سلام
کسی آپدیت 2.1 بازی رو داره تا دانلود کنیم؟
دوست عزیز در سایت thewitcher می تونی پچ ها رو دانلود کنی .
در سایت gamespot نام witcher رو سرچ کن و همه ی پچ ها موجوده . از این طریف راحتتر
سلام دوستان دیگه دارم دیوانه میشم
میشه عاجزانه یه کمکی راه حلی جلو پام بزارین به غیر از شیکوندنه dvd ها
ببینید من بازی رو ریختم پچر رو هم نصب کردم
الان وقتی گذینه بازی تو دسکتاپ رو میزنم
این میاد
بعدش که رویه لانچر کلیک می کنم این میاد
خواهشا بگید این چه مرگشه
تورو خدا ممنون از زحمتاتون
سلام دوستان.موقع اجرا Configurator این ارور ظاهر میشه:
could not find valid the witcher2 installaation,please reinstall the game
لطف کنید راهنمایی کنید مشکل کجاست.
تمام تنظیمات بازی توی همین Configurator انجام میشه؟چون توی بازی هیچ تنظیماتی من ندارم.
یعنی یکی پیدا نمیشیه جواب ما رو بده؟
سلام.
من بازیو نصب کردم و تا پچ 2.1 آپدیت کردم.
ولی نمیدونم چرا بازی افت فریم داره.
مشخصات سیستم :
cpu : Intel Xeon(R) e 5520 2.27ghz two processors
ram : 6 gig
vga :
تنها در یک صورت بازی بالای 50 فریم میشه که رزولوشن رو بذارم روی 720 در 480 . در این صورت حتی تنظیمات رو روی ultra میذارم افت فریم ندارم.فقط uber sampling خاموشه. جریان چیه ؟
سلام
یه سوال.من تا پچ 2.1 این بازی رو از سایت بازی دانلود کردم
می خواستم ببینم برای اجرا باید کرک جدید دانلود کنم یا نه؟
اگه لازمه کرک جدید بریزم ممنون میشم برای دانلود بذارید
با سلام خدمت دوستان گرامی من بازی رو نصب کردم در موقع اجرا چه از داخل پوشه bin و چه از روی دسکتاپ این ارور میده اگر میشه کمکم کنید با تشکر
![]()
سلام
یه آموزشی واسه اونایی که هنوز نتونستند بازی Witcher 2 رو نصب کنند می دم که 100% بازی اجرا می شه و کرک , پچ و DLL هارو هم می ذارم واسه دانلود که مشکلی نداشته باشید.
1-اول خود بازی رو نصب کنید ولی کرک نکیند چون اگه کرک کنید نمی تونید پچ هاشو نصب کنید.
2-حالا این پچ رو دانلود کنید و پچ رو تو پوشه ی Witcher بیرون از پوشه ی BIN کپی کنید
لینک پچ:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد پچ رو اجرا کنید و خودش شروع می کنه به نصب شدن و وقتی نصب شد لانچر بازی باز می شه و شما باید لانچرو ببندید و
3-این کرک که لینکش پایین رو دانلود کنید. و کرک و فایل های DLL رو تو پوشه Bin کپی کنید.
لینک کرک و DLL:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4-بعد Configurator.exe رو که توی پوشه ی Bin هستش رو اجرا کنید و FullScreen رو روی Enable بذارین و اگه خواستین گرافیکش رو به دلخواه خودتون تنظیم کنید و بعد ok رو بزنید و بعد
5- همون کرکی که کپی کرده بودید رو اجرا کنید و بازی اجرا می شه و
6-حالا یکم بخندید و از بازی لذت ببرید.
فعلان خدا حافظ
من که هر کاری کردم اجرا نشد اخه من بازی رو تو 6 تا دی وی دی گرفتم و وقتی نصب میکنم مثل اینکه به صورت خودکار کرک هم نصب میکنه و از من کرک نمی خواد باز هم همون ارور بالا رو میده اگه میشه یک کمکم بکنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)