بازم به معرفت شما که برعکس خیلی از طرفدارهای منچستر ما رو تحقیر نکردید.
منم دلم برای اون زمانی که آرسنال و منچستر با هم رقابت میکردن تنگ شده.
موفق باشی
بازم به معرفت شما که برعکس خیلی از طرفدارهای منچستر ما رو تحقیر نکردید.
منم دلم برای اون زمانی که آرسنال و منچستر با هم رقابت میکردن تنگ شده.
موفق باشی
اطلاعات تکمیلی در مورد پارک چو یونگ
چو یونگ پاک پنجمین خرید تابستانی آرسن ونگر در این تابستان است و روز سه شنبه به طور رسمی از موناکو به آرسنال پیوست.
در ادامه می توانید اطلاعاتی در مورد این شماره 9 جدید آرسنال به دست آورید.* چو در روز 10 جولای 1985 در شهر دائجو متولد شده است.* .او بهترین گلزن و ارزشمندترین بازیکن رقابت های قهرمانی جوانان آسیا در سال 2004 انتخاب شد*او بهترین بازیکن جوان آسیا در سال 2004 نام گرفت.* چو در سال 2005 در سن 19 سالگی اولین بازی خود را برای تیم ملی بزرگسال کره جنوبی را در مقابل ازبکستان انجام داد.* او در اولین فصل حضور خود برای تیم اف.سی سئول در سال 2005 در 30 بازی 18 گل به ثمر رساند و بهترین گلزن کی لیگ شد.* او به عنوان بهترین بازیکن کی لیگ در فصل 2008 از دید بازیکنان انتخاب شد.* او در سال 2008 به موناکو پیوست و همان کاری را که برای اف سی سئول انجام داده بود را تکرار کرد و در اولین دیدارش با پیراهن این تیم مقابل لورین گلزنی کرد.* چو در جام جهانی 2010 گلزنی کرد و با ضربه ی آزاد خود در مرحله گروهی لیگ قهرمانان دروازه نیجریه را باز کرد. این دیدار با تساوی 2-2 خاتمه یافت.* او در جام جهانی 2006 نیز بازی کرده است.* او به عنوان جانشین جی سونگ پارک بازیکن منچستریونایتد به عنوان کاپیتان تیم ملی کره جونی منصوب شد.عکاس رسمی باشگاه عکس هایی اختصاصی از او با پیراهن آرسنال تهیه کرده است.
تصاویری از پارک چو یونگ با پیراهن آرسنال
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توپچی ها از جذب کیهیل منصرف شدند.
منابع اسکای اسپورت گزارش دادند که آرسنال دیگر به جذب گری کیهیل مدافع مرکزی بولتون علاقه ای ندارد.
توپچی ها هفته گذشته سعی کردند کیهیل را به خدمت بگیرند اما بولتون مبلغ آرسنال را نپذیرفت و پیشنهاد آرسنال را رد کرد.اوون کویل مصرانه گفت که نمی خواهد مانع پیوستن بازیکنش به یک تیم بزرگ شود اما باید پیشنهاد مناسبی برای کیهیل ارائه شود و آرسنال با یک پیشنهاد بالاتر می تواند دوباره شانس خود را امتحان کند.نیاز آرسنال به تقویت خط دفاعی با شکست 8-2 مقابل منچستریونایتد بیش از پیش روشن شد اما آرسنال با عوض کردن هدف خود اکنون در آستانه جذب پر مرته ساکر مدافع تیم وردربرمن قرار دارد.بازیکن ملی پوش آلمانی امروز به لندن سفر کرد تا با شرکت در تست پزشکی آرسنال قرارداد چهار ساله ای با آرسنال امضا کند.آرسنال همچنین در آستانه ی جذب آندره سانتوس مدافع چپ برزیلی قرار دارد.اکنون شانس باقی ماندن کیهیل در بولتون بیش از پیش افزایش یافت هر چند تاتنهام نیز به فکر جذب این بازیکن 25 ساله می باشد.
پيشنهاد28 ميليون يورويي آرسنال براي ران ام ويلا
سران باشگاه آرسنال آماده اند تا با پيشنهادي 28 ميليون يورويي( 25 ميليون پوندي) ام ويلا را درروز پاياني بازار نقل و انتقالات به خدمت بگيرند.
![]()
آرسنالی ها آماده اند تا با درخواستی 28 میلیون یورویی یان ام ویلا را از رن خریداری کنند
این ستاره فرانسوی یکی از خواسته های آرسن ونگر در آخرین ساعات بازار نقل و انتقالات تابستانی است و مربی فرانسوی معتقد است که با خریدهایش می تواند ثبات و انسجام را به تیمش بازگرداند.
آرسنال پیش از این درخواستی 24.8 میلیونی ورویی برای خرید این ستاره ارائه کرده بود که از سوی سران باشگاه رن رد شده بود.
اخبار منتشره حکایت از آن دارد که روند مذاکرات در حال انجام است و سران دو تیم به توافق نزدیک تر شده اند. ونگر خودش در فرانسه است و البته روز چهارشنبه برای هدایت تمرین آرسنال به لندن بازخواهد گشت.
گفتنی است، در گزارش ها آمده است که خرید ام.ویلا یکی از اولویت های اساسی آرسنال، آن هم 24 ساعت بعد از خرید پارک چو- یونگ کره ای است.
بر و بچه های آرسنالی خبرهای خوب واستون دارم
سانتوس برزیلی به آرسنال پیوست.
باشگاه فوتبال آرسنال تأیید می کند که آندره سانتوس مدافع برزیلی با قراردادی بلند مدت به آرسنال پیوست.
این ملی پوش 28 ساله از تیم فنرباغچه ترکیه به آرسنال آمد. او از سال 2009 برای این باشگاه بازی کرده است. سانتوس جای روبرتو کارلوس را در تیمش به عنوان دفاع چپ گرفته بود و توانست 52 بازی برای این تیم در لیگ انجام دهد و 10 گل نیز به ثمر برساند.
این بازیکن که متولد سائو پائولو برزیل است، در تیم کورینتینانس برزیل بازی کرده است و همچنین یک دوره سه ساله در تیم فیگورنس داشته است که در آنجا به صورت قرضی در فلامینگو و اتلتیکو مینیرو نیز فرستاده شده است.
او اولین بازی ملی خود را در سال 2009 و در رقابت های جام کنفدراسیون ها انجام داده است و توانست به تیمش کمک کند تا این جام را بالای سر ببرد. او تاکنون 22 بازی برای تیم ملی کشورش انجام داده است.
آرسن ونگر می گوید: " سانتوس یک بازیکن با کیفیت است که قابلیت دفاع و حمله دارد و می تواند جلو برود و به تیم در حمله کمک کند. او تجربه بازی در لیگ قهرمانان را دارد و برای برزیل ثابت کرده است که می تواند در بهترین سطح باشد. ما به سانتوس برای آمدن به باشگاه خوشامد می گوییم و منتطریم تا تأثیر بزرگ او را بر روی تیم خود ببنیم. "
سانتوس می گوید: " خوشحالم که به آرسنال آمده ام. این یکی از رویایهای من بود که برای یک تیم بزرگ در اروپا بازی کنم و اکنون به آن رسیدم! خیلی خوشحالم که جزئی از تیم هستم. همه برزیلی ها که به این باشگاه می آیند، از شگفتی های آن صحبت می کنند و من هم خوشحالم که اکنون عضوی از خانواده آرسنال هستم! "
آندره سانتوس شماره 11 را در آرسنال بر تن خواهد کرد و بر روی پیراهنش نام A.Santos نوشته خواهد شد.
مرته ساکر به آرسنال پیوست.
باشگاه فوتبال آرسنال تأیید می کند که با باشگاه وردربرمن بر سر انتقال پر مرته ساکر مدافع ملی پوش این تیم به توافق رسیده است.
این بازیکن 26 ساله و 6 فوت و 6 اینچی (198.12 سانتیمتری)در بعد باشگاهی و ملی بسیار با تجربه است.مرته ساکر هشت فصل در بوندسلیگا بازی کرده است که پنج فصل آن در وردربرمن و سه فصل آن در هانوفر بوده است. او 221 بازی در بوندسلیگا انجام داده است و 19 گل نیز به ثمر رسانده است. کاپیتان سابقه وردبرمن 53 بار سابقه حضور در بازی های اروپایی را با وردربرمن دارد که شامل حضور در فینال لیگ اروپای سال 2009 می باشد.در 75 دیداری که او پیراهن تیم ملی آلمان را به تن کرده است او توانسته به نیمه نهایی جام جهانی 2006 و 2010 راه یابد و در فینال جام ملت های اروپا سال 2008 نیز حاضر بوده است.این انتقال در حال تکمیل مراحل اداری و رسمی خود می باشد.پ.ن:خریدن این دوتا بازیکن رو به تمامی هواداران آرسنال تبریک میگم امیدوارم این خریدها باعث بشه تیم محبوبمون به روزهای اوج خودش برگرده.
منبع
Last edited by Pessimist; 31-08-2011 at 19:41.
خب ظاهرا توی این چند روز آرسنال داره خوب بازیکن می گیره
در آستانه گرفتن میکل آرتتا اسپانیایی از اورتون هم هست که می تونه جایگزین مناسبی برای فابرگاس باشه
این خرید های اخیرتون رو تبریک میگم. امیدوارم از این وضعیت خارج بشید...
منم از این بابت خیلی خوشحالم....اصلا دوست نداشتم رقیب همشهری تیم محبوبم از دور کنار بره
به امید روز های اوج ارسنال ( ولی به هر حال از چلسی میبازید)
![]()
بچه ها بازم خبرهای خوب واستون دارم
میکل آرتتا به آرسنال پیوست.
باشگاه آرسنال اعلام می کند برای خرید میکل آرتتا با باشگاه ارتون بر سر مبلغی اعلام نشده، به توافق رسیده است.
این بازیکن 29 ساله با قراردادی چهارساله به آرسنال آمده است و تجربه عظیمی در لیگ برتر انگلیس دارد. او از سال 2005 با اورتون بوده است.
پس از اینکه دوران حرفه ای خود را به عنوان نوآموز در بارسلونا آغاز کرد، به تیم پاریس سنت ژرمن به صورت قرضی فرستاده شد و پس از آن به لیگ اسکاتلند و تیم زنجرز پیوست. او یکی از اعضای تیمش در سه قهرمانی خانگی فصل 2002/03 بود.
قبل از پیوستن به تیم دیوید مویس، یک سال قرضی در تیم رئال سوسیداد بازی کرد. او در 174 بازی لیگ برتر توانسته 28 گل به ثمر برساند.
آرتتا در تیم زیر 21 ساله های اسپانیا نیز بازی کرده است اما تاکنون هیچ بازی ملی در سطح بزرگسالان ندارد !!
این قرارداد با طی مراحل اداری تکمیل خواهد شد.
تمامی افراد در باشگاه آرسنال، برای میکل آرزوی موفقیت خواهند کرد.
با وجود خرید جدید توپچی ها پارک چو یونگ و همچنین حضور رابین ونپرسی، مروان شماک و جروینیو در خط حمله، بنتنر فصل 2011/12 را در ورزشگاه لایت سپری خواهد کرد.
نیکولاس بنتنر با قرارداد قرضی به ساندرلند پیوست.
مهاجم دانمارکی آرسنال برای کل فصل به صورت قرضی به ساندرلند پیوست.
مرد 23 ساله دانمارکی ارسنال از زمان پیوستن به جوانان باشگاه در سال 2004 تا کنون 156 بازی برای آرسنال انجام داده و 45 گل نیز به ثمر رسانده.
مرد سال فوتبال دانمارک در سال گذشته همچنین 38 بازی نیز برای کشورش انجام داده و 12 گل ملی نیز در کارنامه دارد.
بنتنر در فصل 2006/07 دوره موفق قرضی را در بیرمنگهام سیتی سپری کرد، جایی که در نخستین باز خود گل پیروزی تیمش را به ثمر رساند و در مجموع در 48 بازی 13 بر موفق به گلزنی شد.
همه اعضای باشگاه برای نیکلاس بهترین آرزوها را در ترکیب استیو بروس دارند.
مرته ساکر رسما به آرسنال پیوست.
باشگاه فوتبال آرسنال پرمرته ساکر مدافع آلمانی را با یک قرارداد بلندمدت و رقمی نامعلوم به خدمت گرفت.
این بازیکن 26 ساله و 6 فوت و 6 اینچی (198.12 سانتیمتری)در بعد باشگاهی و ملی بسیار با تجربه است.مرته ساکر هشت فصل در بوندسلیگا بازی کرده است که پنج فصل آن در وردربرمن و سه فصل آن در هانوفر بوده است. او 221 بازی در بوندسلیگا انجام داده است و 19 گل نیز به ثمر رسانده است. کاپیتان سابقه وردبرمن 53 بار سابقه حضور در بازی های اروپایی را با وردربرمن دارد که شامل حضور در فینال لیگ اروپای سال 2009 می باشد.در 75 دیداری که او پیراهن تیم ملی آلمان را به تن کرده است او توانسته به نیمه نهایی جام جهانی 2006 و 2010 راه یابد و در فینال جام ملت های اروپا سال 2008 نیز حاضر بوده است.آرسن ونگر گفت:" ما خرسندیم که می توانیم به پر مرته ساکر خوشآمد بگوییم."" او بازیکن تیم ملی المان با تجربه ای زیاد و قدرت بدنی است که روی زمین و هوا خوب کار می کند. من معتقدم که او مناسب بازی در لیگ برتر است و یک سرمایه ی عظیم برای تیم خواهد بود."مرته ساکر گفت:" من در وردبرمن اوقات خوشی را گذراندم و از این باشگاه ممنونم. انتقال به لندن به رویای من تحقق بخشید و من گامی دیگر در دوران حرفه ای ام برداشتم. لیگ برتر برای من یک چالش بزرگ خواهد بود."مرته ساکر پیراهن شماره 4 را به تن خواهد کرد.
یوسی بنایون به طور قرضی به آرسنال ملحق شد.
باشگاه آرسنال تایید می کند که هافبک چلسی یوسی بنایون برای کل فصل به طور قرضی به آرسنال ملحق شد.
کاپیتان تیم ملی اسرائیل با کوله باری از تجربه به ورزشگاه امارات می اید. او پیش از انتقالش به استمفورد بریج دوره بسیار موفقی را در وستهم و لیورپول سپرسی کرد.
این بازیکن 31 ساله بازی خود را در باشگاه هاپوئل بیر شوای اسرائیل آغاز کرد، پیش از آنکه به مکابی حیفا منتقل شود.
او در سال 2002 به ریسینگ سانتاندر منتقل شد و سپرس در سال 2005 با حضور در وستهم تجربه ی بازی در لیگ برتر را به دست آورد و پس از دورانی موفقیت آمیز در آپتون پارک در سال 207 به لیورپول رفت. او در آنفیلد در 92 بازی 18 گل به ثمر رساند و سپس در جولای 2010 به چلسی آمد.
همه اعضای باشگاه برای یوسی در دوران حضورش در باشگاه آرزوی موفقیت دارند.
منبع
پ.ن:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها میگم باخت سنگین و تاسف بار به منچستر رو باید به فال نیک گرفتچون مطمئنم اگه اون باخت نبود آرسنال صد در صد این بازیکن ها رو نمیخرید.
سلام وحید جان
اون باخت سنگین به منچستر باعث شد مسئولان به فکر خریدن بازیکن باشن.آرتتا هم خرید خیلی خوبی برای آرسنال هست.
منم برای چلسی و طرفدارانش آرزوی موفقیت میکنم.
Last edited by Pessimist; 01-09-2011 at 14:05.
فوق العاده خوشحالم
انتقالات عجیبی صورت گرفت
برای من یه نفر خرید های خیلی خوبی بودن
شاید از نظر کیفی یه خورده افت کرده باشیم
که البته اعتقاد دارم شاید این افت کیفیت فقط توی مرکز زمین باشه و رفتن سسک
وگرنه توی بقیه پست ها به شدت تقویت شدیم
مخصوصا توی خط دفاعی
یه جورایی ما زیاد هافبک کناری درست و حسابی نداشتیم(وینگ)
ولی الان جروینیو و ریو و چمپرلین رو داریم که خیلی خوب میتونن کناره ها بازی کنن و هر 3 خیلی تکنیکی و فوق العاده سرعتی هستن
از بحث کیفیت بگذریم
یه تجربه فوق العاده عزیمی به تیم اضافه شد
مخصوصا برای من آرتنا و مرتساکر فوق العاده هستن
آلمانی ها که کلا متعهد هستن و همیشه با انگیزه
یه چیز دیگه ای که برام خیلی ارزش داشت این بود که آرتنا حاضر شده دستمزدش رو 10 هزار پوند در هفته کاهش بده که این نشون میده چه انگیزه بالایی داره برای وارد شدن به ترکیب آرسنال و بازی کردن توی آرسنال
این 2 روز آخر فوق العاده بود
کاش این ورود ها زودتر انجام میشد و خروجی هامون هم زود تر میرفتن
مرسی آرسنال
Gunner For Ever
In arsene We Trust !!!!!!!
خب مثل اینکه آرسنال دقیقه ۹۰ امیدوار کننده ظاهر شد خدا رو شکر . برای خوشحالی طرفداراش خوشحالم.
خریدای خوبی بود . فکر نمیکردم بنایون رو بتونن بگیرن .
برای آرسنال و مرته ساکر آرزوی موفقیت میکنم.
.
مم خیلی خوشحال.احساسم میگه این فصل قهرمانیم.و فکر کنم از هفته5 به بعد فقط میبریم.
ان شاا...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)