واقعا چلسی خیلی بد شانسه !!! ولی با این وجود فصل پیش دو تا جام گرفتیم .![]()
واقعا چلسی خیلی بد شانسه !!! ولی با این وجود فصل پیش دو تا جام گرفتیم .![]()
رئال امسال همه چي داره جز يه مربي و يه هافبك وسط .
خودتون بازي با سويا رو ...............
واقعا بازيكن محبوب من خودكشي كرد از دست اين لج بازي هاي اوايل فصل كاپلو
برای هافبک وسط که اشنایدر اومده
ولی من میگم مربی خوبی هست حالا ببینید
البته به شرطی که رائول رو تو ترکیب نذاره
یا حق
شانس اینه دیگه.......
اون از پارسال و این هم از امسال
البته مورینیو یه چیزی رو راست گفته :" اگر اول فصل مصدوم داشته باشیم بهتر از اینه که وسط فصل در اوج رقابت ها
مصدوم داشته باشیم"
یا حق
خوب یه بازیکنشون مصدوم شده دنیا که به آخر نرسیده که..........
پس ما چی بگیم که همه بازیکنامون مصدومن..
اسین .شوچنکو. جان تری . بالاک و........
یا حق
......
رائول ديگه مربي بشه بهتره
البرز نيوز
تنها يك هفته از كمرنگ شدن رسوايي اخلاقي مرد فرانسوي بارسلونا ميگذرد؛ اما گويا دست بردار حاشيهنشيني نيست.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از اسپورت كاتالونيا، تيري هانري، بازيكن فرانسوي بارسلونا كه به تازگي در حال رهايي از كمند رسوايي اخلاقي بود، بار ديگر به دام خبرنگاران و عكاسان دردسرساز اسپانيايي شد.
جشن تولد 30 سالگي هانري در منزل مسكوني وي با حضور بيشتر بازيكنان، دوستان صميمي و چند بازيگر هاليودي، به خوشي تمام ميشد كه ارسال يك هديه عجيب وي را به چالشي ديگر كشاند؛ هديهاي متشكل از يك آلبوم تصويري رسواكننده براي تيتي گل و نامههايي كه متن آنها هنوز فاش نشده است.
هانري در آستانه لاليگا است و اگر همينطور به خبرنگاران اروپايي سوژه اول هديه بدهد، به شدت دچار دردسر خواهد شد؛ به خصوص اينكه هواداران طاقت مطالعه چنين اخباري را آنهم با بزرگنمايي روزنامههاي مادريدي ندارند
مارکو ماتراتزی مدافع تیم ملی ایتالیا سرانجام اعتراف کرد که در دیدار نهایی رقابت های جام جهانی با بی احترامی به خواهر زیدان، این بازیکن را تحریک کرده و موجبات اخراجش را فراهم آورده است.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سی ان ان، زیدان در دیدار نهایی جام جهانی 2006 پس از اینکه با ضربه سر به سینه ماتراتزی کوبید از سوی هوراسیو الیزوندو داور آرژانتینی دیدار از زمین مسابقه اخراج شد. مدافع تیم ملی ایتالیا در مصاحبه اخیر خود با مجله ایتالیایی "تی وی سوریسی ا کانزونی " گفت که به خواهر زیدان دشنام داده هرچند که وی پس از آن در مصاحبه با " آنسا" گفت این موضوع بخشی از مصاحبه او نبوده است.
در ادامه این گزارش به نقل از ماتراتزی آمده است: آنها پیشاپیش این موضوع را از صفحه 21 خودنوشت نامه من برداشته اند. البته من روز 30 اوت (8 شهریور) در مراسم رونمایی کتابم که در میلان برگزار می شود به تفصیل در خصوص آن صحبت خواهم کرد.
هر چند ماتراتزی پس از این دیدار از زیدان عذرخواهی کرده بود اما دو بازی محروم شد. ریموند دومنک سرمربی تیم ملی فرانسه بتازگی در مصاحبه ای ، عمل ماتراتزی که به اخراج زیدان انجامید را تحسین کرده است.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)