با سلام به همه دوستان.
جناب mansia شما گفتید که مشکل نویز کارت صوتی رو حل کردید، میتونید بفرمایید چطوری اینکارو کردید.
منم فقط همین مشکلو دارم. با headphone که نویزی نداره ولی با اسپیکر نویز کمی اذیت میکنه.
با سلام به همه دوستان.
جناب mansia شما گفتید که مشکل نویز کارت صوتی رو حل کردید، میتونید بفرمایید چطوری اینکارو کردید.
منم فقط همین مشکلو دارم. با headphone که نویزی نداره ولی با اسپیکر نویز کمی اذیت میکنه.
سلام عزیز.
من درایور کارت صدا IDT کامل پاکش کردم و بعد از ری استارت شدن , ویندوز درایور دیفالت کارت صدا ویندوز 7 نصب کرد و تا امروز خدارو شکر دیگه از نویز خبری نبوده.
منم به تازگی این لپ تاپو با کانفیگ i5 4 500 خریداری کردم و دیدم تو صفحات اول بچه ها تو رزولوشن
پایینه بازی pes 11 مشکل دارن راستش دیگه حال نداشتم تمام صفحاتو چک کنم ببینم مشکل حل شده یا نه گفتم راه حلشو بگم ولی خدایی اینم مشکله شما ها داریدشما از توی درایوی که باری رو نصب کردید به قسمت konami>pes 2011 > setting رفته و رزولوشنو یه 16:9 تغییر بدبد
من از این لپ تاپ کاملا راضیم فقط نمیدونم چرا هر cd یا dvd رو نمیخونه؟؟؟؟
سلام مبارک باشه دوست عزیز
دست شما درد نکنه! مشکل رزولیشن به خاطر درایور کارت گرافیک بود که به طور دستی هم نمیشد رزولیشن رو عوض کرد.
من که مشکلی با دی وی دی درایور این مدل نداشتم البته باید کمی صبر کنید تا سی دی یا دی وی دی شناسایی بشه گاهی تا 1 دقیقه هم طول میکشه.
سلامت باشید داداش
یه چیزه دیگه هم هست که یه چراغ مانند بالای تاچ پد هست چسه؟؟؟؟؟
سلامت باشید
آقا ببخشید یک سوال ؟؟
این led مانند بالای تاچ پد چیه؟؟
Fn+F3 رو که بزنید تاچ پد Disable میشه و اون Led روشن میشه.
با سلام به همه دوستان. میخواستم بپرسم این قاب پشت لپ تاپ که ارم دل روشه چطور عوض میشه چون میگن قاب طرحدارشم هست اگه عکسی چیزی دارید که نشون بده چطور عوض بشه بهتره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان این چطوره؟ GR46WP1
ریفیربیش هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)