سلام
من میخام درسارو اینجوری خلاصه کنم اگه یه جای کارم میلنگه یا باید چیز دیگه ای هم خلاصه برداری کنم ممنون میشم کمکم کنید:
ادبیات و زبان فاذسی:لغتایی که املاهاشون شبیه همه و نکته هایی که تو بعضی تستا هست رو خلاصه میکنم.(ولی نزدیک کنکور نمیدونم چطوری این حجم ادبیاتو دوره کنم؟؟؟؟)
عربی نکات ترجمه و قواعد تسنا رو خلاصه برداری میکنم
دینی ایه هارو تو لایتنر میذارم و چیزایی ک شبیه همه و امکان داره قاطیشون کنم و خلاصه برداری میکنم
حسابان و ریاضی نکته های تستارو خلاصه میکنم
فیزیکم مثل ریاضی
شیمی کتابامو و مبتکرانو های لایت کردم(ولی باز خوندنش وقت گیره به هیچ وجه هم بلد نیستم شیمی رو خلاصه برداری کنم چون فکر میکنم همه چی مهمه)چیکار کنم؟؟
.gif)
هندسه هم کتابمو و درسنامه های گاجو های لایت میکنم ونکته های تستارو هم یه جا مینویسم
با این روش نکنه پشیمون شم؟؟
راستی من از فردا میخام درسای سومو بخونم طبق گام اول ولی درسای سال دومو دی وی دیام مونده.......گزینه 2 دو هفته تعطیلی داره به نظرتون میتونم تا 18 شهریور درسای سومو و تست درسای دومو سومو بزنم؟؟؟ من تو تست اختصاصیام بدجور میلنگم طول سال هیچی تست نزدم الانم درصدام 20-30 هست ولی من حتما باید برسونمشون به 70-80 با این توصیف روزی چنتا تست باید بزنم؟؟؟استرس اینکه نتونم کارامو تا آخر تابستون تموم کنم نمیذاره درس بخونم...........درسای پیشو تابستون نخونم ک ضرر نمیکنم؟؟؟؟
ممنون میشم کامل راهنماییم کنین