تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 59 اولاول ... 3036373839404142434450 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 589

نام تاپيک: اینترنت شهر کاشان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

در ادامه فراموش کردم بگم پارس آنلاین هم به نظرم سرویس های نامحدودش خوبه.
    از این نظر که 128 نامحدود ماهی 30 تومن تا حجم 20 گیگ سرعت دانلود شما 1 مگ هست(یعنی سرعت دانلود 120 هست)
    حدودی هر گیگ 1500 تومن میشه بیشتر از این مقدار در ماه مصرف کنید سرعتتون میاد پایین و میشه سرعت قراردادی یعنی 16
    - باز 256 نامحدودش که ماهی 45 ت هست تا حجم 33 گیگ سرعت دانلود شما 1.5 مگ هست(یعنی سرعت دانلود 170 تا 180)
    حدود هر گیگ 1300 میشه.
    - و 512 نامحدودش ماهی 90 تومن که تا حجم 67 گیگ در ماه سرعت شما 2 مگ هست (یعنی سرعت دانلود 200 تا 250)
    حدودی هر گیگ 1300 میشه.
    این آیتم ها هم برای کسی که مصرف زیادی داره واقعا عالیه. من پیشنهاد میکنم اگر بیشتر از 50 تومن در ماه
    برای اینترنت دارید خرج میکنید و تازه اونم برای وبگردی و دانلود هم نمیکنید باز اینقدر هزینه براتون داره یکی از دو شرکت بالا رو انتخاب کنید.

2. 3 کاربر از fastfind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان پشتیبانی رو فراموش نکنید...
    من خودم در کاشان هم شاتل داشتم هم بایت...در سطح کشوری شاتل بهترین پشتیبانی و چارت کاری رو داره...تمام چیز ها رو اصول هست و حتی پاسخگویی پشتیبانی از روی متن های آمادس(انگار هر سوالی بپرسی یه متن آماده داره اونو تایپ می کنه برات)ولی در کاشان:
    پشتیبانی بایت بی نهایت بهتر از شاتل هست ...برای مثال data rate سرویس دوستم رو به 512 محدود کرده بودن...تماس گرفتم در حد 2 دقیقه درستش کردن...
    ولی امان از شاتل...یعنی شما یه روز سرعت دانلودت بیاد پایین این پشتیبانی اصلا قبول نمی کنه سرعت کاهش پیدا کرده که...به جای اینکه دلیلشو بگه ،میگه سرعت قراردادت 512 هست و ما حق داریم تا 1/8 سرعت بدیم و....خلاصه سرتو درد میاره...
    از اون طرف بایت گیگ رایگان میده پشتیبانیش فوق العاده اس سرعتش عالیه و پینگش بی رقیبه...فقط 2 تا عیب داره قیمت هاش یه کم بالاس و سرویس های پر مصرف نداره
    اگه سرویس هایی شبیه به سرویس های پر مصرف پارس آنلاین و شاتل(ART) داشت عالی میشد...
    من 3 سال پیش بایت داشتم ولی به خاطر مصرف بالا (ماهی تقریبا 10-20 گیگ مصرف می کردیم)مجبور شدم از سرویس های آرت شاتل که سرعت شبانه اش افتضاحه بگیرم...
    خلاصه از بایت خیلی راضی بودم(البته به غیر از اون مودمش)حالا امسال دودلم...اگه بتونم از بایت یه کم تخفیف بگیرم میرم سمت بایت در غیر این صورت مجبور به انتخاب شاتل میشم:(

از این نظر که 128 نامحدود ماهی 30 تومن تا حجم 20 گیگ سرعت دانلود شما 1 مگ هست(یعنی سرعت دانلود 120 هست)
    حدودی هر گیگ 1500 تومن میشه بیشتر از این مقدار در ماه مصرف کنید سرعتتون میاد پایین و میشه سرعت قراردادی یعنی 16
    - باز 256 نامحدودش که ماهی 45 ت هست تا حجم 33 گیگ سرعت دانلود شما 1.5 مگ هست(یعنی سرعت دانلود 170 تا 180)
    حدود هر گیگ 1300 میشه.
    - و 512 نامحدودش ماهی 90 تومن که تا حجم 67 گیگ در ماه سرعت شما 2 مگ هست (یعنی سرعت دانلود 200 تا 250)
    حدودی هر گیگ 1300 میشه.
    این آیتم ها هم برای کسی که مصرف زیادی داره واقعا عالیه. من پیشنهاد میکنم اگر بیشتر از 50 تومن در ماه
    برای اینترنت دارید خرج میکنید و تازه اونم برای وبگردی و دانلود هم نمیکنید باز اینقدر هزینه براتون داره یکی از دو شرکت بالا رو انتخاب کنید.
    پارس آنلاین قبلا برای کاشان سرویس نمی داد...جدیدا راه اندازی کرده؟
    حٌسن سرویس های پرمصرف پارس آنلاین نسبت به شاتل پینگ بهتر و سرعت شبانه بهتر هست...سرویس ART شاتل از 1 تا 7 میشه سرعت قرارداد و خیلی رو مخه...تازه ترافیکش حساب و کسر میشه...
    ولی عوضش سرعت روزانه سرویس های پر مصرف شاتل خیلی بهتر از پارس آنلاین هست
    به دوستان توصیه می کنم اصلا سمت صبانت نرن...قیمت هاش بی نهایت ارزون هست ولی تا دلتون بخواد دزدی میشه...تقریبا پشتیبانی نداره...امنیتش صفره(در این حد که به صورت اتوماتیک حتی روی سرویس مک آدرس قفل نمی کنند و باید زنگ بزنی)...یه قسمت زیادی از مشترکینش دزدن و دنبال -- کردن بقیه کاربران هستند...مشکل دیگه اش پایدار نبودنشه...یه شب میبینی سرعت دانلود شبانت 300 کیلوبایته فردا شبش 10 کیلوبایت...یه روز پینگت 150 هست فرداش 650...داشتم که میگما
    Last edited by BursT; 18-09-2013 at 01:58.

4. 3 کاربر از BursT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

خلاصه از بایت خیلی راضی بودم(البته به غیر از اون مودمش)حالا امسال دودلم...اگه بتونم از بایت یه کم تخفیف بگیرم میرم سمت بایت در غیر این صورت مجبور به انتخاب شاتل میشم:(

ممنون از توضیحات کامل عزیز. بایت اگه سرویس پر مصرف میذاشت ماهی 10 گیگ و 20 گیگ با قیمت معقول خیلی خیلی عالی میشد.
    من که یکی دوبار همین اواخر رفته بودم برای تمدید ازشون خواستم چنین چیزی رو گفتن نمیشه و باایت ترافیک اضافه خریداری کنید
    و منم که دیدم نمیارزه 128 نامحدود گرفتم سرعت دانلود 16 تا 20 . ))))
    حالا اگه بهت بدهند که عالی میشه.

پارس آنلاین قبلا برای کاشان سرویس نمی داد...جدیدا راه اندازی کرده؟
    حٌسن سرویس های پرمصرف پارس آنلاین نسبت به شاتل پینگ بهتر و سرعت شبانه بهتر هست...سرویس ART شاتل از 1 تا 7 میشه سرعت قرارداد و خیلی رو مخه...تازه ترافیکش حساب و کسر میشه...
    ولی عوضش سرعت روزانه سرویس های پر مصرف شاتل خیلی بهتر از پارس آنلاین هست
    به دوستان توصیه می کنم اصلا سمت صبانت نرن...قیمت هاش بی نهایت ارزون هست ولی تا دلتون بخواد دزدی میشه...تقریبا پشتیبانی نداره...امنیتش صفره(در این حد که به صورت اتوماتیک حتی روی سرویس مک آدرس قفل نمی کنند و باید زنگ بزنی)...یه قسمت زیادی از مشترکینش دزدن و دنبال -- کردن بقیه کاربران هستند...مشکل دیگه اش پایدار نبودنشه...یه شب میبینی سرعت دانلود شبانت 300 کیلوبایته فردا شبش 10 کیلوبایت...یه روز پینگت 150 هست فرداش 650...داشتم که میگما
    بله پارس آنلاین به نسبت تازه اومده. زیر 1 سال هستش. من داشتم. در بقیه استانها پارس آنلاین روزانه رو 4 مگ هست
    و سرعتشون 400 به بالا ولی تا 3 ماه پیش که من داشتم روزانه بیشتر از 2 مگ نبود, downstream رو 4 مگ بوداا ولی تا 2 مگ
    بیشتر باز نبود. خوبیش اینه که 512 با 10 ماهی 35 ت و 512 با 30 گیگ ماهی 70 تومن هست. به نسبت بد نیست.
    صبا نت قبول دارم پشتیبانیش نزدیکه صفره. یه نفر هست اونجا هم مسئول فروشه هم مسئول پشتیبانی و ...
    طرف آشنا هم هست به نسبت من خودم کار پشتیبانی برام پیش میومد میزنگیدم صبانت اصفهان اوکی میکرد.
    والا من که حدود 1 سال پیش داشتم حجم دزدی حس نمیکردم. لاگ هم درست مینداخت. مصرف شبانه هم 2 مگ داشتم
    سرعت زیر 150 نمیومد.
    ولی خوب نمیدونستم تا این حد هر کی به هر کی شده که بزنن ..ک کنن اکانت ملت رو. :||| از مد نیوفتاده این چیزا؟؟
    یادش بخیر یه زمانی ما هم دنبال این چیز میزا بودیم.

6. 2 کاربر از fastfind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

حدود هر گیگ 1300 میشه.
    حدودی هر گیگ 1300 میشه.
    در جریان باشید که پارس آنلاین از تاریخ 1 مهرماه در کاشان سرویس نمی دهد و دستگاههاش تماما خاموش خواهند شد. بخش زیادی از مشترکینش هم به یکی از شرکت های سرویس دهنده منتقل شده اند / خواهند شد.

8. این کاربر از mheidarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

طرف آشنا هم هست به نسبت من خودم کار پشتیبانی برام پیش میومد میزنگیدم صبانت اصفهان اوکی میکرد.
    شما که اطلاعات خوبی داری میتونی خودت هم پشتیبان خودت باشی اما درصد زیادی از مشترکین هر سرویس دهنده توان ساده ترین کارها را هم ندارند. پس پشتیبانی فوق العاده اهمیت دارد

10. این کاربر از mheidarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

در جریان باشید که پارس آنلاین از تاریخ 1 مهرماه در کاشان سرویس نمی دهد و دستگاههاش تماما خاموش خواهند شد. بخش زیادی از مشترکینش هم به یکی از شرکت های سرویس دهنده منتقل شده اند / خواهند شد.
    ee. ای داد بی داد. فعالیتشون 1 سال هم فکر کنم نشد.

شما که اطلاعات خوبی داری میتونی خودت هم پشتیبان خودت باشی اما درصد زیادی از مشترکین هر سرویس دهنده توان ساده ترین کارها را هم ندارند. پس پشتیبانی فوق العاده اهمیت دارد
    برای پشتیبانی ضعیف صبانت گفتم که چیزی به اسم پشتیبانی خود فردی که در نمایندگی کاشان هست کاری نمیتونست بکنه
    و من برای قطعی و مشکلی برام پیش میومد مجبور بودم شخصا با اصفهان تماس بگیرم.///
    نقل قولی هم که از من شد امر بر خود ستایی نباشه من کوچیک عزیزان هستم.
    کاملا موافقم. از نظر پشتیبانی خوب درصد زیادی از عزیزان اطلاعات کافی ندارند, کما اینکه خود من هم در مقابل عزیزان شاگردی بیش نیستم.
    بحث پشتیبانی که باشه فقط بایت
    Last edited by fastfind; 18-09-2013 at 13:44.

12. این کاربر از fastfind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sara fara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

خب در مورد مصرفم باید بگم که حداقل مصرفم هفته ای 3 گیگ هست ..اونم فقط وبگردی ...موقعهایی هم که دانلود دارم که نگو و نپرس ........شما اول از معایب بایت میگین و بعد از محاسنش ...همینطوری مشه که واقعا گیج شده ام ...اگه حداقل همین فروش ویژه ترافیک بایت بود اینهمه دردسر نمی کشیدیم...

14. این کاربر از sara fara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خب در مورد مصرفم باید بگم که حداقل مصرفم هفته ای 3 گیگ هست ..اونم فقط وبگردی ...موقعهایی هم که دانلود دارم که نگو و نپرس ........شما اول از معایب بایت میگین و بعد از محاسنش ...همینطوری مشه که واقعا گیج شده ام ...اگه حداقل همین فروش ویژه ترافیک بایت بود اینهمه دردسر نمی کشیدیم...
    طبق اطلاع بنده، بزودی در دهه اول مهرماه، جشنواره فروش ویژه ترافیک با تخفیف 50% ای آغاز خواهد شد و می توانید به اندازه مصرف چندماه آینده خود خرید کنید. در ضمن منتظر هدیه ترافیک بایت به مناسبت یک رویداد مهم پیش رو باشید!

16. 4 کاربر از mheidarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

از کجا متوجه شدید؟
    خودشون اعلام کردن
    فقط کاشان؟

دوستان به نظر شما اگر بحث های این تاپیک به تاپیک زیر منتقل بشه بهتر نیست؟!!!
    و ادامه ی بحث رو از تاپیک زیر دنبال کنید!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهتر نیست؟

18. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

دوستان به نظر شما اگر بحث های این تاپیک به تاپیک زیر منتقل بشه بهتر نیست؟!!!
    و ادامه ی بحث رو از تاپیک زیر دنبال کنید!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهتر نیست؟
    خیر بهتر نیست!!!
    باید عرض کنم لزومی نداره! چرا که عملکرد بسیاری از ارائه کنندگان در کاشان و سطح استان متفاوته!
    Last edited by neopersia; 18-09-2013 at 21:47. دليل: لطفاً به تذکرها توجه کنید!

20. 4 کاربر از amirkhan_0o0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •