واقعا بازی بارسا عالی بود و واقعا جا خوردم ار ضعف منچستر انگار از دقیقه 15 خودشونو باحتن!
تبریک به بارسایی ها
واقعا بازی بارسا عالی بود و واقعا جا خوردم ار ضعف منچستر انگار از دقیقه 15 خودشونو باحتن!
تبریک به بارسایی ها
آهان، یعنی هرکی زده بارسلونا کارشناسِ فوتباله!؟راستی به این 92 نفر هم تسلیت میگم و ثابت کردن که برای خودشون کارشناسی هستن....
و هـرکـیم زده منچستر از فوتبال هیچی نمیفهمه!!
نمُردیمو معنیِ کارشناسم فهمیدیم!!![]()
Last edited by aligol172; 19-07-2011 at 11:50.
دوست عزیز کمی رعایت کن .
فکر نمی کنم کسی با شرکت توی نظر سنجی ها قصد کارشناس بودن خودش رو به رخ بکشه . اگه اینجوری باشه که اون پل 8 پا آخر کارشناس بود!
![]()
تبریک میگم به همه بارسایی های عزیز..حرفی برای گفتن نذاشت.![]()
هیچکس فکر نمیکرد منچستر اینقدر دست و پابسته ظاهر بشه...حداقل انتظار میرفت نسبت به دو سال پیش بازی نزدیکتری ببینیم که برعکس شد..
البته از تلویزیونی که مجری برنامش بعد از مسابقه میگه یک کارمند بانک(تیکه به داور) دو گل به حساب بارسلون ریخت نمیشه بیشتر از این توقع داشت...کلا آماتورن!
مزدکم زیادی یکطرفه گزارش کرد..
اما اینکه منچستریها از نتیجه نیمه اول خوشحال (و بهمون اندازه از بازیشون ناراضی) بودن با توجه به روند یکطرفه بازی و موقعیتهای گل گمون نکنم حرف گزافی باشه.
واقعا من پیش خودم میگم این بازیکنای فوتبال چه لذتی می برن از فوتبال.از زمان حضور گواردیولا این بهترین بازی بود که بارسا انجام داد.پپ جاودانه شد ولی با وجود این که طرفدار بارسا هستم بدون شک فرگوسنو بهترین مربی جهان می دونم.لحظاتی که فن در سار گریه می کرد ناراحت شدم این بازیکن بزرگ هم باید به خاطر شکست و هم به خاطر اینکه دیگه بازی نخواهد کرد ناراحت بود خیلی.مسیهم که دیگه خوشحال ترین فرده رو کره خاکی واقعا کاش الان من جای اون بودم ای کاش
دادن نظر عیب نیست ولی خوندن نوشته هاشون قبل از بازی همه چی رو ثابت میکنه!!!
از دوستان بارسایی میخوام یه فلش پکبه پستهای قبل ازبازی بزنن تا متوجه بشن که من چی میگم...
تبريك به همه عزيزان بارساي!
امشب به بعضي ها ثابت شد فيفا كدوم طرفيه؟انقدر نگين طرف بارساست،درضمن حالا همه فهميدن كه فقط با ضد فوتبال ميشه جلو اين تيم رو گرفت!
نكته زيبا بازي بردن جام بالاي سر توسط <ابيدال>
و این هم پایان شیرین لیگ قهرمانان :
![]()
Last edited by piroooz; 29-05-2011 at 01:16.
اخه دوست عزیز خیلی خنده دار بود نتیجه ی نظر سنجی....
در حالی که تو بزرگترین سایتهای جهان 85 90 % مردم بارسا رو قهرمان دونستن اینجا منچستر بیشتر رای اورده....
اگر یه نفر برای اولین بار بیاد تو این سایت و این نتیجه ی نظرسنجی رو ببینه چی میگه؟؟؟؟
یعنی هر کس که تیمش از بارسا شکست خورده اومده و با تنفر منچستر رو زده که بزنه چون به اینها جام نمیدن و فقط ابروی فوتبالی سایت میره و دیدیم که منچستر در مقابل بارسا چی بود...
فرگوسن هم خوب مشکل دفعه ی قبل رو فهمیده بود و حل کرد....مشکل این بود که اون دفعه دستش نمیلرزید که اینبار با هوشیاری تمام این اشتباهرو تکرار نکرد و صحنه ی جالبی رو به وجود اورد!!!
![]()
Last edited by LiverBarca; 29-05-2011 at 01:25.
تبريك به دوستاي بارسايي؛
بارسا امشب بازي رو برد و سزاوارانه هم برد؛
فكر كنم دوستان طرفدار منچستر هم قبول داشته باشن اين موضوعو...
به هر حال اين بازي هم تو خاطره ها ميمونه؛
آخرين بازي دو بازيكن بزرگ: اسكولز و فان درسار... (كه واقعا حيفه ديگه اونا رو تو زمين مسابقه نبينيم...)
صحنه هاي موندگار بازي هم بالا بردن جام توسط آبيدال، و لرزش دستهاي مربي بزرگي مثل فرگوسن كه واقعا منو تحت تاثير قرار داد... (تحت تاثير رو با لهجه ارسطو بخونين...)
به نظر من فوتبال به بارسا اين جامو بدهكار بود؛ به خاطر سبك بازي اين تيم كه تحت هر شرايطي به فلسفه ي بازي خودش وفادار موند...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)