جواد جان 64 بیتی با این سی پی یو فک کنم خوب جواب نده من 32 بیتی شو آپگرید کردم که فعلا مشکلی نداشته
جواد جان 64 بیتی با این سی پی یو فک کنم خوب جواب نده من 32 بیتی شو آپگرید کردم که فعلا مشکلی نداشته
سلام دوست عزیز. نگاه کن برای رم 2 گیگ همون ویندوز 32 بیت اگه بهتر نباشه مطمئن باش از 64 بیت هیچ کم و کاستی نداره. اما اگر بخوای رم رو ارتقا بدی باید 64 بیت نصب کنی.
اما من خودم یه رم 2 گیگ اضافه کردم و ویندوز 64 نصب کردم، در خرید یه رم دیگه اصلا شک نکن. برای منم KM و برخی از نرم افزار ها هنگ می کردن که الان کاملا رفع شده. همین طور برای بازی ها که حتما باید اضافه کنی. در کل عملکرد دستگاه رو خیلی خوب افزایش می ده.( این چیزی که عملا دارم تجربه می کنم! و الا برای من هم رم نه قدیما نه الان اصلا بیشتر از 60 درصد نمی شه!!!)
برای ارتقا رم باید یه رم دو گیگ DDR3 بخری. من حضورا از مسئول گارانتی پرسیدم گفت مدلش فرقی نمی کنه. ولی بچه ها توی همین تاپیک گفتن که اگه بتونی جفت مدل رم روی نت بوکت رو پیدا کنی بهتره!
قیمتش باید حدود 25 تا 35 باشه. خود شرکت گارانتی هم به صورت رایگان برات نصبش می کنه. حدود 20 دقیقه هم بیشتر طول نمی کشه.
حالا هرجور راحتی![]()
سلام دوست عزیز. مبارک باشه. سیستم خوبی خریدید. من که خودم راضیم
CPU با ویندوز 64 بیت سازگاره. اگه مشکلی باشه از جای دیگه است.
تائید میشه.زمانی که به 4 ارتقا بدید به طور محسوسی سرعتتون افزایش پیدا می کنه.
من رم رو 22 هزار خریدم![]()
دوستان برا کسی که این برنامه ها رو فکر کنم تو رشته ابیاری کشاورزی هستش و میخواد از این برنامه ها استفاده کنه این Asus 1015B خوبه ? Autocad land و HEC HMSبا با یکی کمک کنه خودم اخرهفته میام تهران دوستان ادرس ارزانترین محل های فروش رو کمکم کنید تا وقتم صرفه جویی شه
کسی نبود?
Last edited by mohsenlin; 15-02-2012 at 17:31.
عزيز من گفتم با رم ٢ ممكنه خوب كار نكنه ٦٤ بيت
البته خودمم تو فكر ٤ گيگ هستم و به نظرم از يه مارك باشه بهتر
چه ماركيو ٢٢ خريدي؟
سلام به همگی.
بچه ها من اون کدی که برای ارتقا استارتر به home premium بود را زدم ولی قبول نکرد و میگه باید کد دیگه ای وارد کنید.کد جدیدی هست که همین کار را بکنه؟
اصلا چطوری میشه رو اینا ویندوز ریخت؟اگر ویندوز را روی فلش بریزم چزور می تونم صفحه بوت را بالا بیارم؟ممنون میشم راهنمایی کنید.(مدل نت بوک 1015pw)
دوستان برا کسی که این برنامه ها رو فکر کنم تو رشته ابیاری کشاورزی هستش و میخواد از این برنامه ها استفاده کنه این Asus 1015B خوبه ? Autocad land و HEC HMS با با یکی کمک کنه خودم اخرهفته میام تهران دوستان ادرس ارزانترین محل های فروش رو کمکم کنید تا وقتم صرفه جویی شه بابا یکی جواب بده![]()
silicn powerو kingstone هردوشون به همین قیمت هستند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)