گرد مولر افسانه ای در فصل 72-1971 با 40 گلزده به عنوان برترین گلزن بوندسلیگا دست یافت. بسیاری از کارشناسان فوتبال آلمان بر اساس عملکرد این فصل گومز و مقایسه آن با وضعیت گرد مولر در هفته های مشابه فصل 72-1971، امیدوارند پس از مدت ها این رکورد دست نیافتنی شکسته شود و نویدگر ظهور بمب افکنی دیگر در فوتبال آلمان و باشگاه بایرن باشند.
نرخ گلزنی گومز کارشناسان را بر آن داشت تا با ایجاد نموداری وضعیت وی و گرد مولر را تحلیل کنند. 10 گل در 9 بازی، در صورتیکه گومز در یک هفته از رقابت های بوندسیلیگا غایب بود.
این بدان معناست که این مهاجم بلند بالای بایرن در هر دیدار به طور متوسط 1.25 گل به ثمر رسانده است. اگر وی بتواند این وضعیت را به همین منوال حفظ کند در پایان فصل سوپر ماریو 41 گل برای بایرن به ثمر خواهد رساند. اگر با استفاده از دقایق دست به محاسبه بزنیم به نرخی جالبتر خواهیم رسید گومز در هر 61 دقیقه برای بایرن گل زده است. و اگر متصور شویم که او در هر 25 بازی باقیمانده بوندسلیگا 90 دقیقه در زمین باشد بر اساس آمار پیشبینی می شود که در انتهای فصل گومز 47 گله شود.
پسر متولد ریدلینگن از پدری اسپانیایی و مادری آلمانی متولد شد. گومز با وجود گلهای متعددی که در 9 هفته ابتدایی برای بایرن به ثمر رسانیده اهداف بزرگی را در مونیخ دنبال می کند گومز می گوید:" رکوردزنی من چندان مهم نیست. هواداران بایرن باید اهداف بزرگی را دنبال کنند ما در مسیر درستی قرار گرفته ایم و من در این چنین تیمی بازی می کنم."
در فصل گذشته گومز از معدود موفق های بایرن زیر نظر لوئیس فان خال بودذ او فصل را با 28 گلزده به پایان رساند اما برای آنکه سوپر ماریو به آقای قابل اعتماد باواریایی ها و فوتبال آلمان بدل شود هنوز وضعیتی متزلزل دارد. درخشش در تیم ملی و حضور در تورنمنت های بین المللی نظیر یورو 2012 و جام جهانی 2014 می تواند وی را به عنوان یک بازیکن تمام عیار بدل کند.
"من نمی توانم آنطور که هواداران می خواهند بازی کنم." او به اواسط فصل گذشته اشاره می کند و ادامه می دهد:" و انتقادات چندان برای من مهم نیست. من می توانم کاری را که در زمین از من خواسته شده انجام دهم چیزی که مربیان و هم تیمی هایم از من در ذهنشان هست برایم اهمیت دارد. و اینکه در مسیر درستی قرار گرفته باشم."
ماریو 9 گل در 11 بازی تیم ملی از آغاز فصل 11-2010 به ثمر رساند.
یوآخیم لوو سرمربی ژرمن ها که سخت به دنبال شرایطی است که بتواند بار دیگر آلمان ها را به اوج فوتبال اروپا برساند از سوپر ماریو با لقب " ماشین گلزنی" یاد می کند. مصدومیت میرو کلوزه مهاجم کهنه کار و موفق آلمان موجب شد تا گومز در دو دیدار مقدماتی یورو 2012 برابر بلژیک و ترکیه در ترکیب ثابت حاضر شود و با گلزنی های خود پاسخ مثبتی به اعتماد لوو داده باشد.
اگر گومز فرم خود را حفظ کند و به پیشرفت ادامه دهد می تواند به یکی از مهمترین عوامل موفقیت آلمان در یورو 2012 تبدیل شود. شکستن رکورد دست نیافتنی گرد مولر بدون شک می تواند گام بلندی برای این مهم باشد. البته در فوتبال هیچ چیز قابل پیشبینی نیست. مولر که در فصل 72-1971 با 40 گل عنوان آقای گلی را کسب کرد در پایان هفته 9ام تنها سه گل برای بایرن به ثمر رسانده بود.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
------------------------------------------------------------------------
Bayern Munich's Takashi Usami to seek winter transfer - report
اما به گزارش روزنامه ی زاپنی Nikkan Sports، تاکاشی اوسامی بازیکن ۱۹ ساله ی بایرن مونیخ بدنبال این
هست که در فرصت نقل و انـتقالات زمستانی به تیـم جدیدی بره. اوسامی از تابستان که به مـونیخ اومده
فقط ۲۱ دقیقه برای تیم اصلی بایرن بازی کرده و بیشتر اوقات همراه تیم دوم بایرن در لیگ منطقه ای حضور
داشته و این موضوع اوسامی رو برای پیدا کردن تیمی جدید و بازی کردن ترغیب کرده. باشگاهی که بعنوان
گزینه ی جدی برای اوسامی نام برده میشه نورنبرگ، رقیب بایرن مونیخ هست .
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید