تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 76 اولاول ... 3036373839404142434450 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 751

نام تاپيک: برنامه‌ی خنده بازار

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

منظور قسمتی که قادر به فریاد کان گفت:گنده تر از شما رو توی آفریقا عزل کردن رو فهمیدید؟؟
    دمشون گرم خیلی زیرکانه بود!

2. 2 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Slim_shady's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

نه اصلا فراستی ادم خفنیه
    من بعد از آژانس شیشهای تو سینمای ایران فیلم دیگه ای روندیدم اگه به جای دوست داشتن سینما عاشق سینما باشی منظورمو می فهمی اینکه آزانس شیشه ای می تونه جدایی نادر از سیمینو در جیب عقبش بزاره و فیلم تاثیر گزاریه شکی نیست ولی فیلم آزانس شیشه ای رو تو یک زمان نامناسب تو یک جو نامناسب ساختن تمام حرف فراستی اینه که دوباره به دهه 70 برگردیمو فیلمهایی مثل بوی پیراهن یوسف از کرخه تا راین حتی فیلم خنده دار مارمولک بسازیم به نظر من باید تو برنامه خنده بازار از فیلمهای بی معنی که تاثیر گذار نیستن حرف بزنن
    نه اینکه جمع کردن چک پاره توسط فراستی نشون بدن اونا باید از ضعف فیلمها ی امروزی انتقاد کنن منم بودم دلخور می شدم

4. 2 کاربر از Slim_shady بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

اینکه آزانس شیشه ای می تونه جدایی نادر از سیمینو در جیب عقبش بزاره و فیلم تاثیر گزاریه شکی نیست
    اصلا در این حدی که شما نوشتی نیست ! آژانس شیشه ای فیلمه خوبیه ولی نه در این حد .

6. 2 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اصلا در این حدی که شما نوشتی نیست ! آژانس شیشه ای فیلمه خوبیه ولی نه در این حد .
    این تاپیک جای این حرفا نیست (با معذرت)ولی به نظر من اگه این دو فیلم همزمان پخش می شدند دیگه جدایی نادر از سیمین حرفی واسه گفتن نداشت من خودم فیلم آزانس را با بقیه فیلمهایی که اسمشون تو سایت ای ام دی بی که امتیاز بالای 8.5 دارند مقایسه کردم همه ی این فیلمهای برتر یک نوع فضای رمانتیک قوی دارند عین آژانس شیشه ای(شبیه ترین فیلمها به فضای رمانتیک آژانس:ghost dogg green mile(که می تونم نام ببرم) ولی ما تو فیلم جدایی این احساس رو نداریم
    در ضمن آقای فراستی فیلم طلا و مس برتر از فیلم جدایی در نظر گرفته

به نظر من جمع کردن چک پاره توسط فراستی توهین بزرگی حساب می شه

8. 4 کاربر از Slim_shady بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

این تاپیک جای این حرفا نیست (با معذرت)ولی به نظر من اگه این دو فیلم همزمان پخش می شدند دیگه جدایی نادر از سیمین حرفی واسه گفتن نداشت من خودم فیلم آزانس را با بقیه فیلمهایی که اسمشون تو سایت ای ام دی بی که امتیاز بالای 8.5 دارند مقایسه کردم همه ی این فیلمهای برتر یک نوع فضای رمانتیک قوی دارند عین آژانس شیشه ای(شبیه ترین فیلمها به فضای رمانتیک آژانس:ghost dogg green mile(که می تونم نام ببرم) ولی ما تو فیلم جدایی این احساس رو نداریم
    در ضمن آقای فراستی فیلم طلا و مس برتر از فیلم جدایی در نظر گرفته

به نظر من جمع کردن چک پاره توسط فراستی توهین بزرگی حساب می شه
    البته شما نظر شخصیتو درباره فیلم داری میگی ! ( البته منم دارم نظر شخصیمو میگم )
    به هر حال دلیلی نداره به نظر من یا شما بگیم این فیلم بهتره یا بدتر !
    در مورد آقای فراستی هم که چیزی نگم بهتره ایشون با بعضی فیلم ها کلا مشکل داره ! حتی با بعضی فیلم های مشهور و خوب دنیا !
    ایشون یه سری مسائل رو قاطی نقد هاش میکنه

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض

من فراستی رو نمیشناسم عزیز ولی حرفم اینه که کسی که این طور شدید از بقیه انتقاد میکنه وقتی خودش مورد انتقاد قرار میگیره
    نباید ناراحت بشه
    نه اصلا بحث این چیزا نیست.... فراستی میگه باید بر اساس چیزایی که اتفاق افتاده طنز بسازند نه براساس تخیلات خودشون. مثلا اگه جیرانی توی برنامه بحث پول گرفتن از یه نفر رو میکرد یا مثلا اگه کسی کاغذ پاره ای رو توی این برنامه جمع میکرد میشد این طنزی که تو خنده بازار دیدید رو دربارش ساخت ولی کاملا مشخصه که این تیکه ش حاصل تخیلات نویسنده ها بود.... به قول فراستی اگه بخوان به این روش ادامه بدن به لودگی می افتند.....

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

آزانس شیشه ای می تونه جدایی نادر از سیمینو در جیب عقبش بزاره و فیلم تاثیر گزاریه
    اژانس شیشه ای کپی برداری یک فیلم امریکاییه
    میتونی بگی جدایی نادر از سیمین کپی برداری چه فیلمیه؟

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اژانس شیشه ای کپی برداری یک فیلم امریکاییه
    میتونی بگی جدایی نادر از سیمین کپی برداری چه فیلمیه؟
    یک فیلم آمریکایی :تو یک روزنامه انگلیسی خوندم
    کاش می تونستیم نظراتمونو نو یک تاپیک با موضوع مرتبط می نوشتیم فیلمهای برتر ایران از دهه 60 تا امروزی ها نقد می کردیم
    نظرات یک روزنامه مهربان اسکاتلندی در مورد فیلم شاید خیلی جالب باشه
    وزنامه اسكاتمن چاپ اسكاتلند درباره فیلم ایرانی «جدایی نادر از سیمین» به كارگردانی «اصغر فرهادی» نوشت: این فیلم متفاوت از فیلم‌های هالیوودی، سراسر اخلاقیات است و ارزش دیدن دارد.

به گزارش فارس، در یادداشت منتقد روزنامه اسكاتمن آمده است: «اصغر فرهادی»، فیلمساز ایرانی در فیلم «جدایی نادر از سیمین»، از نزدیك به مشكلات زندگی یك زوج جوان می‌پردازد كه شاید در فضای جمهوری اسلامی معنا داشته باشد و چندان برای مخاطب خارجی آشنا نباشد. این فیلم درباره زوج جوانی است كه با مشكلات فراوان ازدواج می‌كنند و زن كه سیمین نام دارد با بازی «لیلا حاتمی» قصد دارد تا از ایران را به قصد زندگی در خارج از كشور ترك كند ولی همسرش نادر كه مجبور است از پدر بیمارش نگهداری كند حاضر نیست او را همراهی كند.
    این روزنامه به اظهارات اصغر فرهادی در این باره پرداخته و نوشته است: كارگردان این فیلم گفته است شاید برای مخاطبان ایرانی ارتباط كامل با داستان این فیلم راحت‌تر باشد ولی به نظر من تمركز اصلی این داستان یك زوج ازدواج كرده و مشكلات‌شان است و ازدواج ارتباطی است كه میان دو بشر برقرار می‌شود و هیچ ربطی به زمان و مكان و جامعه خاصی ندارد.
    اسكاتمن نوشت: فرهادی امسال جوایز مهمی چون خرس طلای بهترین فیلم، بهترین بازیگر نقش اول زن و مرد را در جشنواره فیلم برلین از آن خود كرد، این فیلم همچنین اخیرا در فرانسه با استقبال فراوان روبرو شد آنچنان كه «نیكولاس ساركوزی»، رییس جمهور این كشور خواستار دیدن این فیلم شد، دیدن این فیلم به همه توصیه می‌شود. «جدایی نادر از سیمین»، فیلمی فوق‌العاده پویا و پر از معماهای اخلاقی است كه مدت زمان زیادی است كه دیگر در فیلم‌های هالیوودی شاهد آن نیستم.
    این روزنامه افزود: یكی از منتقدان سینما نیز این فیلم را تا حدودی هیچكاكی نامیده است، از نظر او این فیلم مثل یك افسانه اخلاقی می‌ماند كه از استرس‌ها و فشارهای یك فیلم كلاسیك كارآگاهی برخوردار است كه این استرس در طور فیلم افزایش می‌یابد تا جایی كه تماشاچی را سرجایش میخكوب می‌كند، فقط مسئله تعجب‌انگیزی كه در این باره وجود دارد این است كه چرا فرهادی تماشاچی را بدون پایانی مشخص و با سوالات فراوان رها كرده است.
    فرهادی می‌افزاید: مخاطبان غربی اغلب تصویری بسیار بهم ریخته از زنان ایرانی دارند و آنها را تنها انسان‌هایی مطیع در بند خانه و زندگی و به دور از هرگونه فعالیت اجتماعی می‌دانند، شاید تعداد زیادی از زنان ایرانی اینگونه زندگی كنند ولی بخش عظیمی از زنان جامعه ایران نیز حضور بسیار فعال و پررنگ در جامعه دارند، در فیلم «جدایی نادر از سیمین» ما شاهد هر دو قشر از این زنان هستیم، بدون آن كه هیچ كدام از آنها محكوم و یا مورد تایید قرار گیرند.

البته خیلی از روزنامه های انگلیسی مطالب بر ملت نوشتن از اونجایی که تمام اظهار نظرهای آقای اصغر فرهادی رو در مورد فیلمش خوندم اون روزنامه ها ارزش دیدن ندارند که اینجا بزارم خود اقای اصغر فرهادی یک جایی مخصوصا جواب یکی از این روزنامه ها رو داده
    پس این روزنامه بی طرف رو حال کنید
    یکی فیلم نامه جدایی نادر از سیمینو واسه دانلود بزاره

خنده بازار بعد از ماه رمضان :گفتن جمعه ها قرار پخش کنن می خواستم بدونم درسته یا نه
    اخه فراستی گفت این برنامه رو تند تر کنن فکر کنم تا نوروز سال بعد نشون بدهد
    این حرف فراستی جالب بود(تو برنامه جمع ما شبکه دو دعوتش کرده بودن)دختره دراز مثل دکل برج میلاد ازش پرسید طی دو سال کدوم فیلم می پسندید اون به جای گفتن جدایی فیلم طلا و مس معرفی کرد
    اونجام گفت از خنده بازار نا راحت نمی شه و تند تر تند ترش کنن

Last edited by Slim_shady; 12-09-2011 at 12:30.

13. این کاربر از Slim_shady بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

'خنده بازار' احياي كمدي هاي آيتمي سيما

تهران-سالها پيش و از ابتداي دهه 1370 برنامه سازان سيما به گونه كمدي روي آوردند كه اغلب آنها به شيوه آيتميك -قطعه هاي كوتاه نمايشي-ساخته مي شدند كه نمونه هاي درخشان آن را در ساعت خوش شاهد بوده ايم.

اين دسته از آثار به دليل ضعف در نگارش فيلمنامه كمدي به اين روش روي آورده و قطعه هاي كوتاه كمدي را جايگزين متن هاي يكپارچه كمدي كردند كه اين شيوه در آن سالها با موفقيت رو به رو شد .در اين روش شوخي ها به صورت مجزا در كنار هم قرار گرفته و مجموعه اي را به وجود مي آوردند كه ربط منطقي چنداني با يكديگر نداشتند.
    برخي از آنها كاملا متكي بر كلام بوده و بعضي ديگر كمدي موقعيت را در نظر گرفته و اجرا مي كردند.اين تنوع لحن به مذاق بينندگان تنوع دوست خوش آمده و به شدت مورد توجه آنان قرار گرفت.مهران مديري نخستين كسي است كه اين روش را باب كرده و جنگ هاي متعددي همچون:نوروز 72،ساعت خوش،پلاك 14 و غيره را توليد كرد كه تقريبا همگي آنها با استقبال چشمگيري رو به رو شدند به گونه اي كه ساعت خوش در زمان خود به پديده اي اجتماعي تبديل شد.
    پس از اتفاق هاي ناخوشايندي كه در رابطه با ساعت خوش افتاد، وقفه اي نه چندان طولاني در توليد اين مجموعه هاي روتين شبانه افتاده و ركود نسبي را بر آن حاكم كرد. اما در اواخر دهه هفتاد و اوايل دهه هشتاد، گروهي ديگر از كمدي سازان تلويزيوني همچون:مهران غفوريان،مهدي مظلومي و ... وارد اين عرصه شده و رونق تازه اي بدان بخشيدند.
    بخش اول زير آسمان شهر به خاطر همين ركود چند ساله به شدت با استقبال مردم روبه رو شده و شخصيتي به نام خشايار مستوفي را به پديده اي عجيب و غريب در آن ايام تبديل كرده و تكيه كلام هايش را بر سر زبانها انداخت!.در كنار آن بايد به مجموعه شهر قشنگ و باغچه مينو با بازي فتحعلي اويسي اشاره كرد كه نقش مهمي در چرخش وي به سمت سينماي كمدي داشت.بازيگري كه اغلب در نقش هاي منفي ظاهر مي شد به واسطه استقبال عموم از شيوه جديد بازيگري اش،تغيير رويه داد كه اين امر خود نشان از تاثيرگذاري بسيار جنگ هايي از اين دست داشت.
    اما در سال هاي اخير اين مدل كمدي سازي كاملا از مد افتاده و به شكل عجيبي از چرخه توليدات سيما بيرون مانده بود كه افراط در ساخت مجموعه هاي اينچنيني و نيز كيفيت نازل بسياري از آنها كه به ريزش مخاطب منجر شده بود در وقوع اين امر تاثير به سزايي داشت.
    حال پس از گذشت سالها با جنگ تلويزيوني 'خنده بازار'،كمدي آيتمي بازگشت موفقيت آميزي داشته و بينندگان زيادي را براي خود دست و پا كرده است.اساس خنده بازار بر پايه شوخي با چهره هاي آشنا براي مردم به ويژه چهره هاي سرشناس ورزشي و هنري بنا نهاده شده كه بخش عمده اي از موفقيت برنامه فوق در آن نهفته است.
    ايجاد آيتم هاي ثابت نيز در اين موفقيت دخيل بوده و بينندگان را به مرور به تماشاي آن عادت مي دهد كه آيتم هاي هشت و ...سرآمدشان به حساب مي آيند. شوخي با برنامه نود نيز با اجراي عالي رضا گوران يكي از بهترين بخش هاي خنده بازار است كه سروصداي زيادي را هم در محافل ورزشي ايجاد كرده كه برخي تندروي ها در تقليد از فوتباليست و مربي بزرگي همچون علي دايي، حاشيه هاي بسياري را براي آن به وجود آورد.اما شوخي با بسياري ديگر از چهره هاي فوتبالي با برخورد مناسب آنها همراه شده كه نشان از بالا رفتن آستانه تحمل آنها دارد.
    هشت هم كه به تقليد از برنامه سينمايي هفت در اين برنامه گنجانده شده،فوق العاده از كار درآمده و اغلب از متن هاي خوبي برخوردار است.براي مثال مي توان به حضور پينوكيو در يكي از قسمت هاي هشت اشاره كرد كه شوخي هاي بامزه اي را خلق كرد.
    لذت نقاشي يكي از بهترين برنامه هاي شبكه چهارم سيما كه به آموزش نقاشي توسط باب راس اختصاص داشت در اينجا به ذلت نقاشي تغيير نام داده و طنز فوق العاده جذابي را رقم زده است. بازي خوب بازيگر اين نقش كه با گريمي باورپذير بسيار به راس شباهت پيدا كرده در كنار متن مناسب سنجيده اش،لحظات مفرحي را براي مخاطبان رقم زده و كيفيت كار را چند پله اي بالاتر برده است.
    بازي خوب بازيگران اين مجموعه نيز نقش مهمي در بهبود كيفي كليت آن داشته كه از جمله آنها مي توان به سياوش مفيدي اشاره كرد كه پس از سالها بازگشت موفقيت آميزي به عرصه كمدي تلويزيوني داشته و نقش هاي كاملا تيپيك خود را به بهترين شكل به اجرا درآورده است. براي نمونه مي توان از آيتم آموزش آشپزي ياد كرد كه مفيدي شوخي هاي نابي را به تصوير كشيده است.
    شهاب عباسي در مقام كارگردان و بازيگر خنده بازار توانسته به كمدي آيتمي جان تازه اي بخشيده و ثابت كند كه فرم هيچ مشكلي نداشته بلكه آن عنصري كه اين گونه آثار را با شكست رو به رو كرده، نوع اجرا و چگونه فرض كردن مخاطب است و لاغير.به همين خاطر نيز اين كار تلويزيوني با وجود كاستي هاي نه چندان اندكش،مورد اقبال عمومي قرار گرفته و لحظات مفرحي را براي بينندگانش رقم زده است

15. 4 کاربر از h-blade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MR.CART's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

اقا این خنده بازار لعنتی کی پخشش میکنه؟میدونید چند روزه که ندیدم...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •