دوست دارم اینتر ببرد وصعود کند/مورینیو:آینده من در انگلیس خواهد بود
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فرگوسن: ما تیم برتر میدان بودیم
سایت گل- الکس فرگوسن سر مربی منچستریونایتد در صحبتهایی اعلام کرد که تیم برتر به مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا صعود کرد
یونایتد سه شنبه شب با نتیجه 1-2 از سد چلسی عبور کرد تا در مجموع دو دیدار رفت و برگشت با نتیجه 1-3 روانه دور بعد شود. آنها با صعود به دور بعد امیدهابرای کسب جامهای سه گانه را زنده کردند
درپایان دیدار سه شنبه شب اولدترافورد مربی 69 ساله یونایتد اعلام کرد که تیمش شایسته صعود بود:« فکر می کنم ما مقابل تیم خیلی خوبی به نام چلسی خیلی خوب بازی کردیم. چلسی در دیدار سه شنبه شب فوق العاده بود و در نیمه دوم هم کار را ده نفره دنبال کردند که باید به ارزش بالای تلاشهای آنها اشاره کرد ولی فکر می کنم سه شنبه شب ما برتر از آنها بودیم.»
فرگوسن با تمجید از شاگردانش گفت:« ما مهره های فوق العاده ای داشتیم . پارک جی سونگ و چیچاریتو، در کل کسی ما را ناامید نکرد. رایان گیگز هم تجربه و تعادل خوبی دارد. رونی هم با حداکثر توانش بازی کرد. او درحال بازگشت به روزهای اوجش است.»
مربی یونایتد درمورد گل دروگبا هم صحبت کرد و گفت:« گل احمقانه ای بود ولی خیلی سریع توسط پارک جی سونگ نسبت به این گل واکنش نشان دادیم. من 4شنبه شب برای تماشای بازی اینتر و شالکه به ورزشگاه می روم، باید بازی هیجان انگیزی باشد. با تجربه ای که اینتر دارد، نمی توان آنها را دست کم گرفت ولی واقعا فکر می کنم که شالکه به دور بعد می رسد. »
فرگوسن درمورد تیمش گفت:« ما به روزهای اوجمان بازگشته ایم و هیچ کسی در این شکی ندارد. با تماشای نیمه دوم بازی ما مقابل وستهم، بازیمان مقابل چلسی و عملکردمان در دیدار سه شنبه شب،باید بگویم که در لحظات فوق العاده ای هستیم و بازیکنان از شرایط تیم لذت می برند. ما مقابل چلسی خیلی خوب بودیم.»
کد:
آنچلوتی و حسرت فرصتهای ازدست رفته مقابل یونایتد
سایت گل- کارلو آنچلوتی، مربی ایتالیایی چلسی معقتد است که تیمش به خوبی در دقایق ابتدایی بازی کنترل توپ و میدان را در اختیار گرفت و از اینکه تیمش نتوانست در زمان تسلط بر بازی، سرنوشت دیدار را رقم بزند ابراز حسرت کرد
آنچلوتی که سیستم تیمش را تغییر داد،درنهایت شاهد شکست 1-2 تیمش در این دیدار بود
در پایان این مسابقه آنچلوتی به اسکای سپورتس گفت:« فکر می کنم در 25 دقیقه ابتدایی نیمه او کنترل توپ و میدان را در اختیار داشتیم ولی نتوانستیم به گل برسیم و بعد در پایان نیمه اول و زمانی که آنها به گل رسیدند کار برای ما سخت تر شد. ما با 10 بازیکن به جریان بازی برگشتیم ولی در پایان این کافی نبود»
با این وجود مربی ایتالیایی چلسی معقتد است که یونایتد شایسته پیروزی در این دیدار بود:« بازی تا پایان متعادل بود. ما هم با 10 نفر بازی می کردیم. عملکرد تیم ما بد نبود ولی در پایان فکر می کنم که یونایتد شایسته برد بود.»
آنچلوتی در مورد ترجیح دادن تورس به دروگبا که انتقادات زیادی را به همراه داشت هم گفت:« باید به تورس باور داشت و درمورد او صبور بود.باید صبر کنیم و پیشرفت او را ببینیم.دروگبا در نیمه دوم فوق العاده بود و با استفاده از قدرت و توانش گلزنی کرد.عملکرد او خیلی خوب بود.»
این شکست به معنای حذف چلسی از رقابتهای لیگ قهرمانان این فصل بود و آنچلوتی در بخش پایانی صحبتهایش در این رابطه گفت:« کنار آمدن با این شرایط کار سختی است.ولی راهکار ما این است که فصل را در رده های اول به پایان ببریم تا در فصل بعد به لیگ قهرمانان اروپا برسیم. پس باید خیلی زود این شکست را فراموش کرده و از ناامیدی فاصله بگیریم و به بازی بعدی فکر کنیم.»
کد:
گواردیولا: بازیکنانم خارق العاده اند
سایت گل- پپ گواردیولا مربی بارسلونا از ستاره هایش برای صعود به مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا برای سومین سال پیاپی تشکر کرد.
ارسلونا در دیدار برگشت هم توانست با نتیجه 0-1 شاختار دونتسک را در اوکراین شکست دهد و این تیم در مجموع دو دیدار رفت و برگشت با نتیجه 1-6 تیم اوکراینی را از پیش رو برداشت و به نیمه نهایی رفت
گواردیولا که در ابتدای فصل 9-2008 هدایت بارسا را در دست گرفت با بارسا به جمع 4تیم برتر اروپا راه یافته است
در پایان این مسابقه گواردیولا به آ.اس گفت:« حضور در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا برای سومین سال پیاپی یک جایزه بزرگ برای ماست. این بازیکنان خارق العاده اند؛ نه فقط در بازیهای امسال، بلکه در سه سال جاری.»
مربی 40 ساله بارسا درمورد بازی سه شنبه شب اوکراین ادامه داد:« در ابتدا اندکی کار ما سخت بود ولی تدریجا بربازی مسلط شدیم.می دانستیم که کار سختی داریم و در ابتدا هم همین طور بود ولی باید دقایق اولیه و سخت را تحمل می کردیم.»
بازی بعدی بارسلونا شنبه شب و در ورزشگاه«سانتیاگو برنابئو» مقابل رئال خواهد بود.
کد: