با سلام
كسي هست كه پلاسما سه بعدي مدل 50PZ5500 خريداري كرده باشد؟
---------- Post added at 01:38 PM ---------- Previous post was at 01:37 PM ----------
با سلام
نظرتون راجع به سه بعدي پلاسما و سه بعدي LED چيه؟ كداميك بهتره؟
با سلام
كسي هست كه پلاسما سه بعدي مدل 50PZ5500 خريداري كرده باشد؟
---------- Post added at 01:38 PM ---------- Previous post was at 01:37 PM ----------
با سلام
نظرتون راجع به سه بعدي پلاسما و سه بعدي LED چيه؟ كداميك بهتره؟
سلام دوستان من lw65100 گرفتم باسینمای خانگی واقعا عالیه فیلم3dهم روش دیدم عالی بود فقط یه سوال دارم تو منطقه ماadsl جواب نمیده چطوری میتونم به اینترنت وصل شم از این مودم های فلشی زدم کانکت نشدم از طریق خط خونه با کابلی چیزی میشه کانکت شد تو رو به خدا کمک کنید مرسی از سایت خوبتون
دوستان برای راه اندازی مدیا لینک سینما سه بعدی دقیقا باید چه کار کرد من هر دو فایل رو دانلود کردم هم فایل ویندوز رو و هم فایل مک رو فایل مک که اصلا باز نمیشه حالا باید چه کار کنم؟
كسي نيست جواب ما رو بده؟
با سلام
دوستان کسی راجع به lw95000 که 3d نیست اطلاعاتی داره؟به نسبت قیمتش اگه موجود باشه و مشکلی هم نداشته باشه خیلی مناسبه.من 3d واسم مهم نیست اگه کسی کمکم بکنه ممنون میشم.
مدل 6500 که 200hz و 1:8.000.000 است به نظرتون مناسبه با آپشن بهتری هست تو قیمت 2 میلیون؟
مرسی
سعید
با سلام
كسي نيست جواب بده؟
با سلام.
من یه lg lw4500 گرفتم. کیفیتش عالیه و خیلی از پسوند ها رو ساپورت میکنه. فیلم 3d رو با کیفیت مناسبی پخش میکنه.
اما یه فیلم 3d با حجم 4.5 گیگا رو با فلش نتونست پخش کنه!
مشکل از کجاست آیا میشه تلویزیون رو آپدیتش کرد؟
من یک فیلم ۶ گیگی را با فلاش زدم به تلویزیون lw65100 تصویر را راحت نشون میده ولی گفت صدا را ساپورت نمیکنه ولی بلوری پلیر راحت پخش کردش
کیفیت تبدیل شده تصاویر دو بعدی به سه بعدی چطوره مدل 57000 مثل یه فیلم سه بعدی هست یا حداقل شبیه به اون ؟؟؟
با سلام دوستان من باlw57000 به اینترنت متصل شدم ولی lg apps غیر فعاله کسی میدونه چطور باید فعالش کرد؟اصلا تو ایران فعال میشه؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)