خلاصه از بایت خیلی راضی بودم(البته به غیر از اون مودمش)حالا امسال دودلم...اگه بتونم از بایت یه کم تخفیف بگیرم میرم سمت بایت در غیر این صورت مجبور به انتخاب شاتل میشم:(
ممنون از توضیحات کامل عزیز. بایت اگه سرویس پر مصرف میذاشت ماهی 10 گیگ و 20 گیگ با قیمت معقول خیلی خیلی عالی میشد.
من که یکی دوبار همین اواخر رفته بودم برای تمدید ازشون خواستم چنین چیزی رو گفتن نمیشه و باایت ترافیک اضافه خریداری کنید
و منم که دیدم نمیارزه 128 نامحدود گرفتم سرعت دانلود 16 تا 20 .

))))
حالا اگه بهت بدهند که عالی میشه.
پارس آنلاین قبلا برای کاشان سرویس نمی داد...جدیدا راه اندازی کرده؟
حٌسن سرویس های پرمصرف پارس آنلاین نسبت به شاتل پینگ بهتر و سرعت شبانه بهتر هست...سرویس ART شاتل از 1 تا 7 میشه سرعت قرارداد و خیلی رو مخه...تازه ترافیکش حساب و کسر میشه...
ولی عوضش سرعت روزانه سرویس های پر مصرف شاتل خیلی بهتر از پارس آنلاین هست
به دوستان توصیه می کنم اصلا سمت صبانت نرن...قیمت هاش بی نهایت ارزون هست ولی تا دلتون بخواد دزدی میشه...تقریبا پشتیبانی نداره

...امنیتش صفره(در این حد که به صورت اتوماتیک حتی روی سرویس مک آدرس قفل نمی کنند و باید زنگ بزنی)...یه قسمت زیادی از مشترکینش دزدن و دنبال -- کردن بقیه کاربران هستند...مشکل دیگه اش پایدار نبودنشه...یه شب میبینی سرعت دانلود شبانت 300 کیلوبایته فردا شبش 10 کیلوبایت...یه روز پینگت 150 هست فرداش 650...داشتم که میگما