تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 167 اولاول ... 303637383940414243445090140 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 1662

نام تاپيک: پرسش و پاسخهای متداول در مورد HDTV ـها (پست اول را مطالعه کنید)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سامسونگ توی پشتیبانی از فرمت های تصویری از طریق USB از هر تلویزیون دیگه ای قوی تر هست. البته ال جی هم قوی هست ولی فیلم های با ترک صوتی DTS رو نمی تونه پخش کنه. از این نظر نیازی به خرید بلو-ری پلیر نیست و راحت از طریق USB می تونی فیلم سه بعدی و معمولی رو با زیرنویس فارسی ببینی. از نظر کیفیت، 6960 تصاویر شفاف تری میده ولی خوب قیمتش هم بالاتره ضمن اینکه سه بعدیش هم اکتیو هست. من خودم در مورد اکتیو و پسیو توصیه خاصی ندارم چون بعضی دوستان می گن چشماشون با اکتیو مشکل داره ولی من خودم 6960 دارم و سه بعدی اکتیوش برای من مشکلی ایجاد نمی کنه. اینجاست که باید خودتون در مغازه تست کنید ببینید چشمتون با عینک اکتیو سامسونگ راحت تره یا پسیوهای ال جی.
    در ضمن قبلا یه مقایسه هم بین این دو مدل کردم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگر سه بعدی براتون مهم هست بی شک ال جی و گرنه سامسونگ
    پیشنهاد میکنم اگر سه بعدی براتون مهم نیست سامسونگ سری 5 بگیرید که کلا سه بعدی نیست

چون واقعا تو 2 بعدی سامسونگ شفاف تر از ال جی هست ولی تو سه بعدی فقط ال جی ، سایرین عملا چون اکتیو هستن حرفی برای گفتن تو این ضمینه ندارن

با تشکر از راهنمایی شما من امروز رفتم سامسونگ رو گرفتم چون شفافیت و کیفیت دو بعدی بنظرم خیلی
    مهمتره ... .

در مورد قیمت حق با شما هست ولی من از یک فروشگاه که اینجا فکر می کنم اسمشو نباید بگم 46 اینچشو گرفتم 2440000 تومن که قیمت ال جی 47 اینچ هم حدودا همنقدر هست(فروش ویژه بود...)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

اگر سه بعدی براتون مهم هست بی شک ال جی و گرنه سامسونگ
    پیشنهاد میکنم اگر سه بعدی براتون مهم نیست سامسونگ سری 5 بگیرید که کلا سه بعدی نیست

چون واقعا تو 2 بعدی سامسونگ شفاف تر از ال جی هست ولی تو سه بعدی فقط ال جی ، سایرین عملا چون اکتیو هستن حرفی برای گفتن تو این ضمینه ندارن
    سامسونگ توی پشتیبانی از فرمت های تصویری از طریق USB از هر تلویزیون دیگه ای قوی تر هست. البته ال جی هم قوی هست ولی فیلم های با ترک صوتی DTS رو نمی تونه پخش کنه. از این نظر نیازی به خرید بلو-ری پلیر نیست و راحت از طریق USB می تونی فیلم سه بعدی و معمولی رو با زیرنویس فارسی ببینی. از نظر کیفیت، 6960 تصاویر شفاف تری میده ولی خوب قیمتش هم بالاتره ضمن اینکه سه بعدیش هم اکتیو هست. من خودم در مورد اکتیو و پسیو توصیه خاصی ندارم چون بعضی دوستان می گن چشماشون با اکتیو مشکل داره ولی من خودم 6960 دارم و سه بعدی اکتیوش برای من مشکلی ایجاد نمی کنه. اینجاست که باید خودتون در مغازه تست کنید ببینید چشمتون با عینک اکتیو سامسونگ راحت تره یا پسیوهای ال جی.
    در ضمن قبلا یه مقایسه هم بین این دو مدل کردم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با تشکر از راهنمایی شما من امروز رفتم سامسونگ رو گرفتم چون شفافیت و کیفیت دو بعدی بنظرم خیلی
    مهمتره ... .

در مورد قیمت حق با شما هست ولی من از یک فروشگاه که اینجا فکر می کنم اسمشو نباید تقریبا به قیمت الجی گرفتم(فروش ویژه بود...)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

نکته مهمی رو اشاره کردی.
    مدل lw98000 که 400 هرتزه.این از این ...

ولی اینکه میگی فقط با hdmi اینجوری میشه , شما با یک کابل hdmi 1.4 مرغوب تست کردی ببینی فرقی میکنه یا نه ؟
    نکنه مشکل با این کابل حل بشه!؟
    من هم حتما با فلش مموری تست میکنم ببینم واقعا مثل شما برای منم فرقی میکنه یا نه

مشکل رو خواستم تلفنی با کارشناس گلدیران در میون بذارم , سطح سوادشو که دیدم اصلا نپرسیدم.
    لطفا اگه از دوستان کسی مدل lw98000 داره به من pm بزنه.

---------- Post added at 05:37 PM ---------- Previous post was at 05:35 PM ----------

دوست عزیز ایرادی که من و این دوستمون دست روش گذاشتیم خیلی برامون ضدحال شده.
    یعنی اگه واقعا قرار باشه حل نشه و همینطور باقی بمونه , میشه نتیجه بگیریم راست هم گفته !!
    بله من با چندین جنس کابل hdmi تست کردم هیچ فرقی نکرد. نه مشکل کم شد نه زیاد. با همون کابل ها رو یه led ساسونگ 5550 غیر 3d هیچ مشکلی نیست. با خروجی hdmi لپ تاپ هم دقیقا همینه. متاسفانه همونطور هم که شما گفتید سطح سواد و جوابهایی که به آدم میدن اینقدر پرته که آدم شاخ در میاره. با لپ تاپ خروجی 1080 گرقتم گذاشتم جلو کسی که اومده واسه بازدید ، میگه تصاویر کیفیت پایین وقتی میخوان تو این تلویزیون با کیفیت hd پخش بشن ، تار میشن!!!

ظاهرا یا این دستگاه رو مخصوص ایران ساختن که اکثرا فقط فیلم رو به صورت فایل میخوان ببینن و توجهی به حقوق کسایی مثل ما که بیشتر با hdmi کار میکنن نکردن ، یا همون حرفی که مهندس مسئول بخش فنی سام سرویس زده: "6960 و تمام مدل های بالاترش فقط مال 3d دیدنه" !!!

4. 2 کاربر از enigmaarchitect بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

كلا به نظرميرسه بهترين انتخابها ميتونه شارپ le8300 و ال جي W57000‎ باشه . چون به قول دوستان علاوه بر كيفيت خيلي خوب تصوير فرمتهاي مختلف تصويري رو هم بدون ايراد ساپورت ميكنن برعكس سوني ! البته بازم ميگم كيفيت اينها ممكنه تو گيرنده هاي ديجيتال خيلي خوب باشه ولي كلا تو ماهواره چنگي به دل نميزنه . سامسونگ هم ظاهرا يه سري ايرادات داره كه دوستان دارن بهش اشاره ميكنن .
    بین این دو مدل من le8300 شارپ رو پیشنهاد میکنم :
    1- کیفیت تصویرش قابل مقایسه با الجی نیست .
    2- تکنولوژی کواترون آن تصاویری با رنگهای فوق العاده طبیعی و منحصر به فرد به وجود آورده .
    3- پنل ژاپنی و مرغوبی داره .
    4- در کنار امکانات منحصر به فردش حدود 570 تومن هدایای ویژه داره .
    5- من خودم جنس ژاپنی رو ترجیح میدم چون واقعا" وقتی کیفیت تصویر این دو مدل رو با هم مقایسه میکنی میبینی که تلویزیونی که پنل ژاپنی و مرغوب داره چقدر کیفیت تصویرش متفاوت و عالیه .
    6- توی سایتهای معتبری مثل flatpanels در مورد ویژگیهای خوب le8300 بارها صحبت شده و ...

6. 2 کاربر از hamid_IT63 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون . آخه گرونه يه كم . همون 500 تومن هم براي ما مستضعفين زياده !!!! حالا اگه سينماي خانگي ميداد باهاش ديگه خيلي عالي بود .
    راستش خودم انتخاب اولم شارپ بود بدون شك . ولي وقتي ال جي لعنتي رو ديدم با اين قيمت يه كم شل شدم !!!! ولي خب تو كيفيت من فكر ميكنم اين مدل شارپ از خيلي از سوني هاي موجود در بازار هم بهتر باشه ! درواقع جزو بهترينهاست . ا

8. این کاربر از panther99 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

ممنون . آخه گرونه يه كم . همون 500 تومن هم براي ما مستضعفين زياده !!!! حالا اگه سينماي خانگي ميداد باهاش ديگه خيلي عالي بود .
    راستش خودم انتخاب اولم شارپ بود بدون شك . ولي وقتي ال جي لعنتي رو ديدم با اين قيمت يه كم شل شدم !!!! ولي خب تو كيفيت من فكر ميكنم اين مدل شارپ از خيلي از سوني هاي موجود در بازار هم بهتر باشه ! درواقع جزو بهترينهاست . ا
    خداییش یکم بی انصافیه اگه این مدل شارپ رو با پنل ژاپنی و تکنولوژی کواترونش که توی کیفیت تصویرش تاثیر مستقیم گذاشته با الجی مقایسه کنیم . سونی هم گزینه خوبیه ولی توی امکانات جانبی داره ضعیف عمل میکنه . داداش 570 تومن هدیه میدن که همه هدایاشم برند شارپه بعدش تو بازم هدیه میخوای ؟!
    Last edited by hamid_IT63; 06-05-2012 at 16:19.

اگه نباشه جاش خالی می مونه x_enrique_1818's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    0098

پيش فرض

خداییش یکم بی انصافیه اگه این مدل شارپ رو با پنل ژاپنی و تکنولوژی کواترونش که توی کیفیت تصویرش تاثیر مستقیم گذاشته با الجی مقایسه کنیم . سونی هم گزینه خوبیه ولی توی امکانات جانبی داره ضعیف عمل میکنه . داداش 570 تومن هدیه میدن که همه هدایاشم برند شارپه بعدش تو بازم هدیه میخوای ؟!

هر گل یه بویی داره !

هر گردی که گردو نیست!
    گیریم که پنل ژاپن باشه . بقیه موارد ساخت کجاس؟

ال جی هم جدیداً مدل های Nano Full LED بیرون داده که سونی هم صدسال به پاش نمیرسه!

خواهشاً گول زبون چرب و نرم فروشنده و برند خاص رو نخورید

11. 4 کاربر از x_enrique_1818 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان من یک ال ای دی 5600 ال جی دارم
    تمام کانالها رو میگیره بجز ورزش
    علتش چیه؟
    16 تا کانال میگیره + کانالهای رادیویی فقط ورزش رو نمیگیره
    چند بار هم سرچ کردم نمیگیره

پروفشنال New-P30world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

11

سلام
    دوستان من یک ال ای دی 5600 ال جی دارم
    تمام کانالها رو میگیره بجز ورزش
    علتش چیه؟
    16 تا کانال میگیره + کانالهای رادیویی فقط ورزش رو نمیگیره
    چند بار هم سرچ کردم نمیگیره
    سلام

فعلا پخش آزمایشی راه افتاده اونم فقط طهران!

شمام طهرانی!؟؟ اگر که نه خودت رو اذیت نکن فعلا چیزی مالی نیست واسه دیدن!!

خوش باشید/

14. این کاربر از New-P30world بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

بله تهرانم
    جالبه همه گرفتن ولی من نمیتونم بگیرم علت چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •