سلام،کسی راهنمایی نمیکنه؟لطفا بگین چجوری کد تگشو چک کنم. ممنون![]()
سلام،کسی راهنمایی نمیکنه؟لطفا بگین چجوری کد تگشو چک کنم. ممنون![]()
بازم یک مشکل جدید ؟؟؟
سیسم هایبرنت نمیشه - وقتی هایبرنت میکنم انگار ریستارت کردم - یعنی هایبر میشه ولی بلافاصله بعدش دو باره رو حالت هایبر روشن میشه میاد بالا . . .
یه مشکلم با language bar دارم - همون fa/En کنار ساعت - هر کاری میکنم نمیاد - همجوره تیکاشو تو کنترل پنل تغییر دادم نشد . قشنگیش اینکه وقتی ویندوز تو اجارای exe ها اجازه میگیره - مانیتور یخورده تیره میشه اونوقت میشه دیدش که یجایی تو دسکتاپه - بعد هر چی مینیمایزشو میزنی بره پایین نمیره
.
میگم من با این مشکلا یی که با ویندوزم دارم با ریکاوری که ازش رفتم میشه یه ویندوز معمولی بازار رو نصب کنم - بعد هر موقع خواستم این دیسکای ریکاوری کار میکنن همه چیو برمیگردونن به همین ویندوزه اورجینال ؟؟
. کسی بلده یکم توضیح بده چجوری یه بک آپه مطمئن تر بگیرم و این که ویندوزی که نصب میکنم نکته ای نداره تو نصبش ( نمی خوام ویندوز اورجینالرو از دست بدم )
سیسم هایبرنت نمیشه - وقتی هایبرنت میکنم انگار ریستارت کردم - یعنی هایبر میشه ولی بلافاصله بعدش دو باره رو حالت هایبر روشن میشه میاد بالا . . .
یه مشکلم با language bar دارم - همون fa/En کنار ساعت - هر کاری میکنم نمیاد - همجوره تیکاشو تو کنترل پنل تغییر دادم نشد . قشنگیش اینکه وقتی ویندوز تو اجارای exe ها اجازه میگیره - مانیتور یخورده تیره میشه اونوقت میشه دیدش که یجایی تو دسکتاپه - بعد هر چی مینیمایزشو میزنی بره پایین نمیره
.
میگم من با این مشکلا یی که با ویندوزم دارم با ریکاوری که ازش رفتم میشه یه ویندوز معمولی بازار رو نصب کنم - بعد هر موقع خواستم این دیسکای ریکاوری کار میکنن همه چیو برمیگردونن به همین ویندوزه اورجینال ؟؟
. کسی بلده یکم توضیح بده چجوری یه بک آپه مطمئن تر بگیرم و این که ویندوزی که نصب میکنم نکته ای نداره تو نصبش ( نمی خوام ویندوز اورجینالرو از دست بدم )
مطمئن ترین جا و گارانتی همنجاست. قیمت کل اجناس تو بازار کامپیوتر رفته بالا. قیمت قبلی هم حدود 1600 بوده.
---------- Post added at 12:41 PM ---------- Previous post was at 12:39 PM ----------
دوست عزیز خودش بک آچ آپ داره. اگه f9 رو قبل بالا اومدن ویندوز رو بزنی میبینیش. البته اول مطمئن شو چون بعضی وقتا میبینی بک آپ خراب شده.
از چی مطمئن شم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا راحتتون کنم من یکم دیر از ویندوز تو دی وی دی بک آپ گرفتم هیچ راهی نیست خودش برگرده به لحظه ی اولی که ویندوز واسه اولین بار بالا اومد
توی ریستور تا زمان نصب اولین برنامه رو داره
help![]()
بابا چرا هیچکس ما تازه واردارو تحویل نمیگیره
پستای قبلیرو خوندم ولی حق بدین گیج بشم
اخه واسه اولین باره لپ تاپ میخرم و اصلا تجربه ندارم.احساس میکنم قیمتا داره بالا میره فردا یا پس فردا میخوام بخرمش.
لطفا توضیح بدین قبل از باز کردن کارتن لپ تاپ چه چیزایو باهاش شرط کنم،نمیخوام تو اولین خریدم سرم کلاه بذارن
ممنون از پاسخی که میدین![]()
اقا من ویندوز اوریجینالمو از دس دادم یه درایو ریکاوری رو سیستم هست با اون میشه ویندوز رو برگردوند اگه میشه چه جوری؟و اگه نمیشه این درایو به چه دردی میخوره؟![]()
شما موقع بالا اومدن سیستم f9رو میزنید وارد محیط ریکاوری نمیشید؟
این چه حرفیه داداش.
ببین داداش اول اینکه با گارانتی اصلی بگیر. کسی که میگه گارانتی خودم بهش بگو گارانتی خودت واسه خودت. یه شرکت معتبر که تو کل کشور نماینده و خدمات پس از فروش داشته باشه.
بعد اینکه سرویس تگو حتما چک کن. هم تو سایت و هم تو بایوس سیستم. سرویس تگو که وارد سایت کردی ببین دقیقا همون مشخصاته. چون بارها بوده که با گارانتی متفرقه دیدم که کانفیگ اصلی رو دست کاری کردن و مشخصات با سایت نمیخورد.
پیشنهاد من اینه که با گارانتی زیگورات بگیر و خیالت بابت همه چیز راحت باشه. حتی نوسانات برق رو شامل گارانتی قرار داده.
یه چیز دیگه:
خیلی از دوستان لطف میکنن و میان میگن شما دارید برا شرکت و مارک خاصی تبلیغ میکنید. ببینید دوستان محترم من تو این سایت نه بازاری دارم و نه تو تهرانم که بخوام به بیشتر بچه های تهرانی بفروشم. و نه اینکه زیگورات یا اون شرکتی رو پیشنهاد میدم به من پاداش یا تشکری میکنه.
من فقط دارم تجربه 6 سال بازاری بودنم رو بهتون میگم. چون روال کار شرکتا رو میدونم. الحمدا.. از اون بازاری ها هم نبودم که نمیدونم دارم چی میفروشم و فقط دنبال سود باشم. این چیزا که دارم میگم واسم ثابت شده و همه اینا رو تجربه کردم. و دوست دارم دوستانم تجربه ی بدی تو خرید نداشته باشن.
سلام
یه دوهفته ای هست این لپ تاپ رو خریدم تا حالا هم راضی بودم
چند روز پیش اومدم مرکز استانمون گفتم کارت tv رو هم یه تست کنم تو صفحه ای که باید آنتن دیجیتال رو انتخاب کنی فقط آنتن آنالوگ هست و DVBتو صفحه نمی بینم.تو device manager چک کردم درایور tv tuner رو این بود:
دوستان اگه میشه چک کنید ببینید مال شما کدومه
لپ تاپمو از نمایندگی زیگورات گرفتم مدلشمl502x هست راهنماییم کنید ممنون میشم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)