تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 42 اولاول ... 3036373839404142 آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 417

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Liverpool F.C | قرمزهای آنفیلد

پروفشنال arash volvo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    ما زندگی نمی کنیم نفس می کشیم

پيش فرض گواردیولا پیشنهاد لیورپول را رد کرد

گواردیولا و عدم تمایل برای هدایت لیورپول

سایت گل- پپ گواردیولا، سرمربی بارسا، که در پایان فصل و با انجام دیدار فینال کوپا دل ری از این باشگاه جدا خواهد شد، قصد ندارد جانشین کنی دالگلیش در آنفیلد شود.

گواردیولا چند هفته قبل اعلام کرد که در پایان فصل به دوران حضورش در نوکمپ پایان خواهد داد و قصد دارد برای یک فصل به استراحت بپردازد.

از سوی دیگر مدیران لیورپول که چند روز قبل کنی دالگلیش را از کار برکنار کردند، به دنبال به خدمت گرفتن یک مربی جدید هستند و براساس گزارش ها، 12 گزینه مختلف در فهرست آنها دیده می شود
    .
    براساس گزارش بخش بین المللی سایت گل، برندان راجرز، سرمربی سوانسی، اولین مربی ای بود که پیشنهاد مدیران لیورپول برای برعهده گرفتن هدایت این تیم را رد کرد.

در حال حاضر از روبرتو مارتینس به عنوان جدی ترین گزینه هدایت قرمزها نام برده می شود. این مربی اسپانیایی در رقابت های این فصل نتایج خوبی با ویگان کسب کرد و توانست بار دیگر این باشگاه را در لیگ برتر حفظ کند.

آندره ویلاس بواس، فابیو کاپلو، دیدیه دشام و یورگن کلوپ دیگر نام هایی هستند که در اطراف باشگاه لیورپول به گوش می رسد.

همچنین گفته می شود ممکن است رافا بنیتس، مربی سابق قرمزها، که در سال 2010 از این باشگاه جدا شد و دوران کوتاه و ناموفقی در اینتر داشت، بار دیگر به آنفیلد بازگردد.

2. 3 کاربر از arash volvo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض بواس: اميدي به سرمربيگري در ليورپول ندارم!

ورزش۳: مربي اسبق تيم فوتبال چلسي اعتراف کرد که احساس مي کند عنوان مربيگري در ليورپول را به وي واگذار نخواهند کرد. اين سرمربي پرتغالي در اوايل ماه گذشته صحبت هاي زيادي را براي جانشيني کني دالگليش با ليورپول انجام داد. وي در اين رابطه گفت: من فکر نمي کنم ديگر شانس بدست آوردن اين سمت را داشته باشم آنها به دنبال مربيان بسيار بزرگي رفته اند و تجربه ي من در چلسي نيز خيلي موفقيت آميز نبوده است کارنامه ي آنچنان درخشاني نيز در دست ندارم، البته در مقايسه با گزينه هاي جديد اين تيم مي گويم، من بسيار دوست داشتم به اين سمت دست پيدا کنم، اما نشد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض راجرز سرمربي ليورپول شد

ورزش۳: براساس گزارش ها، برندان راجرز با قراردادي سه ساله هدايت تيم ليورپول را برعهده گرفت. به نقل از سايت گل، اين مربي ايرلندي که سال گذشته سوانسي را به رقابتهاي ليگ برتر رساند، در اين فصل هم با اين تيم نتايج بسيار خوبي گرفت و در چند روز اخير با پشت سر گذاشتن روبرتو مارتينس، به گزينه اول هدايت ليورپول تبديل شد. مديران ليورپول با اين مربي 39 ساله که زماني هدايت تيم جوانان چلسي را برعهده داشت، قراردادي سه ساله به ارزش 5 ميليون پوند امضا کردند. ليورپولي ها در اين فصل به فينال دو جام حذفي و اتحاديه رسيدند اما نتايج ضعيف شان در ليگ برتر و قرار گرفتن در مکان هشتم، منجر به اخراج کني دالگليش شد.

5. 7 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

خوب دوستان برندن راجرز مربی فعلی سوئنزی به لیورپول اومد
    چون از دید خیلی از ماها ناشناخته است، یکم دربارش توضیح بدم:

این مربی 39 ساله ایرلندی، در دو سال اخیر مربی Sweansee بود که تونست تیم رو از لیگ Championship به لیگ برتر بیاره و در اولین فصل حضورش در لیگ برتر در رتبه 11 ام لیگ رو تموم کنه.

برندن راجرز در تیم Reading مربی تیم جوانان بود که به درخواست خوزه مورینیو به چلسی اومد و مسئول مربی تیم جوانان در سال 2004 شد. در سال 2006 به عنوان مربی تیم رزرو ها ارتقا یافت و تا سال 2008 کمی بعد از جدایی مورینیو از چلسی به تیم های واتفورد و ردینگ رفت.

در سال 2009 ، به عوان مربی تیم سوئنزی انتخاب شد و در همان سال تنها با خرید یک بازیکن نیم میلیون پوندی توانست سوئنزی را در لیگ Championship سوم و در مسابقات پلی آف به لیگ برتر برساند. این اولین بار در تاریخ یک باشگاه ولزی بود که توانستند به لیگ برتر برسند.

در لیگ برتر امسال، سوئنزی کمتر از 6 میلیون پوند بازیکن جدید به تیم اضافه کرد. در ابتدای لیگ سوئنزی به عنوان بیشترین شانس برای سقوط دوباره پیش بینی می شد و در نهایت در رتبه 11 ام جدول فصل رو به پایان رسوند و فقط 5 امتیاز کمتر از لیورپول خودمون بدست آورد

سبک بازی تیم های راجرز کاملا الگو گرفته از بازی بارسلوناست و خودش رو شاگرد مکتب کرایف در بارسا می دونه و در دوران مربیگری ون گال همیشه برای بازیهای بارسا به نیوکمپ می رفت. سبک بازی سوئنزی هم دقیقا همان 3-3-4 الگو گرفته از بازی بارساست.

چند نکته جالب:

در این فصل بازیهای لیگ برتر، Ashley Williams بازیکن سوئنزی با نزدیک 2500 پاس، بیشترین تعداد پاس در لیگ برتر رو داشت. Rangel بازیکن دیگه سوئنزی هم با نزدیک 2200 رتبه پنجم بیشترین تعداد پاس را داشت..

سوئنزی امسال 43 گل به ثمر رسوند، دقیقا مساوی با لیورپول.

سوئنزی امسال با نزدیک 17,000 پاس صحیح، بیشترین تعداد پاس صحیح در لیگ برتر رو داشت.

سوئنزی با 85.2 درصد پاس صحیح، ششمین درصد پاس صحیح در بین کلیه باشگاه های اروپا رو داشت.

سوئنزی با بیشتر از 20 هزار پاس، و متوسط بیشتر از 520 پاس در هر مسابقه بعد از بارسا دومین تیم اروپا از نظر تعداد پاس بود.

به نظر من باید منتظر یک سبک بازی بسیار بسیار متفاوت از لیورپول باشیم. چیزی متفاوت از بازیهای چندین سال گذشته.

7. 10 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

تو ظاهر امر قطعا راجرز جانشین جالبی برای دالگلیش نیست، ولی کلا سالهاست که فوتبال اروپا ضرر نکرده از اعتماد به مربیان جوون. پپ و مو که نمونه های برجستش هست. یا آلگری، دی متئو و حتی استراماچیونی. به نظرم لیورپول با اعتماد به راجرز، میتونه نتایج مثبتی رو بگیره البته اگه فصل نقل و انتقالات خوب کار کنن. به شخصه با وجود عدم علاقم (اگه نگم تنفر!!) از لیورپول، ترجیح میدم لیورپول رو به جای سیتی در بین 4 تیم برتر انگلیس ببینم.

9. 4 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

تو ظاهر امر قطعا راجرز جانشین جالبی برای دالگلیش نیست، ولی کلا سالهاست که فوتبال اروپا ضرر نکرده از اعتماد به مربیان جوون. پپ و مو که نمونه های برجستش هست. یا آلگری، دی متئو و حتی استراماچیونی. به نظرم لیورپول با اعتماد به راجرز، میتونه نتایج مثبتی رو بگیره البته اگه فصل نقل و انتقالات خوب کار کنن. به شخصه با وجود عدم علاقم (اگه نگم تنفر!!) از لیورپول، ترجیح میدم لیورپول رو به جای سیتی در بین 4 تیم برتر انگلیس ببینم.
    دقیقا همینطوره. اکثر هوادارها منتظر یه مربی مطرح و معروف بودن.

من بیشتر از اسم مربی فکر می کنم این تغییر سبک فوتبال می تونه برای لیورپول خیلی مفید باشه.. بازیکن هایی که قبلا اذیت می شدن الان خودشون رو می تونن بهتر نشون بده. این سبک قبلی رو مربی های مختلف تست کرده بودن و یه جورایی بازیهای لیورپول خیلی تکراری و قابل حدس زدن شده بود. این سبک جدید می تونه اون روحیه لازم رو به تیم برگردونه.

با این صحبت هم درباره سیتی موافقم من هم ترجیح می دم چلسی، منچستر، آرسنال یا تاتنهام بین 4 تیم باشن و سیتی نباشه..

11. 4 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض تمايل آکوئيلاني براي ديدار با سرمربي جديد!

ورزش۳: آلبرتو آکوئيلاني در نظر دارد تا پس از تصميم ميلان مبني بر عدم خريد او به آنفيلد بازگردد. آلبرتو آکوئيلاني بيش از آنکه مربي جديد ليورپولي ها رسما اعلام شود ,تاکيد کرد که پس از انتخاب براندان راجرز در رابطه با آينده خود تصميم خواهد گرفت. از سوي ديگر,حال باشگاه ليورپول انگليس خبر انتخاب سرمربي جديد خود ,راجرز را رسما تاييد کرد و حال به نظر مي رسد قدم بعدي سران آنفيلد ، تصميم گيري در رابطه با آينده مبهم اين هافبک 27 ساله ايتاليايي است. ستاره سابق باشگاه رم در مصاحبه با گتزتادلوسپورت گفت : "بايد ديد که آيا چيزي براي رضايت دو طرف وجود دارد,چرا که براي توافق ، رضايت لازم و ضروري است. من در انتظار تصميم ليورپول مبني بر انتخاب سرمربي جديدشان هستم و سپس در نظر دارم تا ملاقاتي را با سران آنفيلد و سرمربي جديد ليورپول ترتيب دهم تا از برنامه هاي آنها آگاه شوم.تنها کاري که من مي خواهم ,گرفتن يک تصميم درست است.براي من اين بسيار مهم است که در باشگاه داراي سهم و جايگاهي باشم تا بتوانم به صورت منظم و خوب به بازي کردن ادامه دهم." آکوئيلاني در سال 2009 از باشگاه رم به ليورپول پيوست اما او با مشکل مصدوميت در آنفيلد مواجه شد سپس بار ديگر به صورت قرضي به ايتاليا بازگشت؛ اما باشگاه يوونتوس که فصل را در جايگاه 7ام سري آ به پايان رساند تصميم گرفت تا با جذب آندرا پيرلو آکوئيلاني را به آنفيلد بازگرداند ؛اما اين هافبک 27 ساله ايتاليايي که تمايلي براي بازگشت به انگلستان نداشت اين بار باز به صورت قرضي راهي ايتاليا و ميلان شد که در نهايت با توجه به عدم کسب رضايت ماکس آلگري به نظر مي رسد به آنفيلد بازمي گردد.

13. 2 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

خب دوستان راجرز هم رسما معرفی شد و در همین ابتدا به نظر می رسه قصد داره چهار بازیکن رو از تیم قبلیش سوئنزی به لیورپول بیاره. البته این ها فعلا در حد شایعه است.

Gylfi Sigurðsson

بازیکن 22 ساله ایسلندی در ژانویه 2012 به سوئنزی آمد و در 18 بازی، 7 گل زد و 4 پاس گل داد و بهترین بازیکن نیم فصل دوم تیم بود. قبل از سوئنزی در تیم هافنهایم بود و در سال 2011 به عنوان بازیکن سال این تیم شناخته شد، قبلش در ردینگ بود و در سال 2010 به عنوان بازیکن سال ردینگ شناخته شد.

قیمت: حدود 10 میلیون پوند

Scott Sinclair

بازیکن 23 ساله انگلیسی که در آکادمی چلسی بوده و در دوره های اسکولاری و گاس هیدینگ بهش فرصت داده شد ولی نتونست خودش رو به طرح اول تیم برسونه. بعد از دوره های قرضی در تیم های مختلف سال 2010 به سوئنزی رفت و اونجا تونست بسیار خوب جا بیفته و در 80 بازی لیگ 27 گل به ثمر رسونده.

قیمت: 5 میلیون پوند

Ashley Williams

بازیکن 27 ساله ولزی که رکورد دار تعداد پاس در فصل قبل لیگ برتر هم بود. بازیکنی است که تا حالا مصدومیت جدی نداشته و در چند فصل قبل در تمامی بازیهای تیم هاش حاضر بوده. مدافع خوبی است و با توجه به سن و سال کرگر ه نظر گزینه مورد اعتمادی برای بکآپ اگر/اسکرتل به حساب میاد.

قیمت: 7 میلیون پوند

Joe Allen

بازیکن 22 ساله ولزی که به در نقش هافبک خلاق مرکزی بازی می کنه (مثل چارلی آدام) و بازیکن خوبی است. احتمال اومدن این بازیکن از بقیه بیشتره. این بازیکن از نظر درصد پاس صحیح، نفر ششم در کل اروپا بود.

قیمت: 9 میلیون پوند

به نظر من هیچ کدوم از این چهار تا بازیکن هایی نیستن که بتونن در تیم تغییر مهمی ایجاد کنن، ولی بازیکن های موثری هستن به خصوص برای نیمکت و استراحت دادن به اصلی ها. همگی که نمیان و احتمال یک یا دو نفر از اینها بیان، که فکر می کنم در کل برای تیم مفید باشه.

15. 5 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

به عنوان طرفدار چلسی ، به شخصه ترجیح میدم بیگ فور همون بیگ فور سابق باشه، واقعا ناراحت میشم وقتی میبینم اینقدر این تیم ضعیف شده
    یه فصل پر امید رو براتون آرزو دارم و امیدوارم شاهد بازی های زیبایی از تیم های محبوبمون باشیم

17. 2 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

خب اولین تغییر در تیم شکل گرفت.

درک کویت 32 ساله به تیم فنرباغچه استانبول رفت. من این تغییر رو مثبت می بینم.

کویت در شش فصلی که در لیورپول بود 200 بازی در لیگ کرد و 51 گل به ثمر رسوند. کویت در فصل پیش 34 بازی در لیگ برتر کرد (در خیلی ها به عنوان ذخیره) و 2 گل زد. مبلغ ترنسفر هنوز اعلام نشده و کویت در فصل آینده در هر فصل 2.5 میلیون یورو دستمزد خواهد گرفت (کمتر از دستمزد ناخالص فعلیش در لیورپول).

19. 2 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •