سلام.. من که دیروز خریدم... کم نبود.. ولی زیادم نبود.. من 220 خریدم.. قیمتش هم 220 تا 245 متغیر بود.. میتونی از سایت های رسمی و معتبر خرید کنید که گارانتی هاشم معتبر باشه. مثل دیکجی کالا یا گوشی شاپ.
سلام.. من که دیروز خریدم... کم نبود.. ولی زیادم نبود.. من 220 خریدم.. قیمتش هم 220 تا 245 متغیر بود.. میتونی از سایت های رسمی و معتبر خرید کنید که گارانتی هاشم معتبر باشه. مثل دیکجی کالا یا گوشی شاپ.
عزیزانی که این گوشی خریدن می تونن بگنن کیفیت صداش چطوره بخصوص تو هدفون ؟؟؟ .
اکه یه هدفون خوب مثل creative 630 باش استفاده بشه خوب عمل می کنه ؟ اصلا با هدفون کیفیت بالا استفاده کردید با این گوشی ؟
صدای واضح و بلندی داره یا نه ؟
مرسی از دوستان عزیز
سلام..
مال من ورژن اروپا هست.. هندسفری نداره.. ولی اینطور که شنیدم صداش تو هندسفری تعریفی نداره.. ولی حتما با خریدن یک هندسفری قوی عالی میشه.. از لحاظ واضحی صدا که 100% عالیه چون تکلولوژی جدید داره..
صداش رو اسپیکر خودش از لحاظ بلندی متوسط هست.. کیفیتش خوبه. ولی صداش شفاف هست... در کل از لحاظ صدا متوسط هست. البته میتونی با نصب یک موزیک پلیر قوی صداش رو خیلی بلندتر کنید..![]()
سلام
کسی Adobe air نصب کرده؟
واسه من که نصب نشد
سلام..
این برنامه با این سری cpu سازگاری نداره و نصب نمیشه..
من خیلی تحقیق کردم و اخر به همین نتیجه رسیدم.. x8 هم همینطور بود نصب نمیشد.چون مدل سی پی یو دقیقا همینه.
![]()
پس آقای roxh58، لطف کنید یه توضیحی بدید که چگونه adobe air رو نصب کردید.
کیفیت صداش نسبت به X8 چطوره ؟
سلام.
منx8 داشتم..
x8 که خیلی صداش عالیه..
بلندیش یکمی کمتره... ولی کیفیتش به اون نمیرسه( البته کیفیتشون خوبه ولی x8 کیفیتش عالیه)... ولی صداش خیلی شفافتره..
من با ایکس 8 مقایسه کردم کیفیت جیو بسیار بهتر بود. هم در هندزفری و هم بدون هندزفری. البته اگر ریوی های جی اس ام آرنا رو ملاحظه بفرمایید متوجه میشید بسیار تخصصی مقایسه کردن .
البته ایکس 8 هم گوشیه خوبیه. اما مطمئنا به پای جیو نمیرسه.
برای اجرای فایلهای flv و swf نیاز داشتم . اما با vvplayer فقط تونستم فرمت flv رو پخش کنم.
بنده هم adobe air و flash player رو نصب کردم اما اجرا نشد.
نتیجه گیری جیو از فلاش پشتیبانی نمیکنه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)