تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: پیش‌بینی قهرمان؟

راي دهنده
179. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • اینتر میلان - Internazionale

8 4.47%
  • بارسلونا - Barcelona

53 29.61%
  • تاتنهام هاتسپر - Tottenham Hotspur

4 2.23%
  • چلسی - Chelsea

10 5.59%
  • شاختار دونتسک - Shakhtar Donetsk

1 0.56%
  • شالکه ۰۴ - Schalke 04

12 6.70%
  • رئال مادرید - Real Madrid

58 32.40%
  • منچستر یونایتد - Manchester United

33 18.44%
صفحه 40 از 48 اولاول ... 30363738394041424344 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 476

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا (UEFA Champions League) | فصل 2010-2011 | یک چهارم نهایی

داره خودمونی میشه fr0st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

تبریک بابت صعود مقتدرانه بارسا

بارسا تو این 6سال اخیر 5بار به این مرحله رسیده. دومین تیم من یو بوده با 4بار. منچستر و بارسا تو این 6سال هر کدوم 2بار به فینال رسیدن. ولی تنها تیمی که تونسته 2بار قهرمان بشه بارسا بوده.

درود بر لاپورتای بزرگ

پ ن: راستی‌ این جریان نفرین آرسنال چی‌ شد؟
    Last edited by fr0st; 13-04-2011 at 03:24.

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

2010-11 .................................................. ......... تمام !

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

پیش بینی ال کلاسیکو ها!:
    1-رئال 4 تا میخوره!!!!
    2-رئال دوباره 5 تا میخوره
    3-شش تایی ها!
    4-نمیدونم چند تا ولی آی میخوره!!!!
    5-بارسلونا می بره!
    6-رئال می بازه!!

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

تبریک به نچستری ها..انصافا حقشون هم بود و شایسته بودن...
    این باخت دلیل اصلیش کارلتو بود..
    من نمیفهمم دروگبایی که وقتی میاد تو زمین، مدافع های حریف رو اینطوری دیوانه میکنه، چرا باید رو نیمکت بشینه؟!
    یا وقتی تیم دیگه 2-0 عقب افتاده، چرا مهاجم رو میاره جای مهاجم؟!
    بعد تازه آنلکا هم که نیمه دوم چند تا حرکت خوب با دروگبا داشت رو کشید بیرون و...
    خلاصه اینکه چوب بی برنامگی آنجلوتی رو خوردیم..
    پ.ن:دقت کردید چطور آدامس میخورد؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

من نمیدونم آخه بازی شالکه-اینتر چه جذابیتی داره وقتی که شالکه تو خونه حریفش 5 تا زده!!
    حداقل رئال-تاتنهام با اینکه نتیجش مشخصه ولی جذابیتش اینه که بازی در سطح بالاتری انجام میشه.
    بازیکنای بهتری تو زمینن و به هر حال بازی دو لیگ بزرگ دنیاست!
    اصلا جو استادیوم تاتنهام نسبت به شالکه خیلی خیلی بهتره.
    از دست این بارسا تی وی!!!
    فکر کنم نیمه نهایی اگه به تیم دیگه ای جز بارسا میخوردیم بازی رو حتی نشون هم ندن!!!
    پیش بینی ال کلاسیکو ها!:
    1-رئال 4 تا میخوره!!!!
    2-رئال دوباره 5 تا میخوره
    3-شش تایی ها!
    4-نمیدونم چند تا ولی آی میخوره!!!!
    5-بارسلونا می بره!
    6-رئال می بازه!!

دوست منطقی من!
    سال قبل رو که فراموش نکردین!کیا بودن بعد از باخت 3-1 بارسلون تو سن سیرو اومدن و گفتن ما تو نیوکمپ اینتر رو لوله میکنیم(اینتر 10 نفره) و آخر بازی مجبور شدن آبپاش باز کنن!!!.حالا امسال که تازه پویول و آبیدال رو هم ندارین و خودتون هم خوب میدونید تیمی که روبروتون پرسینگ انجام بده و همچنین یارگیری ژاوی و اینیستا رو انجام بده حمله بارسا تا حدود زیادی خنثی میشه.من معتقدم اگر رئال بتونه ژاوی و اینیستا رو کنترل کنه خود به خود مسی خنثی میشه همونطور که طوی تیم ملی آرژانتین یک بازیکن کاملا معمولیه.
    پی نوشت:در اصل هر مهاجمی(از کاوانی گرفته تا برباتوف.پاتو و ....)پشت سرش ژاوی و اینیستا رو داشته باشه به یک موتور گلزنی تبدیل میشه که مدیون این دو هست

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

- تیم ، تیم تمام ناشدنی هاست ، سرمربی تمام نشدنی ، دروازه بان تمام نشدنی ، گیگز تمام نشدنی ، براستی باورتون میشه فان در سار 40 ساله هست ؟ و یا گیگز سپید شقیقه ی 38 ساله میتونه با بهترین کیفیت بازی بکنه هنوز ؟

به نظرم در تمام این سالها اجحاف شده به فان در سار ، بهترین ولی بدون ادعا ، نه مثل برخی در توهم بهترین بودن ( تابلو نیست که ایکر رو میگم ؟ : دی) . کاش کاسیاس حداقل کمی از روحیه فان در سار یاد بگیره ، نه اینکه بعد از خوردن گل اول از بارسا ناامیدی از چهره اش بباره .

- "ترسوها به بهشت نمیروند" ، استفاده از ترکیب ناموفق تورس +(دروگبا یا آنلکا) به جای ترکیب موفق آنلکا و دروگبا ، تعویض 2 مهاجم به جای دو مهاجم دیگه اون هم وقتی چیزی برای از دست دادن نمونده ،

البته روشن شد که کارلتوی جنتلمن شهامت قمار کردن رو به هیچ وجه نداره ، اون هم در مقابل کهنه قماربازی مثل فرگوسن .

خداحافظ کارلتو

- دقیقه ی 76 هست ، چلسی برای صعود نیاز به 2 گل داره - دقیقه ی 76 هست ، دروگبا گل میزنه - دقیقه ی 76 هست اما کماکان چلسی نیاز به دو گل برای صعود داره

- حسرت درچهره ی آبراموویچ بعد از گل دوم موج میزد ، و چقدر راحت می شد باهاش همذات پنداری کرد .
    - "محض کل کل " : هیچ چیزی لذت بخش تر از دبل کردن چلسی در CL نبود
    - مدافعین کناری : اوشی به رغم جاودانی "بی استعداد" با کیفیت قابل قبولی بازی کرد ، البته اورا کماکان نامطمئن هست .

پي نوشت: دوستان رئالي و سروش عزيز ما كه رفتيم نيمه نهايي شما هم بياين منتظريم
    نترسين چيزي نميشه بازي برد و باخت داره ديگه
    کماکان معتقدم مورینیو بدترین زمان ممکن رو برای رقابت با بارسا انتخاب کرده .

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

رئال امشب با تیم اصلی بازی میکنه(به نقل از مو )

کاسیاس

مارسلو ، آلبیول ، کاروالیو ، آربلوا

خدیرا،ژابی

کریس ، اوزیل ، گرانرو

آدبایور

خیلی خیلی ریسک بالایی داره
    فقط کافیه یکی مثه کریس مصدوم یا محروم بشه

پ.ن:با پستهای بالا معنای مدیریت رو هم میفهمیم لول
    اون وقت پستای ما پاک میشه بازم لول

---------
    ویرایش:

y el sabado ya veremos=and Saturday we'll see
    hoy con todo= today with all

ببخشید میشه اون قسمت پایین مجله که برای دخیه آ نوشته رو یکی ترجمه کنه.

ممنون
    به فارسی میشه که دخی آ با منچستر هنوز قرارداد نبسته (به نقل از پدرش باید باشه)
    to this day my son has not signed for Manchester

خواهش
    Last edited by Retired User; 13-04-2011 at 10:26.

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

منم به همه ی دوستان یونایتدی تبریک میگم
    انشالله امشب رئال هم میبره

فقط بازیکن با غیرت به فردیناند میگن که از اول بازی لنگ میزد ولی تو زمین موند.

پ.ن : یه تبریکی هم به دوستان بارسایی میگیم
    امیدوارم پذیرا باشند.

---------- Post added at 11:18 AM ---------- Previous post was at 11:15 AM ----------

ببخشید میشه اون قسمت پایین مجله که برای دخیه آ نوشته رو یکی ترجمه کنه.

ممنون

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوست دارم اینتر ببرد وصعود کند/مورینیو:آینده من در انگلیس خواهد بود

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

فرگوسن: ما تیم برتر میدان بودیم

سایت گل- الکس فرگوسن سر مربی منچستریونایتد در صحبتهایی اعلام کرد که تیم برتر به مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا صعود کرد
    یونایتد سه شنبه شب با نتیجه 1-2 از سد چلسی عبور کرد تا در مجموع دو دیدار رفت و برگشت با نتیجه 1-3 روانه دور بعد شود. آنها با صعود به دور بعد امیدهابرای کسب جامهای سه گانه را زنده کردند

درپایان دیدار سه شنبه شب اولدترافورد مربی 69 ساله یونایتد اعلام کرد که تیمش شایسته صعود بود:« فکر می کنم ما مقابل تیم خیلی خوبی به نام چلسی خیلی خوب بازی کردیم. چلسی در دیدار سه شنبه شب فوق العاده بود و در نیمه دوم هم کار را ده نفره دنبال کردند که باید به ارزش بالای تلاشهای آنها اشاره کرد ولی فکر می کنم سه شنبه شب ما برتر از آنها بودیم.»

فرگوسن با تمجید از شاگردانش گفت:« ما مهره های فوق العاده ای داشتیم . پارک جی سونگ و چیچاریتو، در کل کسی ما را ناامید نکرد. رایان گیگز هم تجربه و تعادل خوبی دارد. رونی هم با حداکثر توانش بازی کرد. او درحال بازگشت به روزهای اوجش است.»

مربی یونایتد درمورد گل دروگبا هم صحبت کرد و گفت:« گل احمقانه ای بود ولی خیلی سریع توسط پارک جی سونگ نسبت به این گل واکنش نشان دادیم. من 4شنبه شب برای تماشای بازی اینتر و شالکه به ورزشگاه می روم، باید بازی هیجان انگیزی باشد. با تجربه ای که اینتر دارد، نمی توان آنها را دست کم گرفت ولی واقعا فکر می کنم که شالکه به دور بعد می رسد. »

فرگوسن درمورد تیمش گفت:« ما به روزهای اوجمان بازگشته ایم و هیچ کسی در این شکی ندارد. با تماشای نیمه دوم بازی ما مقابل وستهم، بازیمان مقابل چلسی و عملکردمان در دیدار سه شنبه شب،باید بگویم که در لحظات فوق العاده ای هستیم و بازیکنان از شرایط تیم لذت می برند. ما مقابل چلسی خیلی خوب بودیم.»
    کد:
    آنچلوتی و حسرت فرصتهای ازدست رفته مقابل یونایتد

سایت گل- کارلو آنچلوتی، مربی ایتالیایی چلسی معقتد است که تیمش به خوبی در دقایق ابتدایی بازی کنترل توپ و میدان را در اختیار گرفت و از اینکه تیمش نتوانست در زمان تسلط بر بازی، سرنوشت دیدار را رقم بزند ابراز حسرت کرد

آنچلوتی که سیستم تیمش را تغییر داد،درنهایت شاهد شکست 1-2 تیمش در این دیدار بود

در پایان این مسابقه آنچلوتی به اسکای سپورتس گفت:« فکر می کنم در 25 دقیقه ابتدایی نیمه او کنترل توپ و میدان را در اختیار داشتیم ولی نتوانستیم به گل برسیم و بعد در پایان نیمه اول و زمانی که آنها به گل رسیدند کار برای ما سخت تر شد. ما با 10 بازیکن به جریان بازی برگشتیم ولی در پایان این کافی نبود»

با این وجود مربی ایتالیایی چلسی معقتد است که یونایتد شایسته پیروزی در این دیدار بود:« بازی تا پایان متعادل بود. ما هم با 10 نفر بازی می کردیم. عملکرد تیم ما بد نبود ولی در پایان فکر می کنم که یونایتد شایسته برد بود.»

آنچلوتی در مورد ترجیح دادن تورس به دروگبا که انتقادات زیادی را به همراه داشت هم گفت:« باید به تورس باور داشت و درمورد او صبور بود.باید صبر کنیم و پیشرفت او را ببینیم.دروگبا در نیمه دوم فوق العاده بود و با استفاده از قدرت و توانش گلزنی کرد.عملکرد او خیلی خوب بود.»

این شکست به معنای حذف چلسی از رقابتهای لیگ قهرمانان این فصل بود و آنچلوتی در بخش پایانی صحبتهایش در این رابطه گفت:« کنار آمدن با این شرایط کار سختی است.ولی راهکار ما این است که فصل را در رده های اول به پایان ببریم تا در فصل بعد به لیگ قهرمانان اروپا برسیم. پس باید خیلی زود این شکست را فراموش کرده و از ناامیدی فاصله بگیریم و به بازی بعدی فکر کنیم.»
    کد:

گواردیولا: بازیکنانم خارق العاده اند

سایت گل- پپ گواردیولا مربی بارسلونا از ستاره هایش برای صعود به مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا برای سومین سال پیاپی تشکر کرد.
    ارسلونا در دیدار برگشت هم توانست با نتیجه 0-1 شاختار دونتسک را در اوکراین شکست دهد و این تیم در مجموع دو دیدار رفت و برگشت با نتیجه 1-6 تیم اوکراینی را از پیش رو برداشت و به نیمه نهایی رفت

گواردیولا که در ابتدای فصل 9-2008 هدایت بارسا را در دست گرفت با بارسا به جمع 4تیم برتر اروپا راه یافته است

در پایان این مسابقه گواردیولا به آ.اس گفت:« حضور در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا برای سومین سال پیاپی یک جایزه بزرگ برای ماست. این بازیکنان خارق العاده اند؛ نه فقط در بازیهای امسال، بلکه در سه سال جاری.»

مربی 40 ساله بارسا درمورد بازی سه شنبه شب اوکراین ادامه داد:« در ابتدا اندکی کار ما سخت بود ولی تدریجا بربازی مسلط شدیم.می دانستیم که کار سختی داریم و در ابتدا هم همین طور بود ولی باید دقایق اولیه و سخت را تحمل می کردیم.»

بازی بعدی بارسلونا شنبه شب و در ورزشگاه«سانتیاگو برنابئو» مقابل رئال خواهد بود.
    کد:

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

تبريك به دوستان منچستري براي رفتن به نيمه نهايي

و تبريك به طرفداراي عزيز بارسا
    تيم سختكوش شاختار رو در مجموع 6 بر 1 بردن واقعا كار هر تيمي نيست
    من به شخصه براشون احترام زيادي قائلم
    حيف كه نميتونم بيدار بمونم بازي رو با تاخير ببينم
    از دست اين بارسا تي وي
    باز خوبه توي نيمه نهايي بازيمون به خاطر رئال پخش ميشه
    نه پس انتظار داشتی منچستر چلسی پخش نشه بجاش بارسا شاختار رو بدن؟؟فقط ادعای منطق!

دیشب بازی قشنگی بود...واقعا زور چلسی به منچستر نمی رسید...

از اونطرف می خوره به برنده شالکه اینتر؟؟ اونها هم فکر نمی کنم بتونن منچستر رو حذف کنن...
    Last edited by malkemid; 13-04-2011 at 10:31.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •