به نظر من این نکته رو هم بیان کرد که مردم و به خصوص طبقات بالا میتونن برای مشکلات و کارهای ساده خیلی راحت دروغ بگن.
به نظر من این نکته رو هم بیان کرد که مردم و به خصوص طبقات بالا میتونن برای مشکلات و کارهای ساده خیلی راحت دروغ بگن.
فیلمِ خوبیه
جدای از طنز فاخرش،
با تیکه هاش خیلی حال میکنم!![]()
ولی من می گم : مفهوم قسمت قبل این بود که در هر صورت دروغ پنهون نمی مونه و آدم دروغگو رسوا می شه.
و اینکه بیچاره زنها چه راحت حرفای همسرشون رو باور می کنن.
از این ور توی رژیم هستن برای جلوگیری از خرج و مخارج از اون ور نیما رفته پلیور 290تومنی خریده![]()
خانوم شيرزاد و قضيه ي بدهكار و طلب كار ! : دي
: ببينم الان شما بدهكاريد؟! نه !! طلبكاريد؟! اينم نه ! ... خب پس گرينه ي 1 ؟! گزينه ي 2؟! ... ببينم نكنه : هر 3 گزينه صحيح است ؟! : دي
نيما_ خانـــــــــوم شــــــرزاد !!
خانوم شيرزاد_ آهان فهميدم ازين سوال انحرافياس؟!![]()
Last edited by Hamid Hamid; 18-06-2011 at 21:47.
دیگه فهمیدم نویسنده خیلی تاثیر داره![]()
این چند قسمتی که حمید برزگر نوشته نسبت به داستانای قبلی زیاد حال نمیده![]()
مجموعه ای که پخش میشه برای مخاطب عام هست یکی مثل شما اون مدلشو می پسنده ، یکی این مدلشو،سریال مخاطب خاص نمی خواد جمع کنه.به هر حال اگه همه ی قسمت هاش طنز سیاسی باشه که عده ای از مخاطب هاشو از دست می ده.جامع نگر باشید
طرفدارای این سریال نمیخان بهش رای بدند؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله خب کاملا موافقممجموعه ای که پخش میشه برای مخاطب عام هست یکی مثل شما اون مدلشو می پسنده ، یکی این مدلشو،سریال مخاطب خاص نمی خواد جمع کنه.به هر حال اگه همه ی قسمت هاش طنز سیاسی باشه که عده ای از مخاطب هاشو از دست می ده.جامع نگر باشید![]()
حرف جالبی بود![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)