تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 40 از 461 اولاول ... 303637383940414243445090140 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه Atefe_72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

سلام
    من میخام درسارو اینجوری خلاصه کنم اگه یه جای کارم میلنگه یا باید چیز دیگه ای هم خلاصه برداری کنم ممنون میشم کمکم کنید:
    ادبیات و زبان فاذسی:لغتایی که املاهاشون شبیه همه و نکته هایی که تو بعضی تستا هست رو خلاصه میکنم.(ولی نزدیک کنکور نمیدونم چطوری این حجم ادبیاتو دوره کنم؟؟؟؟)
    عربی نکات ترجمه و قواعد تسنا رو خلاصه برداری میکنم
    دینی ایه هارو تو لایتنر میذارم و چیزایی ک شبیه همه و امکان داره قاطیشون کنم و خلاصه برداری میکنم
    حسابان و ریاضی نکته های تستارو خلاصه میکنم
    فیزیکم مثل ریاضی
    شیمی کتابامو و مبتکرانو های لایت کردم(ولی باز خوندنش وقت گیره به هیچ وجه هم بلد نیستم شیمی رو خلاصه برداری کنم چون فکر میکنم همه چی مهمه)چیکار کنم؟؟
    هندسه هم کتابمو و درسنامه های گاجو های لایت میکنم ونکته های تستارو هم یه جا مینویسم

با این روش نکنه پشیمون شم؟؟
    راستی من از فردا میخام درسای سومو بخونم طبق گام اول ولی درسای سال دومو دی وی دیام مونده.......گزینه 2 دو هفته تعطیلی داره به نظرتون میتونم تا 18 شهریور درسای سومو و تست درسای دومو سومو بزنم؟؟؟ من تو تست اختصاصیام بدجور میلنگم طول سال هیچی تست نزدم الانم درصدام 20-30 هست ولی من حتما باید برسونمشون به 70-80 با این توصیف روزی چنتا تست باید بزنم؟؟؟استرس اینکه نتونم کارامو تا آخر تابستون تموم کنم نمیذاره درس بخونم...........درسای پیشو تابستون نخونم ک ضرر نمیکنم؟؟؟؟
    ممنون میشم کامل راهنماییم کنین

اگه نباشه جاش خالی می مونه Headphone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    -.-

پيش فرض

سلام
    من میخام درسارو اینجوری خلاصه کنم اگه یه جای کارم میلنگه یا باید چیز دیگه ای هم خلاصه برداری کنم ممنون میشم کمکم کنید:
    ادبیات و زبان فاذسی:لغتایی که املاهاشون شبیه همه و نکته هایی که تو بعضی تستا هست رو خلاصه میکنم.(ولی نزدیک کنکور نمیدونم چطوری این حجم ادبیاتو دوره کنم؟؟؟؟)
    عربی نکات ترجمه و قواعد تسنا رو خلاصه برداری میکنم
    دینی ایه هارو تو لایتنر میذارم و چیزایی ک شبیه همه و امکان داره قاطیشون کنم و خلاصه برداری میکنم
    فیزیکم مثل ریاضی
    شیمی کتابامو و مبتکرانو های لایت کردم(ولی باز خوندنش وقت گیره به هیچ وجه هم بلد نیستم شیمی رو خلاصه برداری کنم چون فکر میکنم همه چی مهمه)چیکار کنم؟؟
    هندسه هم کتابمو و درسنامه های گاجو های لایت میکنم ونکته های تستارو هم یه جا مینویسم

با این روش نکنه پشیمون شم؟؟
    راستی من از فردا میخام درسای سومو بخونم طبق گام اول ولی درسای سال دومو دی وی دیام مونده.......گزینه 2 دو هفته تعطیلی داره به نظرتون میتونم تا 18 شهریور درسای سومو و تست درسای دومو سومو بزنم؟؟؟ من تو تست اختصاصیام بدجور میلنگم طول سال هیچی تست نزدم الانم درصدام 20-30 هست ولی من حتما باید برسونمشون به 70-80 با این توصیف روزی چنتا تست باید بزنم؟؟؟استرس اینکه نتونم کارامو تا آخر تابستون تموم کنم نمیذاره درس بخونم...........درسای پیشو تابستون نخونم ک ضرر نمیکنم؟؟؟؟
    ممنون میشم کامل راهنماییم کنین
    سلام
    اگه حجم خلاصه برداری هات زیاد میشن ، این نشون میده که هنوز به تسلط کافی روی درس نرسیدی و در نتیجه به خودت اطمینان نداری....
    من تا حالا فقط یه درسو خلاصه برداری کردم اونم عربی ، کل کتاب فوت و فن شد 18-17برگ دفتر...
    به نظرم درسی مثه حسابان نیاز به خلاصه برداری نداره... باید تجربه کسب کنی ، نگران این هم نباش که نکنه یه وقت نکته ی فلان تستو فراموش کنی... کنار تست هایی که فک میکنی باحالن یه علامت بذار بعدا وقتی میخوای مرور کنی دوباره حلش میکنی... کلا توی دروس تحلیلی مثه فیزیک و ریاضی دنبال نکته حفظ کردن نرو... یعنی اینجوری نباشه که وقتی میخوای یه سوالو حل کنی با خودت بگی : خوب حالا باید از کدوم فرمول برم؟...

یواش یواش با تمرین راه میفتی ، اول مفاهیم رو خوب یاد بگیر بعد شروع کن تست زدن، اصلا هم مهم نیست که هر تست چقد طول بکشه ...

توی تابستون امسال دروس پایه تو الویته ، هیچ اشکالی نداره که درسای پیشو نخوند...

"به خودت اطمینان داشته باش"(این از همه ی عوامل مهمتره) و برای هدفت تلاش کن
    موفق باشی

---------- Post added at 02:29 PM ---------- Previous post was at 02:24 PM ----------

این هم کارنامه ی اولین آزمون ما :
    همه ی درسامو زده منطبق!!!! اولین باره که اینطوری میشه!!
    ولی حالمو گرفت! با خودم گفتم این آزمون 8000 میارم.... ایشالا آزمون بعد

3. 7 کاربر از Headphone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lohrasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

اگه هامون سبطی رو بگیری این کار نیاز نیست.
    فیزیکم مثل ریاضی
    سعی کن زیاد تو این کار وسواس به خرج ندی. نمیگم کارت اشتباهه، ولی من زیاد موافق نیستم که نکات هر تست رو یادداشت کنیم و مرور کنیم. آدم هر تستی که میزنه، اون تجربه مثل بانک ذخیره میشه توی ذهن. بعد تازه تستهای ریاضی تنوع زیادی دارن و شاید این کار زیاد مفید نباشه.

دقیقا به نظر من هم شیمی رو نمیشه خلاصه کرد. ولی میتونی کتاب آبی قلمچی رو بخری (یا از کتابخونه یا رفقا بگیری) . این کتاب بسیار زیبا نکات مهم کتاب رو گفته. خیلی جمع و جوره.

الا بذکر الله تطمئن القلوب

5. 2 کاربر از lohrasbi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال solo8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

بابا از این عکسها نذارید...خیلی بالا شدی...ماشالله...انشالله دفعه ی بعد میزنی تو گوشی 8000...

من که هنوز هیچ جا شرکت نکردم! کجا شرکت کنم بهتره؟! از رو تعصب نگید....

ولی خودمونیم...شما ها که همه سوم رو خوردید بابا! من تازه دارم دوم رو کار میکنم که پایه همچین بره بالا!!! بعد پیش و تازه اگه وقت بود بریم سوم!

7. 2 کاربر از solo8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

کارنامه اومد ! من جرات کردم نیگا کنم بلاخره ! تنها واکنش بنده :
    من دیف یدونه غلط داشتم ! 3 تا غلط گرفته برای من ! تو دفترچه که علامت زدم همش عینه پاسخاست ! نمیدونم چه گندی زدم سر وارد کردن گزینه ها ! تا من باشم جوابا رو آخر سر وارد برگه نکنم

(با 3 تا غلط و درصد 60 تراز دیفم 7300 شده . )
    همین ! این آزمون رو به فراموشی میسپاریم ! ولی تا آخر تابستون و تا وقتی من دارم پیش میخونم وضع همینه
    اولین آزمونته معلومه میزنه منظبق خوب
    نگران نباش این آزمونای اول چون همه کلی میخونن تراز همه یکم میاد پایین . تو آزمونای بعدی مطمئنا ترازت بهتر میشه

بچه ها اون بالا رتبه و تراز زده چیه مثلا زده مهندسی برق ؟!

9. 2 کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Demon_342's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    این بماند ... !

پيش فرض

سلام
    اگه حجم خلاصه برداری هات زیاد میشن ، این نشون میده که هنوز به تسلط کافی روی درس نرسیدی و در نتیجه به خودت اطمینان نداری....
    من تا حالا فقط یه درسو خلاصه برداری کردم اونم عربی ، کل کتاب فوت و فن شد 18-17برگ دفتر...
    به نظرم درسی مثه حسابان نیاز به خلاصه برداری نداره... باید تجربه کسب کنی ، نگران این هم نباش که نکنه یه وقت نکته ی فلان تستو فراموش کنی... کنار تست هایی که فک میکنی باحالن یه علامت بذار بعدا وقتی میخوای مرور کنی دوباره حلش میکنی... کلا توی دروس تحلیلی مثه فیزیک و ریاضی دنبال نکته حفظ کردن نرو... یعنی اینجوری نباشه که وقتی میخوای یه سوالو حل کنی با خودت بگی : خوب حالا باید از کدوم فرمول برم؟...

یواش یواش با تمرین راه میفتی ، اول مفاهیم رو خوب یاد بگیر بعد شروع کن تست زدن، اصلا هم مهم نیست که هر تست چقد طول بکشه ...

توی تابستون امسال دروس پایه تو الویته ، هیچ اشکالی نداره که درسای پیشو نخوند...

"به خودت اطمینان داشته باش"(این از همه ی عوامل مهمتره) و برای هدفت تلاش کن
    موفق باشی

---------- Post added at 02:29 PM ---------- Previous post was at 02:24 PM ----------

این هم کارنامه ی اولین آزمون ما :

به به ... عالی زدی ها

راستشو بگو چجوری ادبیات 100 زدی ؟ ( من یه کلمه هم ادبیات نخونده بودم )

اینم درصدای من ... شبیه درصداته تقریبا ( ابته بجز شیمی و جبر که نمی دونم چی شد ایطو شد )

ایشالا آزمون بعد ...

راستی دوستان منتظر راهنمائی های گرانقدرتون هستماااا ....

یه تحلیلی کنید این کارناممو ...

این پشتیبانه من که .....
    Last edited by Demon_342; 29-07-2011 at 14:34.

11. 3 کاربر از Demon_342 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    این بماند ... !

پيش فرض

بابا از این عکسها نذارید...خیلی بالا شدی...ماشالله...انشالله دفعه ی بعد میزنی تو گوشی 8000...

من که هنوز هیچ جا شرکت نکردم! کجا شرکت کنم بهتره؟! از رو تعصب نگید....

ولی خودمونیم...شما ها که همه سوم رو خوردید بابا! من تازه دارم دوم رو کار میکنم که پایه همچین بره بالا!!! بعد پیش و تازه اگه وقت بود بریم سوم!
    نگاه کن الان بهترین جا که اکثر رتبه های برتر میرن کانونه ...

ولی من چون واسم رایگان بود گاجم ثبت نام کردم که سوالاشو بگیرم ...

شاید سوالای کانون بعضی آزمونا ماست باشه ( مثل این آزمون ، بعضی سوالاشو مثل سوال 5 آمار از آسونی اشباه زدم ) ولی تو مایه های کنکوره ...

گزینه 2 معلم فیزیکم میگفت سوالای فیزیکش بدرد کنکور نمیخوره (من خودم ندیدم )

گاجم سوالاش خوبه ولی من با بودجه بندیش مشکل دارم

13. این کاربر از Demon_342 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    این بماند ... !

پيش فرض

.. .
    Last edited by Demon_342; 29-07-2011 at 18:24. دليل: پست تکراری

15. این کاربر از Demon_342 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

بچه ها میشه بهم کمک کنین !!
    واسه عربی چی کار کنم که عربی 2 و 3 رو کامل بخونم تو 2 هفته فرصت ازمون !؟

17. این کاربر از milad_face_off بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال solo8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

اقا یکی بگه این عربی رو چکار کنیم؟!

کلا از کتاب بخونم؟! من برنامم با این آزمونا کاملا فرق داره...

چجوری بخونم!؟

19. این کاربر از solo8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •