بازیگر نقش ستایش تو زندگی واقعیش خیلی جلفه و بی ش برعکس نقشش تو سریال
بازیگر نقش ستایش تو زندگی واقعیش خیلی جلفه و بی ش برعکس نقشش تو سریال
سریال خیلی قشنگیه. ما که خیلی حال می کنیم.
هر کی ستایشو دوست نداره، نبینه.
حالا انگار هیچیش مشکل نداره ، به شیر خشکش گیر دادن!!! : دی
آقا من نمی فهمم اگه ستایش اینقدر مزخرفه و اینقدر سریال چرت و زاغارتیه واسه چی هر هفته همه دنبالش می کنن و بعد میان تو این تاپیک میگن وای چقدر چرت بود و دیگه سریال مزخرف تر از این نمیشه و بهش فحش میدن؟ اگه واقعا کسی خوشش نمیاد خوب نه سریالشو ببینه نه بیاد تو تاپیکش فحش بده. ولی اینجور مفهوم دیگه ای رو می رسونه.
من تا قسمتی که طاهر تصادف کرد مرد تا 3 یا 4 قسمت بعدشو نگاه کردم ولی دیدم همش داره کش
میاد و هدفی هم نداره دیگه ندیدم فقط میخوان الکی یه چیزی رو سر هم کنن تا مردم رو سرگرم کنه
تعجب میکنن بعضی ها که نگاه میکنن میخواین چی رو متوجه بشن اخرشم میبینن همش الکی بود
به قول همون گزارش دارن یانگوم ایرانی درست میکنن همش دلسوزی های الکی........
Last edited by VAHID; 24-09-2011 at 12:54.
شما میگید اگه دوست ندارید نگاه نکنید! اما این جور سریال های 2 زاری با بودجه میلیاردی از بیت المال ساخته میشن! سریال نباید اینقدر بی دقت درست بشه! جمعه ها که تلویزیون هیچی نداره! اومدن همین سریال رو گذاشتن! من که هر وقت شروع میشه از جلوی تلویزیون پا میشم!
ولی این سریال جدید بنام وضعیت سفید بنظرم خیلی خوش ساخت تر و جذاب تر بنظر میرسه! ای کاش میشد اونو به جای ستایش پخش کنن!
Last edited by Dj_aghamajid; 24-09-2011 at 13:20.
احتمالا دوباره تو ماشین نیستن !
واقعا خیلی جذابه![]()
موافقم
اولین قسمتی بود که قسمت آنچه در آینده خواهیم دید رو نداشت.
حدس می زنم ستایش اینا رو همون معتاده که داره ترک می کنه فراریشون بده
ذوست عزيز اولا كسي به سريال فحش نداد بلاخره هر سريالي براش زحمات زيادي كشيده ميشه از جمله عوامل پشت صحنه كه اين سريال نيز از اين داستان مبرا نيست ولي خب بعضي اوقات به دليل يه سري بي تجربگي ها
اين زحمات به هدر ميره و سريالي از آّب در مياد كه حتي يه مخاطب و با كمترين سطح توقع نميتونه راضي كنه و. از اون جا كه در اينجا كسي نميتونه اشتباهشو قبول كنه و قبول كنه كه ادامه اين سريال به يه فاجعه تبديل شده و
حتي توانايي پذيرفتن حقيقت رو نداره همه عوامل اصرار دارن كه سريال دوزاري ادامه پيدا كنه و حتي سري دومش هم ساخته بشه.....
تازه اين تاپيك زده شده كه نقات قوتو نقاط ضعف سريال گفته بشه. اگه هر كي خوشش اومد بياد بگه دمش گرم عجب سريال با حالي بود كه نميشه راجع به سريال حرف زد
تازه اونوقت فكر نكنم تاپيك بيشتر از 20 تا پست داشت.
اينم بگم بنده تا اون قسمتي كه مهدي سلوكي مرد خودم نگاه ميكردم و دوستش داشتم ولي بعد از اون قسمت
به خاطر اينكه به دلايلي بايد از داستان خبر داشته باشم گاهي اغوقات يه 10 دقيقه ميبينم بعد ولش ميكنم ميرم
داستانشو از يكي كه ديده ميپرسم.
از اونجایی به ما ربط پیدا می کنه که ما اون ساعت می خوایم یک سریال خفن ببینیم اونم از شبکه 3 اونم اون زمان![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)