مس 3 بر 1 هما را شکست داد
بله
خير
همون بهتر معنی نداره هميه تيما از تهران باشن
کاشکی بجايه پيکانم همون پيگاه ميومد
من هم موافقم کم کم لیگ بر تر داره میشه لیگ تهرانی هانوشته شده توسط mi8236
آره به نظره من در حقه شرستانيها ضلم ميشه
دادكان يكي از افتخارات زندگي خود را بركناري توسط علي آبادي خواند .
پس از عزل دادكان از سوي شوراي معاونين سازمان تربيت بدني ، وي گفت : من چند افتخار در زندگي ورزشي خود دارم از جمله اينكه از آقاي خاتمي نشان افتخار گرفتم ، تيم ملي را به جام جهاني بردم ، در دوران دولت نهم بركنار شدم .
از ديگر افتخارات جناب دادكان كه فراموش كرده اند آنها را نيز نام ببرند ، ايجاد هزينه ماهيانه 600 ميليون ريال براي اجاره محل سكونت ، دستمزد ، هزينه هاي مترجم و راننده برانكو مي باشد .
از ديگر افتخارات رئيس معزول فدراسيون فوتبال اعطاي امتيازات ويژه به برخي حاميان خود مي باشد كه در اين راستا مسئول يكي از سايت هاي سياسي مدعي خبرگزاري و دبير سرويس ورزشي يكي از خبرگزاري ها از فدراسيون بليط مجاني بازي هاي جام جهاني را دريافت كردند و سپس اين بليط ها را در بازار سياه به فروش رسانده و براي تفريح به هلند و سوئد رفته اند و هيچ يك از مسابقات را تماشا نكرده اند .
در عوض با خبرنگاران مستقل و منتقد عملكرد فدراسيون فوتبال ايران در آلمان بد رفتاري هاي زيادي صورت گرفته است .
بنا بر اين گزارش خبرنگاران مستقل و منتقد جناب دادكان از حضور در تمرينات تيم ملي منع شده و بي نظمي هايي نيز در برنامه هاي آنها ايجاد شده و حتي حق الزحمه آنها پرداخت نشده است .
شايان ذكر است محمد دادكان رئيس سابق فدراسيون فوتبال كه پس از نتايج ضعيف تيم ملي شديداً مورد غضب مردم ايران قرار گرفته است در سالهاي گذشته از سوي مافياي ورزش و در راستاي اهداف سياسي آنها به رياست فدراسيون فوتبال رسيد و شديداً مورد حمايت آنها قرار گرفت .
اضافه مي شود در روز پرواز تيم ملي براي شركت در جام جهاني كه جشني نيز براي ملي پوشان ترتيب داده شده بود ، وقتي آقاي دادكان متوجه حضور برخي از وزراء و معاونين و نمايندگان مجلس براي خداحافظي با بازيكنان تيم ملي مي شود ، دستور سوار شدن بازيكنان به اتوبوس را صادر و حتي برخي بازيكنان را با تهديد و فشار سوار اتوبوس مي كند !!
نشریه ورزشی کیکر چاپ المان نوشت:فدراسیون فوتبال ایران مذاکرات خود را با فلیپ تروسیه مربی فرانسوی برای سپردن رهبری تیم ملی ایران به وی اغاز کرده است.
فلیپ تروسیه مسلمان سابقه مربیگری ژاپن ساحل عاج بورکینافاسو قطر نیجریه افریقای جنوبی وتیم دسته اولی المپیک مارسی فرانسه را در کارنامه دارد.
در اين تاپيك قص دارم آدرسي را به شما معرفي كنم كه ميتوانيد از آخرين تغييرات جدول ليگ برتر فوتبال را مشاهده
كنيد .
سايت رسمي فوتبال فيفا :
جهت مشاهده جدول ليگ برتر فوتبال : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جهت ديدن نتايج بازي ها : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر هم سوالي داشتيد ميتوانيد مطرح كنيد .
با تشكر
Ship Storm
![]()
![]()
![]()
جام جم:فوتباليست جوان وقتي به دعوت دختري که با او در ارتباط بود وارد يک خانه شد ، از سوي 2 دختر ديگر مورد حمله قرار گرفت و اموالش به سرقت رفت. رضا جعفري ، معاون دادستان با اعلام اين خبر به خبرنگار ما گفت : جواني که بازيکن يکي از باشگاه هاي فوتبال در تهران است با مراجعه به دادسراي جنايي عنوان کرد ، از چندي پيش با دختري در ارتباط بودم و هنگامي که قصد ازدواج با اين دختر را داشتم والدينم بشدت با من مخالفت کردند به طوري که در ادامه اين مخالفت ها و شرايطي که در خانه به وجود آمده بود با اين دختر قطع ارتباط کردم. جوان شاکي افزود: پس از چند روز که از اين ماجرا گذشته بود ، اين دختر به من مراجعه و از من خواست تا به اتفاق او به خانه اش رفته و موضوع قطع ارتباط را با نامادري و بستگانش مطرح کند زيرا وي از سوي آنها مورد بازخواست قرار گرفته است. معاون دادستان افزود: پس از اين درخواست ، جوان فوتباليست واردخانه اين دختر شد و دقايقي پس از ورود از سوي 2 دختر به نامهاي حديثه و غزال با اسپري اشک آور مورد حمله قرار گرفته و اين دو 2 دختر پس از ضرب و جرح وي پول او را به سرقت برده و متواري شده اند. آغاز تحقيقات معاون دادسراي جنايي افزود: پس از شکايت جوان فوتباليست معلوم شد ، وي پيش از اين با شکايت حديثه و غزال يعني دختراني که به او حمله کرده اند ، به اتهام آدم ربايي در شعبه سوم دادياري دادسراي جنايي دستگير و مدتي در بازداشت به سر برده است. جعفري تصريح کرد: در حال حاضر ادعاي جوان فوتباليست با توجه به پرونده اي که پيش از اين از سوي حديثه و غزال عليه او در دادسراي جنايي تشکيل شده است ، مورد تحقيق و بررسي پليس آگاهي قرار دارد.
هی میگم نرید خونه دختر بیاریدش خونه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)