تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 96 اولاول ... 303637383940414243445090 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 953

نام تاپيک: Sensation & Sensation XE | گوشي هاي HTC با پردازنده هاي دوهسته اي 1.2 و 1.5 گيگاهرتزي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام بر اساتید , اقا من این گوشیرو خریدم , فوق العادس , این مدل ایراد گرفتناهم همش چرت و پرته , گوشی مثل مرد کار میکنه , همه چیزش عالیه , من دوستم گالکسی اس داشت وقتی گوشیو دستش گرفته بود کف کرده بود که چه تاچی داره !!!
    بدبخت همش از تاچش تعریف میکرد , داداشش اس2 داره اونم تو خماری تاچش مونده بود , اینم بگم که جفتشون با دیدن اینترفیس گوشی کف کرده بودن , وقتی کار میکردم اب از لب و لوچشون راه افتاده بود , من از wifi خیلی استفاده نمیکنم , ولی این دو سه بار هم که استفاده کردم هیچ مشکلی نداشتم , مشکل انتن هم ندارم با دوتا سامسونگاهم مقایسه کردم , گلکسی اس توی یه محیط بسته که انتن بزور میاد تمامه انتنش رفت , سنسیشن و گالکسی اس2 هم یه خط انتن داشتن ولی بعضی جاها سنسیشن انتنش بیشتر ار اس2 میشد , یه بازی اچ دی رو ریختم روی 3تاگوشی گالکسی اس که هنگ کرد,نمیتونست اجراکنه,سنسیشن و اس2 اجرا کردن , توی پخش فیلماهم اس2 و سنسیشن عالی بودن ولی گالکسی اس تعطیل !!!!
    درکل گوشیه خوبیه,عالیه من بدون گارانتیشو گرفتم ازهمه لحاظ بهترینه , دوربینش هم عالیه , به این مدل بنچ مارک هاهم نباید حساسیت نشون داد , گالکسی اس یا اس2 رو وقتی دستت میگیری مثل پلاستیک کهنه میمونه , اصلا کیفیت قطعه نداره,من قبلا i900 داشتم یه زمانی واسه خودش غولی بود ولی همه با تاچش مشکل داشتن,کلا سامسونگ تعطیله تاچش !!!
    به هرحال گوشیه من پشتش نوشته made in china یعنی حتی made in taiwan هم نی , ولی کیفیتش هیچ فرقی نداره , تازه بعضی از دوستان که تایوانیشو دارن از بعضی مسائلش مینالن , خلاصه این گوشی از یه برند کامل و جهانیه , پس جای هیچ شک و شبهه ای نی , امیدوارم موفق باشید .

2. 2 کاربر از donark بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

این گوشی رو یکی از فک فامیلا به زودی میگیره و گوشیش یک روز دست من میمونه... از پس فردا شروع میشه
    اون برنامه ای که بازیای تگرا رو روی بقیه اجرا میکنه اسمش چیه؟؟؟ رو سنسیشن هم کار میکنه؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

1 Chainfire3D Pro

اسم اون برنامه Chainfire3D Pro است
    روی GS 1 نصب کردم مثل بنز جواب داد Sensation هم به احتمال قوی کار میده

5. این کاربر از w990 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzin_silver's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

این گوشی رو یکی از فک فامیلا به زودی میگیره و گوشیش یک روز دست من میمونه... از پس فردا شروع میشه
    اون برنامه ای که بازیای تگرا رو روی بقیه اجرا میکنه اسمش چیه؟؟؟ رو سنسیشن هم کار میکنه؟؟؟
    فعلا کار نمیکنه چون روت دائم نشده.

بازیهای QHD گیم لافت داره کم کم براش میاد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه printemps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان میشه یه عکس از حالتی که میگین "اگه درست گوشی رو تو دست بگیرن و وایفایش قطع نمیشه" بگیرید و بذارید؟
    بخصوص در حالت لنداسکیپ
    ممنون میشم
    من میخوام گوشی بگیرم ولی تنها مشکلی که با این گوشی دارم همین مشکل قطع شدن وایفایشه که برام خیلی مهمه و اگه اینطور باشه کلا بیخیالش میشم.

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان چشم تون روز بد نبینه
    دیروز رفتیم به قصد خرید سنسیش هر دو تا بازار رو برای قیمت کف گشتیم تا یه جا تو علاالدین پیدا کردیم که 650 قیمت داد
    تو هر مغازه ای هم که میگفتیم 650 قیمت داریم میگفت برو بخر.راستش خودمون مونده بودیم
    خلاصه رفتیم گوشی رو گرفتیم فقط اشتباهی که کردیم به همه چی توجه کردیم غیر از مهمترین چیزش (lcd) بعد از اینکه گوشی رو گرفتیم اومدیم بیرون متوجه شدیم یه گوشه از صفحه به اندازه یه خط 1 میلیمتری پیکس سوخته داره
    چیزی که اصلا تو مغازه متوجهش نشدیم
    سریع برگشتیم که پس بدیم ولی یارو میگفت این ایراد نیست (جالبه یکی از فروشنده ها که اصلا نمیدونست پیکسل چیه منم که بهش توصیح دادم برگشت با یه نگاه عاقل اندر صفیح و یه لبخند احمقانه گفت این که پیکسل نیست؟) اگه ایراد سخت افزاری (!!!!) بود قبول میکردم.اگر بخوای میتونم 30 درصد (!!!) ازش کم کنم پسش بگیرم
    منم که دیدم یارو هیچی حالیش نیست سریع اومدم بیرون رفتم با مامورای زیر پل صحبت کردم دیدم از اونا هم کاری ساخته نیست
    برگشتم مغازه به یارو گفتم داداش بیا مسالمت امیز حلش کنیم وگرنه من همین الانم میرم منیریه دادگستری 1 ساعته حکم میگیرم میام
    تا اینو گفتم یارو خودش رو جمع و جور کرد گفت 10 دقیقه صبر کن
    رفت یه تلفن زد اومد 600 تومنم رو داد 50 تومن هم تو فاکتور به عنوان بیعانه نوشت مونده دستش تا شنبه برم یکی دیگه ازش بگیرم
    خلاصه داستانی شد اونشب برا ما

9. 3 کاربر از bleu2u4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان چشم تون روز بد نبینه
    دیروز رفتیم به قصد خرید سنسیش هر دو تا بازار رو برای قیمت کف گشتیم تا یه جا تو علاالدین پیدا کردیم که 650 قیمت داد
    تو هر مغازه ای هم که میگفتیم 650 قیمت داریم میگفت برو بخر.راستش خودمون مونده بودیم
    خلاصه رفتیم گوشی رو گرفتیم فقط اشتباهی که کردیم به همه چی توجه کردیم غیر از مهمترین چیزش (lcd) بعد از اینکه گوشی رو گرفتیم اومدیم بیرون متوجه شدیم یه گوشه از صفحه به اندازه یه خط 1 میلیمتری پیکس سوخته داره
    چیزی که اصلا تو مغازه متوجهش نشدیم
    سریع برگشتیم که پس بدیم ولی یارو میگفت این ایراد نیست (جالبه یکی از فروشنده ها که اصلا نمیدونست پیکسل چیه منم که بهش توصیح دادم برگشت با یه نگاه عاقل اندر صفیح و یه لبخند احمقانه گفت این که پیکسل نیست؟) اگه ایراد سخت افزاری (!!!!) بود قبول میکردم.اگر بخوای میتونم 30 درصد (!!!) ازش کم کنم پسش بگیرم
    منم که دیدم یارو هیچی حالیش نیست سریع اومدم بیرون رفتم با مامورای زیر پل صحبت کردم دیدم از اونا هم کاری ساخته نیست
    برگشتم مغازه به یارو گفتم داداش بیا مسالمت امیز حلش کنیم وگرنه من همین الانم میرم منیریه دادگستری 1 ساعته حکم میگیرم میام
    تا اینو گفتم یارو خودش رو جمع و جور کرد گفت 10 دقیقه صبر کن
    رفت یه تلفن زد اومد 600 تومنم رو داد 50 تومن هم تو فاکتور به عنوان بیعانه نوشت مونده دستش تا شنبه برم یکی دیگه ازش بگیرم
    خلاصه داستانی شد اونشب برا ما
    واقعا متاسفم که یک همچین اتفاقی افتاده .
    به نظر من به هیچ عنوان نباید از علائدین خرید کرد . حتی طبقه زیر زمین بازار موبایل هم داره میشه مثل علائدین فقط به نوعی باکلاس تره .
    برای خرید گوشی گران قیمت اصلا نمیشه به هیچ کس اعتماد کرد الان صحیح ترین راه خرید از سایت های اینترنتی هست مثل دیجی کالا یا گوشی شاپ و...
    حداقل خوبیش اینه که این بحث مسخره پول نرم افزار را نمیکنن .

سلام بر اساتید , اقا من این گوشیرو خریدم , فوق العادس , این مدل ایراد گرفتناهم همش چرت و پرته , گوشی مثل مرد کار میکنه , همه چیزش عالیه , من دوستم گالکسی اس داشت وقتی گوشیو دستش گرفته بود کف کرده بود که چه تاچی داره !!!
    بدبخت همش از تاچش تعریف میکرد , داداشش اس2 داره اونم تو خماری تاچش مونده بود , اینم بگم که جفتشون با دیدن اینترفیس گوشی کف کرده بودن , وقتی کار میکردم اب از لب و لوچشون راه افتاده بود , من از wifi خیلی استفاده نمیکنم , ولی این دو سه بار هم که استفاده کردم هیچ مشکلی نداشتم , مشکل انتن هم ندارم با دوتا سامسونگاهم مقایسه کردم , گلکسی اس توی یه محیط بسته که انتن بزور میاد تمامه انتنش رفت , سنسیشن و گالکسی اس2 هم یه خط انتن داشتن ولی بعضی جاها سنسیشن انتنش بیشتر ار اس2 میشد , یه بازی اچ دی رو ریختم روی 3تاگوشی گالکسی اس که هنگ کرد,نمیتونست اجراکنه,سنسیشن و اس2 اجرا کردن ,
    توی پخش فیلماهم اس2 و سنسیشن عالی بودن ولی گالکسی اس تعطیل
    !!!!
    درکل گوشیه خوبیه,عالیه من بدون گارانتیشو گرفتم ازهمه لحاظ بهترینه , دوربینش هم عالیه , به این مدل بنچ مارک هاهم نباید حساسیت نشون داد , گالکسی اس یا اس2 رو وقتی دستت میگیری مثل پلاستیک کهنه میمونه , اصلا کیفیت قطعه نداره,من قبلا i900 داشتم یه زمانی واسه خودش غولی بود ولی همه با تاچش مشکل داشتن,کلا سامسونگ تعطیله تاچش !!!
    به هرحال گوشیه من پشتش نوشته made in china یعنی حتی made in taiwan هم نی , ولی کیفیتش هیچ فرقی نداره , تازه بعضی از دوستان که تایوانیشو دارن از بعضی مسائلش مینالن , خلاصه این گوشی از یه برند کامل و جهانیه , پس جای هیچ شک و شبهه ای نی , امیدوارم موفق باشید .
    من پست این دوستمونو تازه دیدم .
    راستش باید بگم که من گالکسی اس دارم ولی با سنسیشن و دیزایر اچ دی هم کار کردم ( حداقل دو روز این گوشی ها دستم بوده )
    اینم لینک مقایسه من از این سه گوشی در موبایلستان :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سنسیشن گوشی بسیار خوبی هست و اینو همه قبول دارند ولی این دوستمون همچین سنسیشن را برده بالا و گالکسی ها رو کوبیده که من بعید میدونم نه تا حالا گوشی گالکسی دستش گرفته نه حتی سنسیشن را .
    فقط یه نگاه به سخنان پر بار ایشون بیاندازید :

یه بازی اچ دی رو ریختم روی 3تاگوشی گالکسی اس که هنگ کرد.
    واقعا این جمله یعنی چی ؟ خوب اگه راست میگی اسمه بازی را بگو . اگه بازی برای گوشی های دو هسته ایی باشه که خوب معلومه گالکسی اجرا نمیکنه . اگر نه به جرات میشه گفت که گالکسی یکی از قوی ترین GPU ها را داره و تمام بازی ها اجرا میشن . توی پخش فیلماهم اس2 و سنسیشن عالی بودن ولی گالکسی اس تعطیل
    باز هم یه جمله گوهر بار دیگه از ایشون : من نزدیک 5 گیگ ویدئو HD روی سنسیشن و گالکسی اس ریختم .
    از این نظر باید بگم برتری مطلق ازان گالکسی هست . من فایل های با پسوند flv , Mkv , MP4 , DIVx , WMA با فرمت های HD و غیر HD در هر سه گوشی ریختم و گالکسی تمام آنها را بدون داشتن هر گونه نرم افزار جداگانه ایی به راحتی و بدون هیچ لگی پخش کرد .
    اما مشکل اصلی من با SENSATION بود که با توجه به 1.2 Ghz قدرت CPU دو هسته ایی در پخش تصاویر ویدئو بسیار ضعیف عمل کرد .
    اکثر فرمت های Divx را با لگ ( بدون صدا و یا به صورت اسلو موشن ) پخش میکرد . Mkv های HD را هم بسیار بد پخش میکرد ( مشکل عدم هماهنگی صدا ) و flv هم به همین صورت .

نسخه HD فیلم Drive Angry که حدوده 3.5 گیگ حجم داشت را روی هر سه گوشی ریختم ( با فرمت mkv ) . مشخصاتش هم به شرح زیر بود :

رزولیشن : 1280 * 720
    فرم ریت : 23.976 FPS
    بیت ریت : 2561 Kbps

گالکسی اس بدون هیچ مشکل و لگی خیلی راحت و روان ویدئو را اجرا کرد .
    ولی سنسیشن با این نرم افزار بدون صدا اجرا کرد و با یه نرم افزار دیگه هم صدا و تصویر هماهنگ نبودند .

گالکسی اس یا اس2 رو وقتی دستت میگیری مثل پلاستیک کهنه میمونه

دیگه در رابطه با اینم نمیدونم چی بگم .
    خواهشا یه مقداری فکر کنید بعد پست بزنید . همینجوری از روی سر کیف یه چیزی نگید .

11. 5 کاربر از mehdi30nema بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

واقعا متاسفم که یک همچین اتفاقی افتاده .
    به نظر من به هیچ عنوان نباید از علائدین خرید کرد . حتی طبقه زیر زمین بازار موبایل هم داره میشه مثل علائدین فقط به نوعی باکلاس تره .
    برای خرید گوشی گران قیمت اصلا نمیشه به هیچ کس اعتماد کرد الان صحیح ترین راه خرید از سایت های اینترنتی هست مثل دیجی کالا یا گوشی شاپ و...
    حداقل خوبیش اینه که این بحث مسخره پول نرم افزار را نمیکنن .
    من این گوشی رو برای خودم نخردیم و تا حالا هم تجربه خرید گوشی گرون نداشتم
    ولی اون روز تفاوت بازار موبایل و علاالدین رو با تمام وجود احساس کردم
    درضمن یه مشکل دیگه ای همکه گوشی داشت این بود که یکی از دوستان که قبلا گوشی اندروید داشت باهاش انجام داد و گفت باید ورژن اندروید رو اونجا بنویسه ولی هرکاری کرد اون صفحه نیومد (دقیق نمیدونم چیکار کرد ولی گرفتن دکمه پاور یکی از حرکتهاش بود)

اگه نباشه جاش خالی می مونه printemps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان میشه یه عکس از حالتی که میگین "اگه درست گوشی رو تو دست بگیرن و وایفایش قطع نمیشه" بگیرید و بذارید؟
    بخصوص در حالت لنداسکیپ
    ممنون میشم
    من میخوام گوشی بگیرم ولی تنها مشکلی که با این گوشی دارم همین مشکل قطع شدن وایفایشه که برام خیلی مهمه و اگه اینطور باشه کلا بیخیالش میشم.
    کسی نبود به ما کمک کنه؟
    تورو خدا کمک کنید من شدیدا تو انتخاب گوشی موندم

14. این کاربر از printemps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzin_silver's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوستان این گوشی S-OFF شد. حالشو ببرید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

16. این کاربر از farzin_silver بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •