تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 156 اولاول ... 303637383940414243445090140 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 1552

نام تاپيک: 2 Apple iPad اا گفت و گو و تبادل نظر

حـــــرفـه ای *Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

والا ما نه پول مفت داشتیم نه داریم نه تو کشورمون کپی رایت رعایت میشه نه اونقد حقوق میگیریم که بتونیم مثل کشورهای جهان اول این جور چیزا رو بخریم....
    خب خوبه که شما حق انتخاب دارید. میتونید هیچ وقت پول مفت برای اینجور چیزا نداشته باشید و از این حقوق ها نگیرید (یکی ندونه فکر میکنه ما میلیاردر هستیم که پول برنامه میدیم) و هیچ وقت کپی رایت توی کشورتون رعایت نشه و همیشه جهان سوم بمونید.
    بازم خوبه اپل که همه داد میزنن پشتیبانیش تو ایران خوب نیست توی سه سوت میشه برنامه ازش خرید ولی میخوام بدونم تا حالا چند تا اندرویدی ایرانی تونستن از مارکت اپ بخرن؟

2. 2 کاربر از *Ali* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه generaltj's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    IN NEVERLAND

پيش فرض

پس چطور مثه کشورای جهان اولی اپل میخریم ولی موقع خرید برنامه شدیم جهان سومی ؟؟؟؟
    البته تقصیر شما نیست دوست عزیز از زمانی که خرید نرم افزارای بزرگی مثه فتوشاپ تو ویندوز با 1000 تومن ممکن شد به طبع اون خیلی ها عادت کردن واسه نرم افزار و بازی ها پول قیمت ارجینال ندن و ...
    دیگه بیش از این نمیخوام براتون دلیل و برهان برای خرید اپ اوریج بیارم(که خودم از دوستانه گله همین جا یاد گرفتم) چون اگه کسی واقعا منطقی به صحبت های امثال دوستمون علی (که باعث شد خودم رو به اپ اوریج بیارم) گوش بده خودش میفهمه خرید اپ ارجینال چقدر لذت بخش و آرامش داره...باید اون احساس خوبه گزینه buy this app رو بچشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه sisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    گرد جهان و در درون خود

پيش فرض

سلام
    من به یه مشکل بر خوردم
    با camera connetiction kit هیچ کاری نمیتونم بکنم
    یعن هیچ مموری ای رو نمیشناسه
    چه کار کنم ؟
    کسی تجربشو داره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

عزيزان يك سؤال: چرا فايل هاي mkv يا avi كلا توي library اضافه نميشه؟ چجوري بايد بريزم روش پس؟
    دوستان كسي جواب مارو نداد

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوستان كسي جواب مارو نداد
    باید Player های جانبی رو نصب کنید. به صورت Default فقط میتونید MP4 و MOV اجرا کنید. اون برنامه ها برا خودشون Library جدا درست میکنند.
    Av player و Buzz player برنامه های خوبی هستن:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by *Ali*; 06-07-2011 at 20:56.

7. این کاربر از *Ali* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال M659's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    With My Dignity

پيش فرض

خب خوبه که شما حق انتخاب دارید. میتونید هیچ وقت پول مفت برای اینجور چیزا نداشته باشید و از این حقوق ها نگیرید (یکی ندونه فکر میکنه ما میلیاردر هستیم که پول برنامه میدیم) و هیچ وقت کپی رایت توی کشورتون رعایت نشه و همیشه جهان سوم بمونید.
    بازم خوبه اپل که همه داد میزنن پشتیبانیش تو ایران خوب نیست توی سه سوت میشه برنامه ازش خرید ولی میخوام بدونم تا حالا چند تا اندرویدی ایرانی تونستن از مارکت اپ بخرن؟
    حالا یک سوال ،
    اگه یکی دیگه گیفت کارت بخره برامون روی IP که گیر نمیده ،میده؟
    (من فقط با پراکسی المان میتونم وارد iTunes بشم)

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

حالا یک سوال ،
    تمامی گیفت کارت ها قبلا خریده شدن! تنها چیزی که لازمه مطابقت داشته باشه آدرس توی اکانت شما و نوع گیفت کارت شماست اگه آمریکایی زده باشید باید گیفت کارت هم دلار آمریکا باشه.
    یک اکانت VP*N + یک اکانت آیتیونز که توی آمریکا آدرس داده باشی و ایالتی باشه که بهش مالیات نخوره + گیفت کارد

آخر فروم باز milad_takjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Draem Within Dream

پيش فرض

دوست عزیز درسته که نبودن قانون کپی رایت باعث میشه یک کشور در جهان سوم بمونه....ولی ما از خیلی لحاظ های دیگه از خیلی کشورها عقبیم که به ما اجازه نمیده چنین کاری کنیم....من خودم اگه بخوام پول نرم افزارهایی که تا حالا دانلود کردم روبدم نزدیک پونصد تومن میشه...در حالی که من چنین پولی ندارم...آیپد رو هم با کلی قرض خریدم....
    من که اصلا درباره آندروید حرف نزدم...

اگه نباشه جاش خالی می مونه generaltj's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    IN NEVERLAND

پيش فرض

سلام
    من به یه مشکل بر خوردم
    با camera connetiction kit هیچ کاری نمیتونم بکنم
    یعن هیچ مموری ای رو نمیشناسه
    چه کار کنم ؟
    کسی تجربشو داره؟

هر فلشی رو نمیخونه چون برقش ضعیفه در ضمن کارایی این کیت برای عکسه و برای فایلایه دیگه باید جیل بشه و آموزشاش هم تو فروم های تخصصی معمولا هست باس بگردی

---------- Post added at 10:31 PM ---------- Previous post was at 10:29 PM ----------

حالا یک سوال ،
    باس چیز پی ان روشن باشه ...در صورت عادی اصن اجازه نمیده بری استور چه برسه دانلود ولی من از حقه قدیمی که گفتن استفاده میکنم...اول با چز پی ان دانلود ها رو میارم ...بعدش قطع میکنم و با خیالت راحت dl میکنم...
    Last edited by generaltj; 06-07-2011 at 21:54.

12. این کاربر از generaltj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Hamid..God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

با اینکه من اونجور نگفتم ولی درسته. هرکس کیفیت ، راحتی ، امنیت میخواد پول گیفت کارت بده و هرکی هم هیچ کدوم رو نمیخواد جیلبریک ماشاءالله اومده و کار میکنه.
    گرونه و به درد ایرانیا نمیخوره و پول نداریم و ... هیچ کدوم ضایع کردن حق چند نفر رو توجیه نمیکنه.
    گیفت کارت 25$ هم 35 تومن هست کدوم دزدی گفته 43؟
    یه یارو که خودت اسمش رو گفتی iran apple senter
    منم البته با حرف شما موافقم ولی هنوز تصمیمی به جیل کردن یا نکردن نگرفتم(شاید یه مدت امتحانی اینکارو بکنم)ولی متمعنا بعد از درس شدن ماجرام میرم اصلشون رو تهیه میکنم
    برا گیفتم میخوام کلا یه ویزا کارت برا خودم جور کنم 80 اولش بدم کلا راحت شم فقط نمیدونم این ویزا کارت های پارسیان تا چه حد قابل اعتماده

کسی در این باره چیزی میدونه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •