مریم خانوم دیدی چه بد بود از همه زیست می پرسید از من فیزیک بعد ما از دندون پزشکی چی می دونستیم که ازمون سوال تخصصی پرسیدن بعدشم نتیجش کی میاد؟
مریم خانوم دیدی چه بد بود از همه زیست می پرسید از من فیزیک بعد ما از دندون پزشکی چی می دونستیم که ازمون سوال تخصصی پرسیدن بعدشم نتیجش کی میاد؟
شما چقدر کمک مالی زدید ؟
من دیگه نمی دونستم چی بزنم . زدم بدون محدودیت .
بعدشم شما مطمعنید که هر منطقه یه سهمی داره .
اینا رتبه منطقه هست نشون میده منطقه بیشترین ظرفیت رو داره
البته از نظر رتبه کشوری هم بازم حساب کنیم منطقه بالاترین سهمیه رو داره
من سهمیه مناطق رو نمی دونم
ولی دانشگاه یزد پرسیدم گفتن حداقل باید 40 درصد قبولی ها پسر باشن به همین خاطر احتمال قبولی پسر نسبت به دخترها میره بالا چون تعداد دخترها تقریبا 2 برابر پسرهاست !!
آقا احسان فکر نکنم دانشگاه ما ۴۰٪پسر بپزیرن چون از هفتاد نفری که اومده بودند مصاحبه فقط بیست و شش نفر پسر بود . یعنی همه پسرا قبولن.
نه خوب بود.من که استاداشو خیلی دوست داشتم مخصوصا اون خانوم دکتری که خیلی مسن بودن................خداکنه قبول بشم خیلی دوست دارم یکی از دانشجوهاش باشم...........آزمون زبانو چطوری دادی؟؟نمرش تو قبولیمون تاثیرداره؟؟؟
نوشتم کمک مالی تاحد امکان.آره مطمعنم که هرمنطقه یه سهمیه ای داره.البته این سهمیه رو سازمان سنجش اعمال میکنه.راستی شما نپرسیدین دقیقا 2برابر ظرفیت اعلام می کنن یانه؟؟؟بابام میگفت از71نفر2نفرشون نیومده بودن یعنی شدیم69نفر
من که امیدی ندارم . مریم خانوم شرایط شما سخت تره آخه از هفتاد تا چهل و هفت تا دختر بودن بعد آزمون زبانش سخت بود .شما از هفتاد تا چند تا زدید ؟ بعد نمیدونید چند درصد پسر و چند درصد دختر میپذیرن ؟ بعد بالاترین رتبه ای که دیدید چند بود ؟
مریم خانوم چند نفر از منطقه 3 رو دیدید؟ من یه پسر از شهرکرد با رتبه 7000 و همون افشینو دیدم .
اون خانوم دکتره از بحث های تخصصی دندون می پرسید . من بد شانس نفر اول نشستم خیلی استرس داشتم . ولی بعد از من بقیه خودشونو آماده کردند . اون مرده آدم خیلی خوبی بود . از همه باحال ترم رییس دانشگاه بود .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)