واسه خودت. یه شرکت معتبر که تو کل کشور نماینده و خدمات پس از فروش داشته باشه.
    بعد اینکه سرویس تگو حتما چک کن. هم تو سایت و هم تو بایوس سیستم. سرویس تگو که وارد سایت کردی ببین دقیقا همون مشخصاته. چون بارها بوده که با گارانتی متفرقه دیدم که کانفیگ اصلی رو دست کاری کردن و مشخصات با سایت نمیخورد.
    پیشنهاد من اینه که با گارانتی زیگورات بگیر و خیالت بابت همه چیز راحت باشه. حتی نوسانات برق رو شامل گارانتی قرار داده.

یه چیز دیگه:

خیلی از دوستان لطف میکنن و میان میگن شما دارید برا شرکت و مارک خاصی تبلیغ میکنید. ببینید دوستان محترم من تو این سایت نه بازاری دارم و نه تو تهرانم که بخوام به بیشتر بچه های تهرانی بفروشم. و نه اینکه زیگورات یا اون شرکتی رو پیشنهاد میدم به من پاداش یا تشکری میکنه.
    من فقط دارم تجربه 6 سال بازاری بودنم رو بهتون میگم. چون روال کار شرکتا رو میدونم. الحمدا.. از اون بازاری ها هم نبودم که نمیدونم دارم چی میفروشم و فقط دنبال سود باشم. این چیزا که دارم میگم واسم ثابت شده و همه اینا رو تجربه کردم. و دوست دارم دوستانم تجربه ی بدی تو خرید نداشته باشن.

10. 2 کاربر از farhad moradi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    یه دوهفته ای هست این لپ تاپ رو خریدم تا حالا هم راضی بودم
    چند روز پیش اومدم مرکز استانمون گفتم کارت tv رو هم یه تست کنم تو صفحه ای که باید آنتن دیجیتال رو انتخاب کنی فقط آنتن آنالوگ هست و DVBتو صفحه نمی بینم.تو device manager چک کردم درایور tv tuner رو این بود:

دوستان اگه میشه چک کنید ببینید مال شما کدومه
    لپ تاپمو از نمایندگی زیگورات گرفتم مدلشمl502x هست راهنماییم کنید ممنون میشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •