راستش من که هیچ قیمتی ندارم یعنی اگر قیمت داشتم که به دوستان اینجا وشما زحمت نویدادم . اصلا" نمیدونم مدل مشابه نو این دستگاه چند است . تازه کارتریجهام هست.
شما خودتان نظری ندارید؟
با احترام
راستش من که هیچ قیمتی ندارم یعنی اگر قیمت داشتم که به دوستان اینجا وشما زحمت نویدادم . اصلا" نمیدونم مدل مشابه نو این دستگاه چند است . تازه کارتریجهام هست.
شما خودتان نظری ندارید؟
با احترام
بنظر من اگه بتونی 400 بفروشی عالیه 350 هم خوبه. چون الان یمقدار قیمت ها اومده پایین بیشتر از این روش حساب نکن.
ببخشید رومو زیاد کردم ! شما احیانا" از قیمت اسکنر Epson Perfection V10 ( بقول فروشنده ها در حد آک ) هم اطلاع دارید ؟
با پوزش
خواهش میکنم دوست عزیز ، از قیمت دقیق اسکنر خبر ندارم.![]()
سلام دوستان من می خواهم پرینتر برای کافی نت بخرم به نظر شما یه پرینتر و یه اسکنر بخرم جدا بهتره یا یه پرینتر چند کاره بخرم لطف کنید مرا راهنمایی کنید هر کدام که بهتره اگه بگیید کدوم مدل ممنون میشم
باتشکر
سلام اگه میتونی هزینه کنی من فقط 4890 یا 4870 canon را پیشنهاد میکنم.
قیمتش چنده ؟ سه کاره است ؟
4870 حدود 950
4780 حدود 830
Last edited by h_khozooei; 07-10-2013 at 23:19.
سلام دوستان من برای کافی نت یه پرینتر سه کاره لکسمارک x203n دارم ولی الان خراب شده بردم برای تعمیر ، تعمیر کار گفته یه هفته ای کار داره یکی از دوستان یه canon pixma ip 2700 داره می خواهم برای چند روزی که این پرینتر تو تعمیر است ازش بخرم به نظر شما کار درستی است یا نه ؟ مواد مصرفیش چنده ؟ چند صفحه میتونه بزنه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)