به به منم تبریک میگم این برد شیرین رو, واقعا تو این مدت که فوتبال خونمون پایین آمده
بود این برد واقعا چسبید.
به امید پیروزی های بیشتر
FORZA MILN
به به منم تبریک میگم این برد شیرین رو, واقعا تو این مدت که فوتبال خونمون پایین آمده
بود این برد واقعا چسبید.
به امید پیروزی های بیشتر
FORZA MILN
تبريك ميگم به دوستان ميلاني قهرماني در سوپر كاپ رو
هر چند بردن دربي قطعا حتي از بردن جام هم براتون لذت بخش تره
از تمام دوستان متشکریم!
ولی یه صحنه سیدورف ناپرهیزی کرد یه پا -دوپا کرد قشنگ رفت!!
نامرد یه لایی بد همه به زانتی زد!!
به پسر خالم این حرکتو گفتم.بهم میگه میتونم تصور کنم از این کارا میکنه.
ولی خدایی خیلی خوب بازی کرد.
چه فوتبالی کرد زلاتان.
اخ اگه مونتی رو بگیریم این تیم چه شود.
خدایی این الگری عشقمه.![]()
باربارا برلوسکنی " پیروزی در سوپرکاپ ارزشی دو برابر داشت "
باربارا برلوسکونی از پیروزی میلان مقابل اینتر قدردانی کرده و به بازیکنان تیم تبریک گفت.
میلان بعد از شکست همسایه و رقیب همیشگی اش یعنی تیم اینتر برای ششمین بار در تاریخ خودش قهرمان سوپرکاپ ایتالیا شد.
این سومین پیروزی میلان و شاگردان آلگری در این یک سال در مقابل اینتر و در مقابل مربی متفاوت بوده. پیروزی یک بر صفر در مقابل اینتر رافا بنیتز , پیروزی سه بر صفر در مقابل اینتر لئوناردو و حالا پیروزی دو بر یک در مقابل اینتر گاسپرینی .
باربارا برلوسکونی بعد از پیروزی میلان در سوپر کاپ مقابل اینتر و قهرمانی میلان در مصاحبه با il Corriere dello Sport گفت :" من به بازیکنان تیم , ماسیمیلیانو آلگری و آدریانو گالیانی برای پروزی در کسب اولین هدفمان تبریک میگم.
سال 2011 با کسب یک جام و دیدن جشن قهرمانی هواداران میلان با یک خوشنودی و احساس رضایت برای ما ادامه پیدا کرد.
این قهرمانی برای ما ارزشی دو برابر دارد , چونکه ما با شکست اینتر توانستیم به مقام قهرمانی برسیم.
دو گل زلاتان ایبراهیموویچ و کوین پرنس بواتنگ برای میلان در مقابل تک گل اسنایدر برای اینتر باعث شد که میلان به مقام قهرمانی این رقابت ها برسد.
ترجمه شده توسط بنده:
منبع به زبان انگلیسی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عجیب بازی سیدورف بهم چسبید, چون هم تقریبا دو فصل بود چیزه خاصی ازش ندیده بودم و هم اینکه ازش نا امید شده بودم.
راستش الانم زیاد امیدوار نیستم که بشه یک فصل روش حساب کرد, همون دقیقه 60 به بعد میتونه به عنوان یه ذخیره طلایی عمل کنه.
دربي ديگه عادت شده !! سي الو مي خواييم !!
دوست عزیز
شب دراز است و قلندر بیدار
میلان تیم ریشه داریه و جوون هم نیست که بگیم آرزو بر جوانان عیب نیست
امیدوارم میلان قدرتمندی رو در سی ال ببینیم اینجوری قطعا هیجان بیشتری رو شاهد خواهیم بود
من گفتم هدف ميلان قهرماني تو سي اله نگفتم سي ال مال ماست برين يه فكري به حال خودتون بكنيد !!
ای بابامن گفتم هدف ميلان قهرماني تو سي اله نگفتم سي ال مال ماست برين يه فكري به حال خودتون بكنيد !!
ایشون که چیزی نگفت شما اینطوری قاطی کردی
میلان باید به فکر تقویت خط هافبکش باشه...بازیکنی که به تیم سرعت بده به شدت اون وسط احساس میشه
اگه هافبک درست و حسابی جذب نکنیم نمیتونیم توی چمپیونز لیگ مدعی باشیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)