تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 103 اولاول ... 303637383940414243445090 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 1029

نام تاپيک: Hitman: Absolution

پروفشنال moh3en_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

بچه ها بازي اومده؟؟؟
    چطوريه؟
    من تبليش رو ديدم كفم بريد.
    الان بازي تو تهران هست واسه ايكس باكس؟؟
    كسي اگه گرفته اطلاع رساني كنه وضعيت بازار خيلي ناجوره...
    قرار بود آخر مهر بياد...
    30 آبان میاد

2. این کاربر از moh3en_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Turok-71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

این بازی هایی که گفتی در حد hitman نیستن شایدم گوتی نشه مثل این بازی های علکی

همه بازی ها یه طرف hitman جدا اون طرف ینی حتی gta و mafia که وقتی میان همه میخرن یجورایی در حد hitman نیستن حالا نمیدونم این جدیده چجوریه ولی کلا hitmam اون طرف .دیگه هم با این GOHY MOHY ها مقایسش نکن
    یعنی این پست نقطه به نقطش تو حلقم...

میگه TLOU و MGS:GZ در حد هیتمن نیستن....

بابا فن بازیه هم اطلاعات میخواد...
    +
    ببین! ببین! دوباره داری میزنی زیرش! قبلا گفتی این بازی اصلا نامزد هم نمیشه! الان داری قبول میکنی که نامزد میشه اما Goty نمیشه! یه کم دیگه کار میبری! به گمانم تا هفته آینده قبول کنی که Goty هم میشه!
    کدوم پستم فرمودم که نامزد نمیشه؟؟؟داداش حرفای منو برعکس متوجه میشی یا کلا برعکسن؟؟؟

اینجوری که شما و دوستان این بازیو هایپ میکنید اگه همون نامزد هم نشه که باعث خجالتی میشه...
    Last edited by Turok-71; 25-10-2012 at 01:23.

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

دوستان قبول دارين بحث يكم حالت طولاني به خودش گرفته و از روال عاديش خارج شده؟يكم وايسين ببينين چي ميشه ديگه....اين همه بحث نداره.....

+

بحث با اين پست البرز شروع شد كه گفت :

فکر نمیکنم از یک بازی متوسط پاشو فراتر بزاره!!!ولی کلا خوشم میاد ازش...
    .
    ولي تا حالا با نمره هايي كه اومده كاملا مشخصه حداقل متاي بازي از ٨٢....٨٣ اينا پايينتر نمياد و اين يعني بازي در حد متوسط نيست و يك بازي خيلي خوب طبقه بندي ميشه.....
    ولي احتمال اينكه goty بشه و حتي نامزد بشه زياد نيس......چون فكر نكنم بتونه در حد هيلو يا اساسين يا مس افكت و .... نظرات رو به خودش جلب كنه و به عنوان يه بازي خيلي خوب و شايد عالي(با پيش بيني متاي ٨٢ تا ٩٠ )به كار خودش پايان خواهد داد

در نهايت كافيه تا زمان رسيدن نمرات بازي انتظار كشيد و با ديدن نمرات اكثر سايتا ميشه جايگاه كلي بازي رو فهميد

.
    Last edited by halflife g; 24-10-2012 at 23:52.

5. 2 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ben_2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

یعنی این پست نقطه به نقطش تو حلقم...

میگه TLOU و MGS:GZ در حد هیتمن نیستن....

بابا فن بازیه هم اطلاعات میخواد...
    +

the last of us وMGS:GZ شبیهش ریختته تو بازار وMGSنسقه الکی زیاد داده بیرون خز شده ولی hitman خاصه نیازی نداره حتی جدید بده بیرون تا blood money همرو میخوره
    جدیدشم که نیومده بازی نکردیم هنوز نمیشه نظر داد الان گرفتی غزییرو؟
    ا
    Last edited by ben_2000; 25-10-2012 at 01:57.

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

the last of us وMGS:GZ شبیهش ریختته تو بازار وMGSنسقه الکی زیاد داده بیرون خز شده ولی hitman خاصه نیازی نداره حتی جدید بده بیرون تا blood money همرو میخوره
    جدیدشم که نیومده بازی نکردیم هنوز نمیشه نظر داد الان گرفتی غزییرو؟
    آخه The Last of Us و متال گیر مخصوصا متال گیر بازی واقعا عالی ای هستن و هیتمن نه از نظر جوایز ( فک نکنم تا حالا داشته باشه) و از نظر میانگین نمرات نمی تونه حرفی جلوش داشته باشه. اون لست او آس هم که هنوز نیومده و من خودم با این چیزی که گفتن بازی مثه اون ندیدم که اینقدر غنی باشه تو سبک خودش.
    +
    درسته هیتمن بازی محبوب شماست ولی نباید به بازی های دیگه حمله کرد چون باز قضیه پیچیده تر میشه ..
    +
    خلاصه همونطور که مراد گفت بهتره این بحث تموم شه تا بیخ پیدا نکرده..

ممنون

8. 8 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

آخه The Last of Us و متال گیر مخصوصا متال گیر بازی واقعا عالی ای هستن و هیتمن نه از نظر جوایز ( فک نکنم تا حالا داشته باشه) و از نظر میانگین نمرات نمی تونه حرفی جلوش داشته باشه. اون لست او آس هم که هنوز نیومده و من خودم با این چیزی که گفتن بازی مثه اون ندیدم که اینقدر غنی باشه تو سبک خودش.
    +
    درسته هیتمن بازی محبوب شماست ولی نباید به بازی های دیگه حمله کرد چون باز قضیه پیچیده تر میشه ..
    +
    خلاصه همونطور که مراد گفت بهتره این بحث تموم شه تا بیخ پیدا نکرده..

ممنون
    hitman بازی محبوب من نیست خیلی دوست دارم اما اگه میخاستم نظرمو بگم silent hill رو میگفتم که خیلی ها دوست ندارن. hitman رو کلی گفتم بازی خوبیه و با کل بازی هایه دیگه فرق داره کاملا و واقعا از اون دوتای دیگه خیلی بیشتر روش کار شده من خودم MGS رو خیلی دوست دآرم مخصوصا snake eater و the last of us هم فک کنم خوشم بیاد ولی قبول کنین hitman خیلی خاص تره وبشتر روش کار شده تا الان.

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

hitman بازی محبوب من نیست خیلی دوست دارم اما اگه میخاستم نظرمو بگم silent hill رو میگفتم که خیلی ها دوست ندارن. hitman رو کلی گفتم بازی خوبیه و با کل بازی هایه دیگه فرق داره کاملا و واقعا از اون دوتای دیگه خیلی بیشتر روش کار شده من خودم MGS رو خیلی دوست دآرم مخصوصا snake eater و the last of us هم فک کنم خوشم بیاد ولی قبول کنین hitman خیلی خاص تره وبشتر روش کار شده تا الان.
    عزیز این سلیقه هست یکی میگه هیتمن خاص هست یکی هم میگه tlou .... این عنوان شماره جدیدش هنوز منتشر نشده نقد های زیادی هم نیومده ازش ( با اینکه نمرات بالایی میگیره! ) ولی اینکه بگیم خاص تره یا شاهکار تر از بقیه هست مربوطه به سلیقه ما که از چی بیشتر خوشمون بیاد! پس لطفا نظرات خودمون رو به عنوان نظر همه قرار ندیم چون همه نمیگن هیتمن بازی بزرگیه! (اینم مربوط میشه به سلیقه ).

تو پست قبلیتون اشاره کردین که دو ای پی شاخ خز هستن و شبیهش هم ریخته تو بازار واقعا ممنون از اینکه اشاره کردین!
    +
    هیتمن بازی بزرگیه, من خودم چالش های این بازی رو خوشم میاد و اینم گفتم این بازی از نظر گیم پلی تو سبک مخفی کاری کاملترین هست ( از نظر من ) ولی هیچ موقع این موارد دلیل برتری نمیشه که به بازی های دیگه ربط بدیم و بگیم بقیه چرت و خز میشن! هیتمن بازی بزرگی هست و طرفدار هم زیاد داره... ولی هیچ موقع اونو با عناوین بزرگی مثل tlou یا mgs که طرفدار هم زیاد داره, مثل هیتمن مقایسه نکنیم!
    Last edited by Killzone2; 25-10-2012 at 20:04.

11. 5 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

عزیز این سلیقه هست یکی میگه هیتمن خاص هست یکی هم میگه tlou .... این عنوان شماره جدیدش هنوز منتشر نشده نقد های زیادی هم نیومده ازش ( با اینکه نمرات بالایی میگیره! ) ولی اینکه بگیم خاص تره یا شاهکار تر از بقیه هست مربوطه به سلیقه ما که از چی بیشتر خوشمون بیاد! پس لطفا نظرات خودمون رو به عنوان نظر همه قرار ندیم چون همه نمیگن هیتمن بازی بزرگیه! (اینم مربوط میشه به سلیقه ).

تو پست قبلیتون اشاره کردین که دو ای پی شاخ خز هستن و شبیهش هم ریخته تو بازار واقعا ممنون از اینکه اشاره کردین!
    +
    هیتمن بازی بزرگیه, من خودم چالش های این بازی رو خوشم میاد و اینم گفتم این بازی از نظر گیم پلی تو سبک مخفی کاری کاملترین هست ( از نظر من ) ولی هیچ موقع این موارد دلیل برتری نمیشه که به بازی های دیگه ربط بدیم و بگیم بقیه چرت و خز میشن! هیتمن بازی بزرگی هست و طرفدار هم زیاد داره... ولی هیچ موقع اونو با عناوین بزرگی مثل tlou یا mgs که طرفدار هم زیاد داره, مثل هیتمن مقایسه نکنیم!
    دوست عزیز من طرفدار این بازی نیستم ونگفتم بهتره من گفتم از لحاظ جزییات hitman خیلی بیشتره وکار رو گرافیکش بیشتر شده و خییلی بیشتر از MGS روش کار شده این سلیقه نیست ثابت شدنییه

و همشم در مورد نسقه های قبل بود من چیزی که هنوز بازی نکردمو روش نظر نمیدم مثل بضیها

،the last of us که اصلا نمیرسه به پای هیتمن trailer هاشو نگا میکنین کف میکنین .وقتی تمومش کنین فراموش میشه
    Last edited by ben_2000; 26-10-2012 at 01:46.

آخر فروم باز Turok-71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

نسخه اول از این بازیها که یه بازی متوسط بیش نبود و از خاطره ها رفت...
    گیم اسپات بهش نمره ی 5.2 رو داد و IGN میگه که گیم پلی بازی آزار دهنده و خسته کنندس!!!

پس این سری بازیها اونجور که تو سر و کله ما میزنی مالی نیستش...

سری بازی های هیتمن بهترینش همون بلاد مانی و نسخه دوم هست که کل زور حسن کچل به 85 تا رسیده.(آااخی)آرزوی سازنده هاشه که بتونن روزی متای 90 کسب کنن...

آمممماااا سری بازی های فخیمه ی متال گیر:

متال گیر 2: 96
    متال 3: 91
    متال 4: 94
    جوایز این سری بازی میتونه کل ساختمون شرکت IO رو پر کنه...قلمای منتقدا زیر این بازی له میشه....
    هربازی واسه اینا شاخ بشه زیرش توله میده...قلاده دست هیدئوئه...

The Last of Us با یه تریلر از گیم پلی کل مخارو گیریس لازم کرد...

هیتمن تو پیچ و خم روده ی متال گیر گم میشه...اگه به تیک تیک ساعت دقت کنی میگه: متال...گیر...گیر...متال
    +
    پست گنگ نمیدم که بعدش بگم آره من گنده گیمرم...جمله سازی مال دیکته جات کلاس اوله...

مودت چیه؟ چرا تو قصه ها میپری؟ دلایلتو بگو...

محتوای مخفی: lol 

14. 4 کاربر از Turok-71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

نسخه اول از این بازیها که یه بازی متوسط بیش نبود و از خاطره ها رفت...
    گیم اسپات بهش نمره ی 5.2 رو داد و IGN میگه که گیم پلی بازی آزار دهنده و خسته کنندس!!!

پس این سری بازیها اونجور که تو سر و کله ما میزنی مالی نیستش...

سری بازی های هیتمن بهترینش همون بلاد مانی و نسخه دوم هست که کل زور حسن کچل به 85 تا رسیده.(آااخی)آرزوی سازنده هاشه که بتونن روزی متای 90 کسب کنن...

آمممماااا سری بازی های فخیمه ی متال گیر:

متال گیر 2: 96
    متال 3: 91
    متال 4: 94
    جوایز این سری بازی میتونه کل ساختمون شرکت IO رو پر کنه...قلمای منتقدا زیر این بازی له میشه....
    هربازی واسه اینا شاخ بشه زیرش توله میده...قلاده دست هیدئوئه...

The Last of Us با یه تریلر از گیم پلی کل مخارو گیریس لازم کرد...

هیتمن تو پیچ و خم روده ی متال گیر گم میشه...اگه به تیک تیک ساعت دقت کنی میگه: متال...گیر...گیر...متال
    +
    پست گنگ نمیدم که بعدش بگم آره من گنده گیمرم...جمله سازی مال دیکته جات کلاس اوله...

مودت چیه؟ چرا تو قصه ها میپری؟ دلایلتو بگو...
    خدایی پستات خیلی باحاله ادبیاتشو اینا !

اینو قبول دارم هیتمن اوجش Blood Money بود ،ولی Absolution هم خیلی عالی ب نظر میاد فک کنم متای 90 رو بزنه !

درضمن یو هم زیادی غلو میکنی ،هیتمن رو دس کم نگیر

دوست عزیز من طرفدار این بازی نیستم ونگفتم بهتره من گفتم از لحاظ جزییات hitman خیلی بیشتره وکار رو گرافیکش بیشتر شده و خییلی بیشتر از MGS روش کار شده این سلیقه نیست ثابت شدنییه

و همشم در مورد نسقه های قبل بود من چیزی که هنوز بازی نکردمو روش نظر نمیدم مثل بضیها

،the last of us که اصلا نمیرسه به پای هیتمن trailer هاشو نگا میکنین کف میکنین .وقتی تمومش کنین فراموش میشه
    نه ببینید TLOS سازندش نشون میده ک کیه ! ND همون سری Crash اش کافیه برای خفن بودنش !
    مقایسه این دو تا اصن درس نیس ،ولی بازم میگم Naughty کجا Square کجا ! موفقیت TLOS بدون دیدن حتی یک تریلر هم معلوم بود چون سازندش تاحالا هر چی داده شاخ بوده !
    MGS هم کوجیما ! اولین گیمی که از IGN و Gamespot نمره کامل 10 رو گرفته!

Hitman.A هم امیدوارم متای 90 و بزنه و به رقابت با ACIII و Halo4 وME3 برا Goty بره !
    Last edited by mjorh; 26-10-2012 at 10:01.

16. 3 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •