سلام
مدل3201G هم ريست نميخواد؟
تشكر
سلام
مدل3201G هم ريست نميخواد؟
تشكر
سلام دوست عزیز من یک 4300 دارم ریست شده بعد چند وقت حالا اسکنر ارور میده دوباره هم ریست کردم و لی بی فایده بود قاب اسکنر رو هم برداشتم برای تنظیم نشد میشه کمکم کنید ممنون میشم
سلام این مدل رو دقیقاً اطلاع ندارم
ولی هر مدل سامسونگ 3200 که آخرش 1 باشه نیاز به ریست نداره
3201
اگر مشکل نرم افزاری باشد قابل تعمیر است . این مشکل به خاطر ریست با ورژن اشتباه پیش می آید . ورژن اصلی پرینتر و ورژن بعد از ریست را بگویید .
اگر کارتریج دارای چیپ است روی آن چسب نواری بزنید یا چیپ را خارج کنید. به احتمال خیلی زیاد (99 درصد) مشکل حل می شود.
سلام
با تشكر از شما بخاطر راهنماييتون
از دوستان كسي اين مدل (3201G)رو نداره راهنماييم كنه؟
يعني چيپ رو خارج كنم ديگه چيزي نميخواد؟ جاش خالي بمونه؟اگر کارتریج دارای چیپ است روی آن چسب نواری بزنید یا چیپ را خارج کنید. به احتمال خیلی زیاد (99 درصد) مشکل حل می شود.
مدل كارتريج MLT-D1043S
تشكر
Last edited by ariya_elec; 16-05-2012 at 20:41.
ساده ترین راه اینه که روی چیپ رو با چسب نواری بپوشونید تا دیگر با پرینتر در تماس نباشد. تست کنید و نتیجه را اطلاع دهید
لطفا یکی کمک کنه .پرینترم اینه مشخصاتش samsung 4623F v2.01.00.98
با درود به همه دوستان
من تقریبا تمام پستها رو خوندم ولی جواب قطعی پیدا نکردم . و اما مشکل من : من پرینتر ML 1640 دارم قبلا با توجه به چیزهائی که دوستان نوشته بودن هم پایه شماره 1 و 4 رو بهم لحیم کردم اما فقط پرینت تست میگرفت بعد مجبور شدم پایه ها رو بازکنم و با استفاده از نرم افزارهائی که دوستان گذاشته بودن ریست کردم ولی بازم ریست نشد و الان بطور کامل دیگه پرینت نمیگیره . لطفا اگر کسی میدونه راهنمائی کنه خیلی کارم گیره . شاد باشید
سلام. دوستانی که در مورد پرینترهای با ریست سریالی مثل SCX4600 - SCX4623 سوال دارن براشون یک آموزش کامل در تاپیک زیر ایجاد کردم. امیدوارم استفاده لازم رو ببرن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)