تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 80 اولاول ... 3036373839404142434450 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 799

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Bayern Munich | اف سی هالیوود

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستی یه خب در مورد کلوزه . دیشب که رم رو ترکوند و گل پیروزی لاتزیو رو زد ... میرو گفته ۲۰۱۴ میخواد از فوتبال خداحافظی کنه . یعنی بعد از جام جهانی . ایشالا که هم چی خوب پیش بره و رو فرم بمونه و جام جهانی بتونه یه رکورد بیادموندنی بزنه برا آلمان .
    این میروسلاو کلوزه دقیقا چندتا گل تو جام جهانی زده؟
    من فکر میکنم بهترین گلزن تاریخ جام جهانی شده برای هر بازیکن مثل یه رویا میمونه و همین باعث میشه کلوزه تا اون موقع انگیزه لازم برای بازی کردن داشته باشه البته به شرط اینکه سیاست جوانگرایی ژرمن ها تو تیم ملی بهش اجازه بازی بده.

انصافا اگه دعوتش کنن شاید بتونه رکورد رونالدو رو بزنه.

2. این کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فرانتس بکن باوئر: هاینکس بهترین گزینه برای بایرن است

فرانتس بکن باوئر، اسطوره باشگاه بایرن مونیخ، اعلام کرد یوپ هاینکس بهترین گزینه مربیگری در باشگاه باواریایی است.
    هاینکس که بین سال های 1987 تا 1991 هدایت بایرن را برعهده داشت و در سال 2009 نیز مدتی به عنوان مربی موقت در این باشگاه کار کرد، در این تابستان از لورکوزن به بایرن پیوست و نتایج خیره کننده ای با این تیم به دست آورد.
    بکن باوئر در گفتگو با شبکه اسکای گفت:" یوپ مربی فوق العاده ای است. او با افزایش سن پخته تر شده و راحت تر کار می کند. او عالی است. اوضاع تیم بهتر از این نمی شد.
    سرمربی سابق تیم ملی آلمان همچنین تاکید کرد که بایرنی ها باید به این روند ادامه بدهند و مغرور نشوند زیرا هنوز به جامی دست پیدا نکرده اند.
    " آنها نباید به این زودی همه چیز را تمام شده بدانند و حریفان را دست کم بگیرند. این برای بایرن می تواند یک گام رو به عقب باشد."
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    --------------------------------------------------------------

ژروم بواتنگ: در پست مدافع مرکزی راحت ترم

ژروم بواتنگ ستاره باشگاه بایرن مونیخ در صحبتهایی اعلام کرد که ترجیح می دهد تا در قلب خط دفاعی بازی کند تا اینکه به عنوان دفاع کناری برای تیمش به میدان برود.
    این ستاره آلمانی اکنون در روزهای اوج قرار دارد و این درحالی است که یوپ هاینکس برای زوج خط دفاعی تیمش ترجیح می دهد تا از دانیل فان بویتن و هولگر بدشتوبر استفاده کند.
    بواتنگ که در تابستان از منچسترسیتی به بایرن مونیخ منتقل شد، در بازیهایی که انجام داد، نظر مثبت مربی تیم را به خود جلب کرده ولی اعلام کرد که ترجیح می دهد تا در پست مدافع میانی برای بایرن بازی کند.
    بواتنگ در صحبتهایی به گل دات کام آلمان گفت:« انتخاب با مربی است اما او می داند که من در پست مدافع مرکزی راحت ترم.»
    این ستاره 23 ساله در ادامه صحبتهایش به تمجید از بازی بایرن مقابل هرتابرلین که با برد 0-4 باواریایی ها همراه بود و صدرنشینی این تیم را قاطعانه تر کرد پرداخت و گفت:« این پیروزی مهمی برای ما بود. ما خودمان را برای این بازی آماده کرده بودیم و این را نشان دادیم ؛ چرا که با قاطعیت و قدرت زیادی بازی کردیم. ما فضاهای خالی را خیلی خوب پر کردیم و فشار زیادی به تیم حریف آوردیم.»
    کد:

4. 2 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

فقط برای متوقف شدن رکورد ناراحتم . ناپولی هیچی نداشست . هر وقت خواستیم زدیم به قلب دفاعشون . اگه یکم جدی گرفته بودیم برد ماله ما بود

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

فقط برای متوقف شدن رکورد ناراحتم . ناپولی هیچی نداشست . هر وقت خواستیم زدیم به قلب دفاعشون . اگه یکم جدی گرفته بودیم برد ماله ما بود
    دقیقا .. احساسم اینه که زیادی ناپل رو قوی حساب می کردیم ... شایدم تاکتیک خوب هانکس بودکه هم به نوعی قدرت ناپلی رو گرفت و امثال همشیک رو محو از بازی کرد ... و البته به شکلی هم قدرت خودمون تحلیل رفت .
    البته هنوزم رکورد بدی نداریم توی دفاع ... فقط 2 گل ! اینه بایرن!
    Last edited by hojjatinho; 19-10-2011 at 16:24.

داره خودمونی میشه FC Realmadrid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

این میروسلاو کلوزه دقیقا چندتا گل تو جام جهانی زده؟
    انصافا اگه دعوتش کنن شاید بتونه رکورد رونالدو رو بزنه.
    میرو کلوزه 14 گل در جام های جهانی به ثمره رسونده.و رونالدوی کبیر 15 تا که اگه یادوتون باشه 3 تاش در 2006 بود/
    فکر نکنم سنش اجازه دعوت شدن و رکورد شکنی بده هر چند بعید نیست!

8. این کاربر از FC Realmadrid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خدمت همه ...
    خب همنطور که دیدیم رکورد اروپایی گل نخوردن خط دفاع و مانوئل نویر بعد از ۱۱۴۷ دقیقه شکسته شد . اونم روی گلی که خودمون به خودمون زدیم . اما این رکورد ۷۴۸ دقیقه ای هنوز توی بوندس لیگا پابرجاس و جای پیشرفت داره .

بایرن مونیخ فردا با هانوفر بازی داره . اگر توی بازی فردا + ۴۷ دقیه ی اول بازی بعدش که با نورنبرگ تو آلیانز داریم و یه دربی هم محسوب میشه گل نخوریم، رکورد گل نخوردن بوندس لیگا که به نام تیمو هیلده براند هست شکسته و بنام مانوئل نویر ثبت خواهد شد . رکوردی که دور از انتظار نیس .

اما یه خبر از یه رکورد احتمالی دیگه :

آیا گومز رکورد گرد مولر را خواهد شکست ؟

گرد مولر افسانه ای در فصل 72-1971 با 40 گلزده به عنوان برترین گلزن بوندسلیگا دست یافت. بسیاری از کارشناسان فوتبال آلمان بر اساس عملکرد این فصل گومز و مقایسه آن با وضعیت گرد مولر در هفته های مشابه فصل 72-1971، امیدوارند پس از مدت ها این رکورد دست نیافتنی شکسته شود و نویدگر ظهور بمب افکنی دیگر در فوتبال آلمان و باشگاه بایرن باشند.

نرخ گلزنی گومز کارشناسان را بر آن داشت تا با ایجاد نموداری وضعیت وی و گرد مولر را تحلیل کنند. 10 گل در 9 بازی، در صورتیکه گومز در یک هفته از رقابت های بوندسیلیگا غایب بود.

این بدان معناست که این مهاجم بلند بالای بایرن در هر دیدار به طور متوسط 1.25 گل به ثمر رسانده است. اگر وی بتواند این وضعیت را به همین منوال حفظ کند در پایان فصل سوپر ماریو 41 گل برای بایرن به ثمر خواهد رساند. اگر با استفاده از دقایق دست به محاسبه بزنیم به نرخی جالبتر خواهیم رسید گومز در هر 61 دقیقه برای بایرن گل زده است. و اگر متصور شویم که او در هر 25 بازی باقیمانده بوندسلیگا 90 دقیقه در زمین باشد بر اساس آمار پیشبینی می شود که در انتهای فصل گومز 47 گله شود.
    پسر متولد ریدلینگن از پدری اسپانیایی و مادری آلمانی متولد شد. گومز با وجود گلهای متعددی که در 9 هفته ابتدایی برای بایرن به ثمر رسانیده اهداف بزرگی را در مونیخ دنبال می کند گومز می گوید:" رکوردزنی من چندان مهم نیست. هواداران بایرن باید اهداف بزرگی را دنبال کنند ما در مسیر درستی قرار گرفته ایم و من در این چنین تیمی بازی می کنم."
    در فصل گذشته گومز از معدود موفق های بایرن زیر نظر لوئیس فان خال بودذ او فصل را با 28 گلزده به پایان رساند اما برای آنکه سوپر ماریو به آقای قابل اعتماد باواریایی ها و فوتبال آلمان بدل شود هنوز وضعیتی متزلزل دارد. درخشش در تیم ملی و حضور در تورنمنت های بین المللی نظیر یورو 2012 و جام جهانی 2014 می تواند وی را به عنوان یک بازیکن تمام عیار بدل کند.
    "من نمی توانم آنطور که هواداران می خواهند بازی کنم." او به اواسط فصل گذشته اشاره می کند و ادامه می دهد:" و انتقادات چندان برای من مهم نیست. من می توانم کاری را که در زمین از من خواسته شده انجام دهم چیزی که مربیان و هم تیمی هایم از من در ذهنشان هست برایم اهمیت دارد. و اینکه در مسیر درستی قرار گرفته باشم."

ماریو 9 گل در 11 بازی تیم ملی از آغاز فصل 11-2010 به ثمر رساند.

یوآخیم لوو سرمربی ژرمن ها که سخت به دنبال شرایطی است که بتواند بار دیگر آلمان ها را به اوج فوتبال اروپا برساند از سوپر ماریو با لقب " ماشین گلزنی" یاد می کند. مصدومیت میرو کلوزه مهاجم کهنه کار و موفق آلمان موجب شد تا گومز در دو دیدار مقدماتی یورو 2012 برابر بلژیک و ترکیه در ترکیب ثابت حاضر شود و با گلزنی های خود پاسخ مثبتی به اعتماد لوو داده باشد.

اگر گومز فرم خود را حفظ کند و به پیشرفت ادامه دهد می تواند به یکی از مهمترین عوامل موفقیت آلمان در یورو 2012 تبدیل شود. شکستن رکورد دست نیافتنی گرد مولر بدون شک می تواند گام بلندی برای این مهم باشد. البته در فوتبال هیچ چیز قابل پیشبینی نیست. مولر که در فصل 72-1971 با 40 گل عنوان آقای گلی را کسب کرد در پایان هفته 9ام تنها سه گل برای بایرن به ثمر رسانده بود.
    کد:
    ------------------------------------------------------------------------

Bayern Munich's Takashi Usami to seek winter transfer - report

اما به گزارش روزنامه ی زاپنی Nikkan Sports، تاکاشی اوسامی بازیکن ۱۹ ساله ی بایرن مونیخ بدنبال این
    هست که در فرصت نقل و انـتقالات زمستانی به تیـم جدیدی بره. اوسامی از تابستان که به مـونیخ اومده
    فقط ۲۱ دقیقه برای تیم اصلی بایرن بازی کرده و بیشتر اوقات همراه تیم دوم بایرن در لیگ منطقه ای حضور
    داشته و این موضوع اوسامی رو برای پیدا کردن تیمی جدید و بازی کردن ترغیب کرده. باشگاهی که بعنوان
    گزینه ی جدی برای اوسامی نام برده میشه نورنبرگ، رقیب بایرن مونیخ هست .
    کد:

10. 7 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی دوست داشتم به اوسامی بازی برسه و تو بایرن پیشرفت کنه . تو بازی های کوتاهی هم که کرد نمایش بدی نداشت ولی انگار هاینکس بش اعتقادی نداره .
    کلا من سر در نمیارم چجوری روسا اجازه میدن بازیکنایی که مشخصا آینده دار هستن برن توی لیگ منطقه ای آلمان و با تیم دوم بایرن بازی کنن . نمونش هم همین اوسامی یا امره چن که توی جام جهانی جوانان اگه اشتباه نکنم بازیای درخشانی داشت و حالا داره تو لیگ منطقه ای بازی میکنه.
    حالا درسته که بازیکنای مطرح الآنمون مثل توماس مولر و کاپیتان لام و تونی کروس و آلابا و بادشتوبر و شواینی (یا مت هوملس) هم عینا همین مراحل رو طی کردن تا به تیم اصلی رسیدن ولی خب بنظرم بهترین کار اینه که یه قرارداد بلند مدت ببندن باشون و بعد بصورت قرضی بفرستنشون تو سایر تیمای بوندس لیگا یا بوندس لیگا ۲ . اینجوری جوونای بایرن خیلی بیشتر میتونن پیشرفت کنن تا بازی تو لیگ منطقه ای آلمان !!.

------------------------------------------------------------------

راستی امروز هم روبن به تمرینات برگشت . طبق روال اخیر حداکثر تا ۴ روز دیگه خبر مصدومیت جدیدش رو همینجا میزارم . منتظر باشید .

بازگشت روبن به تمرینات بایرن مونیخ

به گزارش نشریه بیلد، آرین روبن، بعد از پشت سر گذاشتن دوران نقاهت بعد از عمل جراحی، امروز با هم تیمی هایش تمرین کرد.
    این ستاره 27 ساله هلندی امروز بدون مشکل 60 دقیقه دوید اما هاینکس، سرمربی بایرن، اعلام کرد عجله ای برای استفاده دوباره از این بازیکن ندارد.
    سرمربی باواریایی ها گفت:" نمی توانیم برای بازگشت او زمان دقیقی اعلام کنیم. فکر می کنم آرین را در چند هفته آینده در اختیار خواهیم داشت."
    روبن در رقابت های این فصل چندین بار دچار مصدومیت شد و به همین دلیل تنها در 6 بازی برای بایرن به میدان رفت.
    کد:

12. 6 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گرد مولر: دوست دارم ماریو گومز به رکوردِ 40 گل من برسد

گرد مولر، اسطوره بایرن مونیخ و تیم ملی آلمان، ماریو گومز را به چالش فراخوانده و از او خواسته رکورد 40 گل در یک فصل او را بشکند.
    مولر 15 سال در بایرن بازی کرد و چندین قهرمانی به دست آورد، از جمله قهرمانی لیگ در فصل 72-1971 را که در آن از 101 گلی که بایرن مونیخ زد او 40 گل را به ثمر رساند. هنوز هیچ فردی نتوانسته در آلمان به چنین رکورد شگفت‌انگیزی برسد.
    با این حال مولر 65 ساله می‌گوید گومز می‌تواند رکورد او را پشت سر بگذارد. این بازیکن 26 ساله در این فصل بوندس‌لیگا در 9 بازی 10 گل زده است.
    او می‌گوید: «ماریو را به مبارزه می‌طلبم تا رکورد من را بشکند. سال‌هاست از خود می‌پرسم چرا کسی به رکورد 40 گل من نرسیده است. اگر رکورد من را بازیکنی از بایرن پشت سر بگذارد به طرز ویژه‌ای خوشحال خواهم شد.»
    ماریو گومز تا هفته ی نهم بوندس لیگا با ۱۰ گل زده بهترین گلزن این فصل رقابت هاست .
    کد:

14. 2 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

گرد مولر: دوست دارم ماریو گومز به رکوردِ 40 گل من برسد
    واقعا کار بزرگی کرده اون موقع ...
    40 گل توی لیگی مثل بوندسلیگا که تیمها به هم نزدیکن کار هر کسی نیست و نخواهد بود . اگه توی لالیگا بود چند تا می زد؟!

حتما گومز می خواد این رو بشکونه اونم با این پنالتی زدن هاش!

16. 2 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

دهه 70 بایرن سلطان اروپا بوده . 3 قهرمانی پیاپی در لیگ قهرمانان کار هر تیمی نیست .
    ولی در کل گومز کجا و مولر کجا . یه گل زن به تمام معنا در تاریخ فوتبال باشه اون گرد مولره بزرگه

18. 3 کاربر از Actros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •