تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 99 اولاول ... 303637383940414243445090 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 985

نام تاپيک: مشاوره ی شغلی

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

عزیزان بنده فوق لیسانس حسابداری دارم.
    معدل لیسانسم 18.5 بود که با این معدل رتبه کشوری آوردم و به عنوان ممتاز و بدون کنکور وارد فوق لیسانس شدم و اونم با موفقیت گرفتم.
    خیلی دنبال کارم ولی کو کار؟
    حاضرم برای کار هر شهری برم. تهران، کرج، مشهد، شیراز، اصفهان، سنندج، شهرکرد و... کسی کاری برای بنده سراغ نداره.
    موقعیت تدریس تو دانشگاه کاملا برام فراهمه ولی از تدریس زیاد خوشم نمیاد. لطفا کمک کنید. ثواب داره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

استخدام حسابدار
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. این کاربر از farzadpop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه 1clik's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

الان سكه سود دهي داره اما اينكه 6 ماه ديگه نسبت به الان سود معقولي كسب كنيد بعيد هست ( اگه نخوايد با سكه ها بازي كنيد و فقط بخوايد بزاريد باشه) چون احتمال اينكه قيمت طلا طي ماه هاي اينده پايين بياد هست

در مورد اينكه با 8 ميليون چه ميشه كرد نظر من ثبت نام ماشين و فروش ازاد اون هست (سود حدود 24 درصدي براتون داره چون خود شركت 20% حساب ميكنه تفاوت شركت با بازار ازاد هم حساب كنيد 24 تا 30 درصد سود مي كنيد )
    معمولا چقدر تحويل ميدن ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام بچه ها یک مغازه لپ تاپ فروشی چقدر سرمایه می خواهد مغازه هم اجاره ای آیا جواب می دهد
    در شهری مثل گرگان
    Last edited by farzadpop; 21-09-2011 at 09:17.

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

معمولا چقدر تحويل ميدن ؟
    بروتوی سایت ایران خودرو قسمت فروشش

ماشین های مختلف رو گذاشته شرایط پیش فروش رو هم گذاشته.از 3 ماهه هست تا 1 ساله

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام به همگی من دانشجو مهندسی برق هستم و 24 سالمه --من برای پیدا کردن کار این پست رو نزدم بلکه میخوام نکاتی رو که خودم فهمیدم برای دوستان باز گو کنم

اول اینکه اگر تو زندگی سرمایه انجنانی ندارید باید تخصص خودتون رو بالا ببرید دنیا دنیای تخصص هست --پس میتونید با اموزشگاه هایی که دوره های مختلف میذارند برید و مدرکی بگیرید و شروع کنید

اگر هم دانشجو هستید یا مدرک اکادمیک دارید که همون تخصص رو ادامه بدید--حتما شغلی پیدا میشه که به مدرکتون مربوط باشه --ولی در عوض حقوق کمی و مزایا کمی داره به مرور زیاد میشه

پس بالا بردن تخصص و گوش بزنگ بودن و همیشه روزنامه بازار کار بخرید و همشهری رو مطالعه کنید و به سایت سر بزنید
    ----------------------------------------------------------------------------------------------

---------------------------
    اگر سرمایه دارید و به دنبال ایجاد شغلی هستید باید کمی تحقیق کنید ببینید از اطرافیان چه کمکی میتونید بگیرید و چه تجربه هایی دارند یا میتونید ریسک کنید و اون کاری رو که واقعا علاقه بهش دارید و صرفا به خاطر پول نباشه دنبال کنید خود به خود پول هم میاد

-------------------------
    اگر هیچ کدوم ازاین موارد نیستید و دنبال مشاغلی مثل کافی نت و فست فود و.... هستید باید بدونید که رقبای زیادی دارید پس یا باید با قوای زیاد و سرمایه خوب کار کنید و یا باید خلاقیت داشته باشید

خیلی مهم است که کاری رو کنید که قبلا دیگران اون رو انجام نداده باشند --البته به مخاطب و مشتری و تعدادشون و بازار هم توجه داشته باشید

راحت ترین کار اینکه از کشورهای دیگه تقلید کنید و اگر دسترسی دارید یه سفر برید ببینید اونجا چه شغل ها و مغازه هایی هست که به در ایران میخوره

پس تقلید هم میتونه پول ساز باشه برای مثال میتونید از مواد غذایی شروع کنید مغازه ای بزنید که محصول غذایی جدیدی رو عرضه کنه

مثلا همین آیس پک ایده بسیار خوبی بود و شخصی که اینکارو کرد پول خوبی بهم زد ولی الان دیگه نو وتازه نیست

یه ایده دیگه هم برای درک بهتر میگم برای مثال تو کشورهای غربی مرسوم که فست فود هایی هستند که شما با ماشین میری داخل محوطه و از جلوی گیج رد میشی و غذا رو همون موقع سفارش میدی و جلوتر پولش رو پرداخت میکنی و تحویل میگیری بدون اینکه از ماشین پیاده شی

جالب نیست خیلی مناسب تهران هست هم تعداد ماشین زیاد هم تعداد افراد تنبل --پس میتونه موقعیت خوبی باشه

و مثال هایی از این قبیل سعی کنید کار تکراری نکنید فکرتونو باز کنید از تقلید استفاده کنید

8. 14 کاربر از hamidservat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه majid.shiraz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ا

در مورد اينكه با 8 ميليون چه ميشه كرد نظر من ثبت نام ماشين و فروش ازاد اون هست (سود حدود 24 درصدي براتون داره چون خود شركت 20% حساب ميكنه تفاوت شركت با بازار ازاد هم حساب كنيد 24 تا 30 درصد سود مي كنيد )
    ماشین !!
    یه سری برید جلو نمایندگی ها
    اصلا همچین کاری نکنید

آخر فروم باز shahinfarasystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

معدل لیسانسم 18.5 بود که با این معدل رتبه کشوری آوردم و به عنوان ممتاز و بدون کنکور وارد فوق لیسانس شدم و اونم با موفقیت گرفتم.
    حاضرم برای کار هر شهری برم. تهران، کرج، مشهد، شیراز، اصفهان، سنندج، شهرکرد و... کسی کاری برای بنده سراغ نداره.
    موقعیت تدریس تو دانشگاه کاملا برام فراهمه ولی از تدریس زیاد خوشم نمیاد. لطفا کمک کنید. ثواب داره.
    برادر 2 تا سوال: بگو تا بهت بگم

1) کجاها برای کارآموزی تو مدت تحصیلت رفتی؟؟؟؟؟

2) از چه راه هایی برای پیدا کردن کار استفاده کردی ؟؟ هر جی بوده رو بگو....

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ماشین !!
    یه سری برید جلو نمایندگی ها
    اصلا همچین کاری نکنید
    بر چه اساسي اين حرف رو مي زنيد ؟
    شما اين كارو كرديد ؟
    دوست عزيز من خودم همين هفته پيش ماشيني كه نوشتم رو فروختم 7 ماه پيش 7 تومن واريز كرده بودم 1 ماه پيش هم 5.5 در مجموع شد 12.5و ماشين رو 15.300 فروختم حدود 300 هزينه محضر شد جدود 2.500 سود من شد
    يه حساب كتاب ساده بكنيد سود 55% ميشه !!!!

پي نوشت وقتي كاري رو انجام نداديد يا اطلاعات قطعي نداريد بهتر نيست نظر ندهيم و اجازه دهيم افرادي كه تجربه و اطلاعات درست دارند بيان كنند ؟
    ---------- Post added at 01:36 PM ---------- Previous post was at 01:32 PM ----------

اتفاقا كار حسابداري و مالياتي الان زياد هست و عالي
    مهم تجربه هست البته
    ما واسه شركت به يه حسابدار كه فقط 1 روز در هفته اونم 4 ساعت مياد تا كارامونو انجام بده و پيگيري كارهاي مالياتيمون باشه ماهي حدود 800 تومن ميديم

يشنهاد من اينه تو موسسات مالياتي دنبال كار بگرديد كم كم با فرايند اونها اشنا ميشيد و لينك هايي كه دارند رو ميشناسيد و ميتونيد براي خودتون كار كنيد
    Last edited by logos; 24-09-2011 at 19:05.

12. 2 کاربر از logos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mahiar0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض وضعیت کار و زندگی تو قشم

اقا وضعیت کار تو قشم چطوریاست ؟ میشه کاری گیر اورد - مدرکم که لیسانس کامپیوتره
    هزینه اجاره یک خانه کوچک برای یک نفر دانشجوی ارشد چقدره؟هزینه های خوراک و ...

میشه کاری گیر اورد دستمزد ها انور ماهی چند تومان است؟
    میخواهم ببینم ارزش داره بخاطر درس اینجا مغازه تعطیل کنم کوچ کنم قشم
    کار و کاسبی میشه گیر اورد
    انجا فکنم کوچک باشه خدمات کامپیوتری نشه زد

14. این کاربر از Mahiar0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •